Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

540 posts, 144906 views

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 39

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului verdiuc

survola wrote:
Nu "tace", "e" ocupaţi cu recenzarea recensământului  :cry:

Chiar si fara poze, nu cred ca e greu sa va imaginati situatia de acum o saptamana:
cele 4 statui cu pamant in jurul lor, iar la gurile de intrare in parcare se tot bijbilea.
Pe de alta parte, mai catre BNR aceste intrari erau intr-un stadiu si mai incipient, se vedeau inca schelele alea.

Re: Septembrie 2012 realistul

Slaba miscare oricum pentru un PPP. Cand era termenul? Septembrie? Sa fim seriosi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Da amice tu o construiai mai repede... in 6 luni gen :) 2 ani mi se pare un termen super ok tinand cont ca chiar s-a lucrat foc continuu...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

A nuuuu in 36 de zile precum Pasajul Unirii. Parca atat a durat nu? Eu sunt cel mai viteaz. Nu ai auzit de fuga mea?   :lol:

Important este ca se misca totusi. Speram ca zona se va schimba. Apropo daca ar zugravi macar cele doua partide cladirea in care stau. Nu zic mai mult macar o bidinea temporara ca va arata urat rau in contrast cu lucrarea finala.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Orgonon

Corect. Cladirea clar are nevoie de o restaurare masiva si completa, inclusiv acoperisul, dar daca pentru asa ceva nu sunt fonduri, ar fi oportuna macar o zugravire a fatadei, sa dispara culoarea aia pamantie nenorocita, care mai e si scorojita pe toata cladirea.

Mie mi se pare ca si Universitatea ar trebui zugravita. Si ASE-ul era gri, dar la renovare a fost vopsit exteriorul si arata mult mai bine acum. Toate cladirile cenusii, cu fatadele fie nezugravite din constructie, fie nerenovate de atatia ani incat s-a dus orice urma de culoare, dau senzatia de paragina. Nu zic acum sa le coloreze ca pe blocurile reabilitate termic, dar cu o paleta de culori de bun simt, s-ar schimba complet fata orasului.

Asa este. S-ar schimba radical fata orasului. Universitatea arata si ea rau si cu grafiti-ul care in tot centrul e prezent si nu numai. Si unde pui ca acea cladire cu cele doua partide s-ar putea renova foarte simplu de catre cei care o folosesc ca doar sunt la guvernare nu? O cheta mica macar ca e pacat. Mai si scrie mare cine o foloseste. Aceeasi problema( mai mare chiar) e si cu blocul acela de se vede cand vii pe Calea Victoriei din spatele hotelului Boulevard si o pozeaza strainii care se plimba cu Buss-ul in circuitul turistic e vai de ea i-ti zgarie retina, atarna si o carpa de ea.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate mihai_atanasiu

Piatra cubica noua nu este lucioasa; vezi piatra cubica pusa pe aleile laterale de la Aviatorilor; in schimb dalele se monteaza mult mai usor.
Oricum va arata destul de bine si cu dale. Arhitectii aia sunt ofticati ca astia au modificat fara sa le ceara avizul, adica fara sa le mai dea bani.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate ByOnu

Vrei dale? Mergi frumos la Sf Gheorghe sa vezi ce inseamna alea dale.. puse de mantuiala intre doua beri. Denivelate, sparte, crapate, scoase, cand mergi pe ele pocnesc (pt ca n-au fost lipite bine).

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate realistul

In fata la Unicredit au lucrat baetii de la Net C. cred si le-au pus la loc cum s-au priceput ei adica nici modelul nu l-au mai pus cum era si nici de lipit nu le-au mai lipit la fel. Ai senzatia ca, parca ai calca in strachini. La fel si cu pavajul nou pus  in centrul istoric, in dreptul intrarii in Pasajul Unirii acolo unde unii au spart si l-au lasat asa de la inceputul verii si asa e si acum. Pacat. Nimeni nu se sesizeaza oare pentru aceste ,,nimicuri"?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Discutiile despre Pasajul Unirii s'au mutat la club. Seara buna 8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

A inceput sa se elibereze de pamant si alte resturi terenul din jurul intrarii din Strada Toma Caragiu, se pune pavaj (din pietre) pe raza semicercului, se monteaza balustrade despartitoare pietoni-auto pentru cele doua intrari laterale, se toarna ultimele placi de beton in spatele statuilor. Doua poze noi mai pe seara...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Druida

Iar de azi au 'atacat' si trotuarul adiacent... dinspre statuia lui Mihai Viteazu spre Academiei, pe bucati. Au lasat neatinse (deocamdata, sper!) ghereta RATB si refugiul, dar macar au inceput!

Apropo, sper ca se va reface si trotuarul de pe Academiei cu aceasta ocazie, ca e tot doar petice si denivelari...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Parca trebuia sa fie pe 29 Sept o vizita a doctorului, stie cineva ceva ? Eu am auzit ca se vor injumatatii aerisirile ca arata ca naiba si ca un nou termen ar fi 6 Octombrie.

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 39

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433369 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”