Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Pasajul CFR Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2012)

867 posts, 254554 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 62

📖 Pagination options
Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Nightwolf

La colentina e de mult vb sa se construiassca pasaj dar PESTE DNA. GHICA nu invers ...

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Slick

PinkyHog wrote:
Azi am aflat de la un nene inginer ca intr-o luna jumate se termina balciul.

Daca exista si un termen, atunci e de bine. Sa inceapa circulatia.

p.s.: eu nu inteleg de ce nu sparg grinzile alea ramase, ca doar nu le mai folosesc si in alte parti.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) survola

Sa inteleg ca gardul din DSCN8832 o sa pice?

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) DocOctavius

Slick wrote:
p.s.: eu nu inteleg de ce nu sparg grinzile alea ramase, ca doar nu le mai folosesc si in alte parti.

pai daca sunt proprietatea Lena cine sa vina sa le sparga? poate ar trebui amendata Lena pentru "gunoiul" aruncat pe marginea drumului sau somata sa si-l ridice

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) GAC

E bine ca se doreste incheierea lucrarilor la acest pasaj, in sfarsit o veste buna.
In ceea ce priveste grinzile ramase, eu le vad mai utile la pasajul peste Colentina.
In ceea ce priveste pasajul de la Delfinului, eu vad clar un pasaj subteran, deasupra statiei de metrou, care este lunga exact cat intersectia. Aceasta statie, trebuie facuta similar cu statia Academia Militara, cu 2 nivele intermediare, unul pentru pasajul rutier, cu gabarit mai mare, cam 5.5 - 6 metrii si un al doilea cu gabarit mai mic, pentru calatorii din statie. De asemenea, mai precizez ca accesele in aceasta statie, vor fi pe langa nava principala, deoarece deasupra este pasajul rutier. Asta mai implica niste pereti mulati, dar cred ca este mai bine asa, cu atat mai mult, cu cat nu exista loc fizic pentru a se construi ceva suprateran pe  Chisinau, care sa supratraverseze Bul. Pantelimon, chiar daca se va scoate tramvaiul 36.
mai mult, din punct de vedere peisagistic, cred ca un pasaj subteran este de preferat, cu atat mai mult cu cat se va sapa la metrou. Pur si simplu nu are rost sa facem santier de 2 ori.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Mircea G

La Delfinului pasaj ? Posibil in anul 3012  dar atunci zburam si va fi ceva desuet .
In PUG , actuala artera nu merge ca pisa.... boului pe dupa coltul pietii ci mai drept , prin demolarea (macar) partiala a pietii si nu este prevazut pasaj ...
In realitate strada este contorsionata . De la axul Pantelimonului pina in piata sint circa 150 m si cred ca nu se poate face un pasaj din motive tehnice . A , stiu ca la noi toate pasajele sint strimbe in toate directiile dar aici s-ar intra in curba la 90 gr in pasaj ...imposibil . Parerea mea .
PS. Pasaj prevazut : Basarabia / Grigorescu pe directia Grigorescu si Colentina/Ghica , pe directia Ghica

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) shoppy

Sa mergi pe noul pasaj peste DN1 de la Campina, zici ca e rollercoaster.

Am vazut mai devreme ca aia care au ramas ultimii nedemolati, montau stalpi ca sa mute gardul.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) PinkyHog

@GAC - Grinzile alea nu mai pot fi utilizate intrucat nationalitatile conlocuitore au 'barbierit' tot ce insemnau 'mustati'. Ar merge la ceva trafic usor, de genul un podet, dar nu se mai pot baga intr-o lucrare de genul asteia.

@ Shoppy - Dar se vede frumos. :D

shoppy wrote:
Sa mergi pe noul pasaj peste DN1 de la Campina, zici ca e rollercoaster.

Era prea banal sa-l faca drept sau intr-o forma mai "usoara". Asta poate sa faca oricine, repede si ieftin. Cu cat e mai complicat cu atat si costurile cresc...:D Asta e farmecul constructiilor la romani.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Grigore

Nightwolf wrote:
La colentina e de mult vb sa se construiassca pasaj dar PESTE DNA. GHICA nu invers ...

Au fost discutate foarte mult AMBELE variante. Atat Doamna Ghica peste Colentina, cat si Colentina peste Doamna Ghica, in acest caz tramvaiele ramanand la sol. Varianta logica este  Doamna Ghica peste Colentina, atat pentru ca impactul vizual este minim, nemaifiind nevoie de rambleuri de urcare, cat si pentru ca Doamna Ghica va face parte din descarcarea A3, ca ruta principala de acces pentru o treime de Bucuresti. Deci va avea trafic mult mai mare decat Colentina.

Azi, 6 septembrie, ora 11.
DSCN8863.JPG (622.27 KB; downloaded 2712 times)
DSCN8865.JPG (650.29 KB; downloaded 2712 times)
A mai ramas in picioare doar gardul de beton.
DSCN8864.JPG (578.9 KB; downloaded 2712 times)
La toate alveolele RATB s-a optat pentru beton in loc asfalt.
DSCN8867.JPG (611.99 KB; downloaded 2711 times)
DSCN8868.JPG (666.15 KB; downloaded 2710 times)
DSCN8869.JPG (442.04 KB; downloaded 2710 times)

Frumos, se lucreaza intens.

p.s.: ce aproape e gardul ala de tabla de drum in prima poza. Daca vine unul in viteza si aburit de alcool, direct in curtea alora se opreste.

La cum se vede treaba din teren, observ doua chestiuni:
1. in zona cu galben nu cred ca va exista acea bretea
2. in zona cu rosu o sa fie inghesuit nevoie mare; astept sambata sa mai trag niste poze cu ce-or mai face maine.
DSC09069.JPG (157.98 KB; downloaded 2565 times)

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 62

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463897 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”