Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 309700 views

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. subway guru

fbsoft wrote:
subway guru wrote:
realistul wrote:
Centura nu e in stare nimeni sa o faca. Am umblat si eu prin Ungaria de exemplu, pacat aia au centura. In schimb asfaltam drumuri care sunt bune.

Nu, au doar partial color si sunt intr-un rahat mai mare ca noi...fara perspective de viitor pe termen mediu...in Ungaria nu se mai construieste absolut nimic si nici la metroul lor cel nou M4 nu se vede luminita de la capatul tunelului, desi a fost planificat sa coste 800Meuro si s-au cheltuit deja 1,3GigaEuro... :o
Singurul obiectiv de investitii unguresc e un depozit subteran de reziduuri radioactive (ma intreb de unde atata reziduuri, dar nu e treaba mea, e treaba lor...)  :ugeek:

Nenea faci misto ??? Sau chiar e pe bune faza cu 1.3 miliarde de euro-coco!?!?nu de alta dar vreau sa ma rad nitzel de ei.... Anyway, cei drept ungurii au cateva autostrazi gata care le cam leaga tara in lung si in lat... Cei drept tarisoara lor e mai mica ca si suprafata  decat a noastra dar la numarul de km ne intrec...

Draga nepoate, crezi ca-mi arde de bancuri???
E asa o jale acolo la Huni de te apuca plansul si compasiunea...sincera... :ugeek:
Singura mea temere e sa nu cumva sa ne molipsim si noi... :?

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

a facut cineva comparatia intre satul Mako si satele de linga Nadlac de pe partea noastra ? mi se pare complet aiurea sa zici ca la unguri este nasol.

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

Se pare ca in foarte scurt timp vom avea parte de prima asfaltare pe anul asta pe sos. Sisesti.

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

Adrian Rosca wrote:
Se pare ca in foarte scurt timp vom avea parte de prima asfaltare pe anul asta pe sos. Sisesti.

In sensul ca termina ce au inceput acu tzaspe ani ? Sau refac totul cap coada inclusv canalele care unele sunt cum sunt...? Nu de alta, insa toamna asta mi'am rupt suficient masina in raschetarile lor, care aici rascheteaza 1km apoi 2 m nu, apoi iar si tot asa.

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

fbsoft wrote:
In sensul ca termina ce au inceput acu tzaspe ani ? Sau refac totul cap coada inclusv canalele care unele sunt cum sunt...?

E vorba doar de terminarea bucatelelor incepute si neterminate. Sper ca de data asta le si temina, nu ca anul trecut.

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

Azi am vazut agitatie la intersectia Ion Ionescu de la Brad si Sisesti pe partea cu Romatsa; se pare ca in sfirsit vor face pe linga peretele ala un trotuar; puneau borduri, sapa, etc; sa vad dupa amiaza cit au avansat; astept sa atace si pe partea cealalta.

Re: Refacere covor asfaltic. subway guru

Pe Splai se sparge si se frezeaza 'frenetic'...in ajun de iarna...cu o pauza 'obligata' de congresul PPE! :o

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

da da da DAAAAAA :D

Re: Refacere covor asfaltic. shoppy

Da, si asfaltul nou e lafel de valurit ca ala vechi, ca tot ce au facut a fost sa scoata partial stratul de uzura de deasupra placilor de beton si sa-l puna la loc.

Re: Refacere covor asfaltic. bekxy

Ei, parcă au reuşit să mai amelioreze gurile de canal de la Tribunal, era prea de tot acolo. Bine, nici acum nu e "laser", dar e mai bine.
Observ că nu se mai refac marcajele pe unde s-a schimbat stratul de uzură. Cu greu mai apar unele treceri de pietoni, pe ici pe colo, dar nici urmă de benzi de circulaţie... Şi sunt locuri unde au trecut luni bune de la asfaltare....

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

Nu se refac marcajele anul asta ... dupa iarna ...

Re: Refacere covor asfaltic. bekxy

Aşa bănuiam şi eu. Că preferă să nu mai aibă ce să se şteargă peste iarnă. Mai prost e că sunt locuri unde erau separatoare de sens, nu doar utile ci chiar necesare, care au dispărut şi în locul lor nu au apărut nici măcar marcaje (p-ţa Naţiunile Unite, spre exemplu).

Presimt că în curba de pe str. Izvor, dintre MApN şi Ibis, se va întâmpla ceva nasol iarna asta, din lipsă de marcaje....

Re: Refacere covor asfaltic. Chev Celios

Atentie foarte mare pe Fundeni. Pe banda a doua pe sensul spre Colentina, Chiar inainte sa urcati pe podul de cale ferata s-au facut niste lucrari Vineri. Lucrarile s-au terminat si au astupato doar cu pietris. Acum o parte din acel pietris sa dus si a ramas o groapa de toata frumusetea. Am vazut destul care si-au indoit jantele sau le-au zburat capacele de la roti.

Re: Refacere covor asfaltic. Druida

In curba IBIS se cam intimpla mereu iarna cite ceva, din cauza de polei, chiar si cind sunt marcaje...

Dar faptul ca bd. Kogalniceanu a ramas fara marcaje, cel putin de la intersectia cu Schitu Magureanu, si banda pentru RATB/taxiuri pe sensul spre Universitate nu este clar delimitata, nu prea e in regula... troleele fac un pic de slalom pina sa se incadreze pe banda lor, mai ales la virajul Parvan-bulevard, pentru ca masinile de pe contrasens 'musca' din banda.

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433194 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”