Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 309678 views

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. DocOctavius

Sau lucrările astea țin de contractele de întreținere multianuală unde probabil că s-au trecut condiții de "integritate a stratului de uzură" și au omis să scrie și de marcaje așa că de ce să dea un ban în plus constructorul dacă tot nu e trecut în contract.

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

mindmasster wrote:
fbsoft wrote:
Cand vor termina cu toooooate asfaltarile adica inclusiv B-Noi care acum refac la autobaza si prin alt zone...

Pe Bd Bucurestii Noi se asfalteaza doar pe portiuni .

Da corect, dar cand vor termina cu toata zona/cartierul/artera implicit grivita si straulesti cred unde lucrurile se misca relativ incet mai ales ca sunt si niste borduri implicate pe acolo. Practic se asfalteaza anul acesta cam ce nu au asfaltat anul trecut si refac unele zone asfaltate anul trecut dar in special am vazut ca s-au axat pe asfaltarea si ridicarea canalelor la nivel cu asfaltul si schimbarea capacelor unde a fost cazul... Lucru de apreciat
P.s. intersectia Jiului cu b-noi dupa sina de tramvai a primit iar o raschetare sa vedem ce iese si daca iese mai bine

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

Se marcheaza in noaptea asta pe Grivita ... a venit o nota ...

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

Nightwolf wrote:
Se marcheaza in noaptea asta pe Grivita ... a venit o nota ...

Sunt curios ce configuratie va avea drumul... Daca'l vor pastra de forma 3+3, dat fiind ca in directie Basarab, o banda este folosita drept loc de parcare...

Pai... n-are nicio relevanta ce e la Basarab... marcarea se face de la Caraiman pana la Clabucet ... pe Grivita tot timpul banda aia a fost parcare, mai putin cand mergeau ridicarile ...

Re: Refacere covor asfaltic. Costin

Si intre Pasaj Grant si Caraiman o lasa "neagra"?  :roll:

Mi se pare ca e alt antreprenor acolo ..anyway eu v-am zis ce stiu n`am cum sa va zic ce nu stiu :)

Re: Refacere covor asfaltic. elfu

Sub titulatura de "Refacere covor asfaltic" se afla un abonament. Cu banii pentru "refacere" se puteau realiza lucrari cu adevarat necesare ... care sunt conditiile pentru care o alta tara sa zicem ar apela la refacerea covorului asfaltic ? La noi a fost "refacut" in zone in care nu avea nimic ... sunt curios daca se stie vre-un pret per km de astfel de refacere ...

Re: Refacere covor asfaltic. Aron

Am si eu o intrebare....
De ce pe Bd. Ghencea si Virtutii stratul de asfalt il depaseste pe cel normal...in sensul ca vine strada normal, nedecopertata iar la un moment dat urci ca pe o bordura ca vine stratul de asfalt cel nou...

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

Pe Sisesti au reusit in 2 sapt sa betoneze trotuarul; este vorba de portiunea dintre Romatsa si Inst. Cantacuzino; incet, incet au finalizat; vineri cind am trecut dupa amiaza erau cam in dreptul zonei unde era ingustat;

De acum asteptam sa puna si asfalt pe trotuar; sa vedem cum: cu basculanta, roaba sau lingurita.

Pe Straulesti a iesit bine strada; e bine ca au refacut si o portiune de trotuar - in dreptul caselor tip;

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

mihai_atanasiu wrote:
Pe Sisesti au reusit in 2 sapt sa betoneze trotuarul; este vorba de portiunea dintre Romatsa si Inst. Cantacuzino; incet, incet au finalizat; vineri cind am trecut dupa amiaza erau cam in dreptul zonei unde era ingustat; De acum asteptam sa puna si asfalt pe trotuar; sa vedem cum: cu basculanta, roaba sau lingurita.;

Eu mai degraba astept sa termine de asfaltat banda 1 de circulatie pe sensul de mers dinspre Ionescu de la Brad catre sos. Bucuresti-Targoviste.

Adrian Rosca wrote:
mihai_atanasiu wrote:
Pe Sisesti au reusit in 2 sapt sa betoneze trotuarul; este vorba de portiunea dintre Romatsa si Inst. Cantacuzino; incet, incet au finalizat; vineri cind am trecut dupa amiaza erau cam in dreptul zonei unde era ingustat; De acum asteptam sa puna si asfalt pe trotuar; sa vedem cum: cu basculanta, roaba sau lingurita.;

Eu mai degraba astept sa termine de asfaltat banda 1 de circulatie pe sensul de mers dinspre Ionescu de la Brad catre sos. Bucuresti-Targoviste.

poate au uitat de portiunea aia; sper sa nu gresesc: este vorba de o portiune dupa intersectia cu Oaspetilor, pe la Drumul Regimentului parca...

Azi cred ca termina cu trotuarul ala lat de la Institutul Cantacuzino; cind am trecut pe la 8:30 pe acolo astupau santurile ramase de mai demult. Cred ca dupa amiaza am noutati; nu fac poze ca nu merita...

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

mihai_atanasiu wrote:
poate au uitat de portiunea aia; sper sa nu gresesc: este vorba de o portiune dupa intersectia cu Oaspetilor, pe la Drumul Regimentului parca

Sunt mai multe portiuni: una in care asfaltul lipseste total, intre str. Ghe Stefan si Drumul Regimentului, iar alte 3 in care lipseste doar stratul de uzura: doua intre Drumul Regimentului si str. Piscul Radului si a treia langa intersectia cu Sos. Bucuresti-Targoviste. Nu le-au uitat, doar ca i-a prins iarna trecuta cu lucrarea neterminata iar in prima jumatate a lui 2012 lucrarile oricum au fost sistate, cu exceptia montarii de conducte de catre Apa Nova.

gata, au finalizat partea betonata; ma astept ca de maine sa inceapa cu asfaltul; sa vedem in cit timp...oricum mai este si sensul celalalt care este complet neatins.

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433192 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”