Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)
1661 posts, 507080 views
📖 Pagination options
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM)
aztec
Sunt offtopic, dar sper ca are tangential legatura.
In parcul Drumul Taberei este facut un mic deal probabil din excavarile de la lac si/sau strand. Acel deal este o forma de relief destul de apreciata in zona de copii vara cu bicicletele si iarna cu saniusul. Din pacate este destul de mic.
Am vazut ca si in Tineretului se foloseste acea zona (naturala) in acelasi scop. Si Cismigiul are un mic deal...
In Ghencea se planifica un nou parc si acolo se putea amenaja cu acest pamant si cu betoanele sparte din zona metroului o forma de relief artificiala ce sar fi bucurat de un real succes.
Teoretic putea fi mai ieftin pt societatile care sapa la metrou, distanta pe care transportau pamantul si sparturile fiind mai scurta, asa ca primaria putea castiga la afacere beneficiind "gratuit de amenajarea dealului.
Insa proiectul parcului e mort, nu am mai auzit nimic din 2009 de el.
Sunt offtopic, dar sper ca are tangential legatura.
In parcul Drumul Taberei este facut un mic deal probabil din excavarile de la lac si/sau strand. Acel deal este o forma de relief destul de apreciata in zona de copii vara cu bicicletele si iarna cu saniusul. Din pacate este destul de mic.
Am vazut ca si in Tineretului se foloseste acea zona (naturala) in acelasi scop. Si Cismigiul are un mic deal...
In Ghencea se planifica un nou parc si acolo se putea amenaja cu acest pamant si cu betoanele sparte din zona metroului o forma de relief artificiala ce sar fi bucurat de un real succes.
Teoretic putea fi mai ieftin pt societatile care sapa la metrou, distanta pe care transportau pamantul si sparturile fiind mai scurta, asa ca primaria putea castiga la afacere beneficiind "gratuit de amenajarea dealului.
Insa proiectul parcului e mort, nu am mai auzit nimic din 2009 de el.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pai de aceea am si spus camp necultivat. Ca doar s-a introdus o gramada din Ilfov in intravilan...
icee wrote:
Nu este material cultivabil, fiind argila si nisipuri ...
Pai de aceea am si spus camp necultivat. Ca doar s-a introdus o gramada din Ilfov in intravilan...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Planseu intermediar #2 finalizat...
Planseu intermediar #2 finalizat...
- George
-
Posted:
-
George
In pozele puse de Utilizator anonim astazi se vede ca excavatoarele se afla pe o suprafata plana, care arata ca si cum ar fi betonata (ceea ce n-are cum, pt. ca radierul urmeaza a fi armat si turnat). E cumva acel "strat" de jet-grouting?
In pozele puse de Utilizator anonim astazi se vede ca excavatoarele se afla pe o suprafata plana, care arata ca si cum ar fi betonata (ceea ce n-are cum, pt. ca radierul urmeaza a fi armat si turnat). E cumva acel "strat" de jet-grouting?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Este traditionalul beton de egalizare pe care l-am tot vazut peste piatra si abia sub aia este jet groutingul, nu ai cum sa il vezi foarte mult fiind pamant betonificat.
George wrote:
Este traditionalul beton de egalizare pe care l-am tot vazut peste piatra si abia sub aia este jet groutingul, nu ai cum sa il vezi foarte mult fiind pamant betonificat.
- George
-
Posted:
-
George
A, ok, deci deja s-au apucat sa toarne betonul de egalizare...
A, ok, deci deja s-au apucat sa toarne betonul de egalizare...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
A inceput armarea la primul tronson de radier...
A inceput armarea la primul tronson de radier...
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Marian, imi permit sa te contrazic, cred ca mai degraba poza adaugata azi de tine e facuta de la nivelul liniei pentru ca peronul e cu cca 1 mai sus.
Marian, imi permit sa te contrazic, cred ca mai degraba poza adaugata azi de tine e facuta de la nivelul liniei pentru ca peronul e cu cca 1 mai sus.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu e nici ca tine nici ca el...e si sub cota peronului si sub cota liniei (NSS), e la cota radierului...
Nu e nici ca tine nici ca el...e si sub cota peronului si sub cota liniei (NSS), e la cota radierului...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Update:
- planesu superior FINALIZAT
- excavatii vestibil - FINALIZAT
- planseu #1 - FINALIZAT
- excavatii mazanin - FINALIZAT
- planseu #2 - FINALIZAT
- excavatii peron - ~75% realizate
- radier - ~20% realizat, l-am marcat si pe schita, ca sa se vada exact care este nivelul peronului/liniei
Update:
- planesu superior FINALIZAT
- excavatii vestibil - FINALIZAT
- planseu #1 - FINALIZAT
- excavatii mazanin - FINALIZAT
- planseu #2 - FINALIZAT
- excavatii peron - ~75% realizate
- radier - ~20% realizat, l-am marcat si pe schita, ca sa se vada exact care este nivelul peronului/liniei
IMG_2936.JPG (126.55 KB; downloaded 2099 times)
-
- survola
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
@Subway guru
De ce e permis sa se toarne radierul din mai multe tronsoane?
Intr-adevar, nu e ca la o cladire civila in care radierul preia toate incarcarile si le descarca terenului dar imi imaginam ca radierul unei statii de metrou sa fie dintr-o turnare.
Multumesc anticipat!
@Subway guru
De ce e permis sa se toarne radierul din mai multe tronsoane?
Intr-adevar, nu e ca la o cladire civila in care radierul preia toate incarcarile si le descarca terenului dar imi imaginam ca radierul unei statii de metrou sa fie dintr-o turnare.
Multumesc anticipat!
- George
-
Posted:
-
George
S-a vorbit de pereti interiori in topicul ref. statia T. Vladimirescu, inteleg ca pe langa peretii mulati se mai toarna alti pereti, care ii dubleaza?! Ori e vorba de pereti aditionali, neportanti, pe alte "zone" decat cele pe care exista deja peretii mulati?
Si asta se intampla la toate statiile?
Multumesc!
S-a vorbit de pereti interiori in topicul ref. statia T. Vladimirescu, inteleg ca pe langa peretii mulati se mai toarna alti pereti, care ii dubleaza?! Ori e vorba de pereti aditionali, neportanti, pe alte "zone" decat cele pe care exista deja peretii mulati?
Si asta se intampla la toate statiile?
Multumesc!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination