Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

540 posts, 143723 views

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 39

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Paguba-n ciuperci!!!...bagam palmieri la 10MegaLei frunza si 10GigaLei ciubarul!?!...si se rezolva... :o  :shock:  :oops:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

A-ti intalnit si voi ca si mine placi de granit prost puse si care se miscau deja? A se vedea acest lucru de exemplu in jurul copertinelor sau cum se numesc ele din statia R.A.T.B.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului b69crx

A-m intalnit, este o mizerie ce se face la universitate deasupra parcarii... o rusine pentru un centru de capitala...poate in urmatorii 10 ani vin aia cu metroul si darama, sa faca si ei ca lumea dupa

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului unulpeaici

b69crx wrote:
A-m intalnit, este o mizerie ce se face la universitate deasupra parcarii... o rusine pentru un centru de capitala...poate in urmatorii 10 ani vin aia cu metroul si darama, sa faca si ei ca lumea dupa

Probabil de asta nici nu au amenajat nici ei cine stie ce,peste un an,doi tot o sa fie santierul metroului si finalizaeaza dupa aceea cum trebuie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Am trecut aseara cu masina prin zona si am remarcat o gramada de masini parcate in zona in care teoretic nu mai e voie sa ai acces cu masina, cred ca pe zona cu piatra cubica. cred ca muncitorii de pe acolo mai scot si ei un ban cu parcarea pentru cei ce se duc in centrul vechi. curat murdar moncher.....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

S-a dat drumul circulatiei pietonale. Azi nu mai era niciun gard de imprejmuire sau balize.
Evident, nu au terminat lucrarile.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Dragos Tanase

Cum a fost tradusă în engleză denumirea Pieţei Universităţii... http://b365.ro/cum-a-fost-t ... 84325.html

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate lecter

Nu mi se pare totusi chiar atat de penibila, conform limbii engleze poate fi folosit acel cuvant in contextul de fata: http://dictionary.reference.com/browse/place?s=t

4.    a. an open square lined with houses of a similar type in a city or town

Atat timp cat nu exista un nomenclator oficial de denumiri in engleza pentru diversele locuri din Romania, nu vad de ce n-ar putea fi folosita aceasta denumire. Intr-un ghid am vazut Piata Unirii tradusa ca Unity Square, dar la fel de valabil mi se pare si conceptul "Union Square" (ba chiar e varianta folosita in SUA).

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate telvanni

Eu sunt de parere ca nu trebuie tradus nimic. E ca un substantiv propriu.

articol: http://b365.ro/arhitectii-i ... 84236.html

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Utilizator anonim

Interesante noile informatii, totusi orice ar face tot este putina vegetatia in acea piata, la vara pe 45+ grade o sa se plimbe gugustiucii in "zona de promenada" betonata  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

De  inaugurare stie cineva ceva?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului lucianxx9o

University place!!! :shock:
Eu as zice University Square.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

Evident ca Square. Sau doar Piata Universitatii pentru ca e-n Romania.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate subway guru

In engleza s-ar zice University Square...

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 39

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433199 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”