Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534529 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 125 126 127 128 129 130 131  ... 194

📖 Pagination options
  • rav
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia rav

Mă poate lămuri cineva care sunt în clipa de faţă porţiunile deschise circulaţiei, fie şi pe un singur sens, din întreaga lucrare (P. Victoriei-Polizu-C. Griviţei-Vulcănescu-P. Virgiliu-C. Plevnei)? Am încercat să urmăresc topicurile dedicate tronsoanelor, dar nu am reuşit să-mi dau seama...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Costin

rav wrote:
Mă poate lămuri cineva care sunt în clipa de faţă porţiunile deschise circulaţiei, fie şi pe un singur sens, din întreaga lucrare (P. Victoriei-Polizu-C. Griviţei-Vulcănescu-P. Virgiliu-C. Plevnei)? Am încercat să urmăresc topicurile dedicate tronsoanelor, dar nu am reuşit să-mi dau seama...

Deschise:
-Piata Victoriei - Polizu (cu gatuire in capat la Polizu, se finalizeaza lucrarile zilele acestea).
-Piata VIrgiliu - Calea Plevnei.
Restul sunt inchise (formal). Ma rog, poti intra cu masina ca nu te opreste nimic. Dar depinde de tine daca mai si iesi...

• rav
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia rav

Mulţumesc pentru răspuns. Deci se poate face stânga pe Polizu, dinspre Victoriei? Şi încă o întrebare (colaterală): se poate circula acum pe Dinicu Golescu pe segmentul dintre Vulcănescu şi P. Virgiliu?

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Costin

rav wrote:
Deci se poate face stânga pe Polizu, dinspre Victoriei?

Polizu e la dreapta, Occidentului e la stanga. Dar poti merge oricum.
rav wrote:
se poate circula acum pe Dinicu Golescu pe segmentul dintre Vulcănescu şi P. Virgiliu?

Doar venind dinspre gara.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

cos wrote:
La Polizu in intersectie mai e de asternut stratul uzura, apoi se poate deschide. Cu troleibuzele nu stiu cum vor face, ca nu au montat reteaua de tramvai cu incrucisari, nici nu au montat reteaua de troleibuz pe noile traversee... Poate in weekendul asta (sunt optimist).

Pe tronsonul Polizu - Calea Grivitei e o groapa mare pe partea dreapta (demolata), probabil un camin... daca il astupa, mai e uzura de asternut si gata si acest tronson.

Nu nu... mai e de munca pt ca au inceput sa puna borduri de granit pt separatia caii de rulare a tramvaiului... e cata groapa acolo dupa Polizu spre Grivitei ... si azi au mai aparut 5 paleti cu borduri deci e de durata ...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

Minune! Ieri seara la ora 20 se betona linia de tramvai in zona cotului Golescu - Berzei. Zilele trecute au fost demontati vreo 6 stalpi vechi.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia SprinterXP

Astazi s-a dat drumul circulatiei in intersectia Buzesti/Polizu/Occidentului.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

S-a dat drumul NORMAL cu 5 zile intarziere ... ca de circulat se circula si inainte ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Sa stea linistiti, la ce zapezi se anunta la iarna sigur o sa scapam "natural" de ghetou ala. Am fost azi in zona, ma uitam cat de frumos arata zonele finalizate de bulevard.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus rosetti61

Nu stiu ce atata caz pe hala aia, ce e acum este o renovare din anii 40 in stil mediteraneean prin inlocuirea vechilor pereti din lemn cu zidarie, pastrandu-se doar acoperisul original, de la 1912. Ala e singura parte istorica, pe care pot sa-l duca la muzeu pana mai rezista; la felul in care se prezinta constructia acum, nu mai e buna decat de intalnirea de gradul trei cu coltii escavatorului. :evil:
Daca sufereau atat dupa ea si o voiau intacta, puneau mana de la mana si ii sunau pe aia cu mutarile de pe la tv, care mutau case si instalatii intregi dintr-un loc in altul. Nu e un asa monument de importanta istorica incat sa merite costurile unei translari.
Bulevardul si tramvaiul nu asteapta si o sa intre in ea cu buldozerul cu tot ONG-ul lor.
O au ca amintire in poze.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Mircea G

Utilizator anonim wrote:
........ la ce zapezi se anunta la iarna ...........

Sefu ' ai ceva informatii in sensul acesta ???

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus linia 69

Ca sa nu mai planga amatorii de vechituri poate ar fi bine sa mute hala la Muzeul Satului. S-o gasi un loc si pentru ea daca o mai "barbieresc" putin.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Buzescu

Sunt acolo cel putin 10 cladiri daramate care ar trebui reconstruite.O refacere a frontului stradal cu acest cladiri nu ar strica.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Mircea G wrote:
Utilizator anonim wrote:
........ la ce zapezi se anunta la iarna ...........

Sefu ' ai ceva informatii in sensul acesta ???

Eu am auzit exact contrariul... ca va fi o iarna "apoasa" ...

Go to page:  1  ... 125 126 127 128 129 130 131  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”