Regiunile RomânieiMunteniaJudețul PrahovaIstoria transportului public în municipiul Ploiești

Topic: Troleibuzele FBW (2005-2010)

36 posts, 19413 views

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Re: Troleibuze FBW Adrian.B

Am auzit de la mai multe persoane cum ca, s-ar pastra 10 troleibuze pentru traseu ! :)

Re: Troleibuze FBW Catalin.D

Sigur, tot din cauza asta le-au scos placuta cu numarul de inmatriculare :lol:

Pai le-au RADIAT !  Din cate stiu se pot inmatricula din nou cu aceleasi sau diferite numere ! ;)

Re: Troleibuze FBW Axel

Pentru ce sa le reactiveze, o linie noua de troleibuz sau cad pe capete minunatele Neoplan  :?:  

Re: Troleibuze FBW Catalin.D

Axel wrote:
Pentru ce sa le reactiveze, o linie noua de troleibuz sau cad pe capete minunatele Neoplan  :?:  

Cad de mult Neoplan-urile... "Cica" vor sa faca din linia 2 un traseu de troleibuze :)

Neoplanele se strica pe zi ce trece ! Acum daca vor scoate FBW pe traseu, nu cred ca se mai suie lumea  :lol:

Re: Troleibuze FBW bogdan2010

Ptr lamurirea unora
Este adevarat ca Neoplanele cad.Dar se si repara.In afara de 14 si 19, toate sunt  functionale.Nu cred ca mai vedem FBW la strada, decat tractate spre centre de recuperare a fierului vechi.Ar insemna un regres ptr RATP, si nu cred ca e indicat asa ceva acum, mai ales in situatia in care este RATP.aDICA APROAPE FALIMENT, CU DATORII IMENSE. :2004:

bogdan2010 wrote:
In afara de 14 si 19, toate sunt  functionale

Sunt defecte 901, 902, 913, 914 si 919!! :lol:
Functionale decat 19 dintre care 17 in traseu !

Vesti bune :D

#5216 in timp ce intra pe canal  8-)  

#5221 pe canal

#5223 in curs de revizie

#5224 pregatit de traseu

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Troleibuze FBW Utilizator anonim

Deci sa inteleg ca marea afacere Neoplan e RIP.  :twisted:

Nu neaparat, vor sa mai faca ceva trasee.

Re: Troleibuze FBW SPA29

Si care ar fi acestea? 30?

Re: Troleibuze FBW Cristian P.

Nu au aparut alte linii de troleibuz si nici nu vor aprea prea curand.
Reactivarea vechilor troleibuze este necesara pentru ca sunt prea multe neoplanuri defecte.Odata cu inceperea scolii,nu prea sunt suficiente.Inca nu au aparut pe traseu dar sper nici sa nu apara .Nu inteleg de ce se bucura copiii astia sa le revada ,inainte abia asteptau neoplanurile!
Odata ce fbw vor iesi pe traseu,nici nu se vor mai sinchisi sa repare neoplanurile.

Nu au de ce sa le repare, FBW sunt mult mai rapide si silentioase ca Neoplanurile.  :lol:

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Istoria transportului public în municipiul Ploiești  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 465756 posts in 5816 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”