Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 490498 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI Dragos Tanase

ba da... Contractul vizează întocmirea fazelor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări pentru modernizarea centurii între A1 - DN 7 şi DN 2 - A2, lot 2: Sector DN2 (km 12+300) - A2 (km 23+750). Eu asa sper, sa fie 4 benzi, ca altfel parca n-ar avea niciun rost, nu?  ;)

Re: CENTURA BUCURESTI fbsoft

Mdap... asa se pare largire la 4 benzi intre A1 si A2, practic finalizarea la cea ce au inceput in 1900 toamna... insa intrebarea din sufletul nostru spune... oare va fi gata ?!?!?! Din lista celor care au primit contractul se anunta...  SC Tehnologica Radion SRL - SC Consitrans SRL – SC PRO Cons XXI SRL... sursa
http://b365.realitatea.net/centura-capitalei-se-modernizeaza-intre-dn2-i-a2_182114.html
Cine ce stie de constructori de bune sau de rele ?

Re: CENTURA BUCURESTI Techno

Cine confirma ca modernizare inseamna si largire, adica unde scrie. Eu sincer asa cred ca e dar e bine sa vedem si scris.

Articolul se refera la Lotul 2, atat, portiunea DN2-A2.
Lotul 1 e A1- DN7. Asta cred ca mai dureaza cu decizia, o fi vreo contestatie, ceva sau mai au legal timp.

Re: CENTURA BUCURESTI Tavi

A1 - DN7 pare "rezolvata". Are cel putin panou informativ. Detalii aici: http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=38.msg5746#msg5746 :)

Re: CENTURA BUCURESTI verdiuc

Avand in vedere suma platita ...4 milioane de euro/km ....trebuie sa fie vorba de supralargire. Oricum, mai bine bucata asta decat aia spre A1.  :D

Re: CENTURA BUCURESTI Nightwolf

shoppy wrote:
E lege sa nu se monteze radare fixe/automate...

S-a modificat! Din 2013, cf. COmisiei Europene, se vor pune in functiune absolut toate radarele + se vor monta altele noi. Evident, respectand metodologiile nu dupa urechea primarului...

Re: CENTURA BUCURESTI iliutu

Si cand ma gandesc ca vor sa creasca veniturile din amenzi, sigur va fi macel la portofelele noastre. Sper ca radarele si camerele sa fie instalate in punctele negre mai intai.

Re: CENTURA BUCURESTI Tavi

iliutu wrote:
Si cand ma gandesc ca vor sa creasca veniturile din amenzi, sigur va fi macel la portofelele noastre. Sper ca radarele si camerele sa fie instalate in punctele negre mai intai.

Va fi, va fi. Si nu doar la circulatie... Civilizatia aia din vest tot cu batu' s-a facut, nu s-au nascut ei mai "inalti si destepti" decat noi. Ramane problema la noi sa vedem unde se vor duce banii din amenzi ... Daca dai amenzi de parcare dar nu faci parcari n-am facut mai nimic. Ramane de vazut.

verdiuc wrote:
Avand in vedere suma platita ...4 milioane de euro/km ....trebuie sa fie vorba de supralargire. Oricum, mai bine bucata asta decat aia spre A1.  :D

De ce e mai bine? Da si o explicatie.

Inteleg ca s-a reluat licitatia si pe lotul 1 A1-DN7 care se atribuise (vedeti panoul de mai sus) si ar fi trebuit sa fie in lucru si sa se termine in iunie 2013? Sau nu s-au inceput lucrarile dupa ce s-a semnat contractul in noiembrie 2011?

Techno wrote:
verdiuc wrote:

De ce e mai bine? Da si o explicatie.

Inteleg ca s-a reluat licitatia si pe lotul 1 A1-DN7 care se atribuise (vedeti panoul de mai sus) si ar fi trebuit sa fie in lucru si sa se termine in iunie 2013? Sau nu s-au inceput lucrarile dupa ce s-a semnat contractul in noiembrie 2011?

Pai in primul rand ca e mai circulata partea asta, si ca e in zona mea.

Re: CENTURA BUCURESTI Nightwolf

iliutu wrote:

Toate radarele montate ACUM sunt instalate in puncte negre, cu mici exceptii. Ideea e ca notiunea de punct negru este definita in conceptia fiecarui organ de cercetare, diferit. Exemplu -- in Bucuresti se considera punct negru zona unde au avut loc in 3 luni cel putin 3 accidente de circulatie grave. In conceptia Directiei Rutiere, punctul negru il reprezinta zona unde au avut loc intr-un an cel putin 3 accidente de circulatie mortale ...

verdiuc wrote:

Esti simpatic, ba in zona mea e mai circulata, na...
De unde stii ca e mai circulata? Tu din zona ta nu stai la coada imensa intre Dragomiresti-Chiajna si Chitila. Ca nu e in zona ta, asa nici eu nu stau in zona ta unde poate e coada, dar e zona ta, nu ma bag, asa ca vreau si in zona mea largire. Nu numai in zona ta.  :oops:

Techno wrote:
verdiuc wrote:

Esti simpatic, ba in zona mea e mai circulata, na...
De unde stii ca e mai circulata? Tu din zona ta nu stai la coada imensa intre Dragomiresti-Chiajna si Chitila. Ca nu e in zona ta, asa nici eu nu stau in zona ta unde poate e coada, dar e zona ta, nu ma bag, asa ca vreau si in zona mea largire. Nu numai in zona ta.  :oops:

Pai uite, iti mai aduc un argument ...pe partea asta sunt asa: A3, A2 si DN1, ca si drumul catre Buzau si Moldova ... fara bucata asta nu-s cinectate bine.
Tu ai A1 si DN1 ...unde o fi traficul mai mare ?
S-a deschis A3 ....e pustie deoarece chiar fiind in zona ei ti-e greu sa ajungi la ea ...

Re: CENTURA BUCURESTI alex1968

Eu zic sa incheiem disputele astea pe care eu le calific drept copilaresti. Intreaga Centura a Capitalei TREBUIE sa aiba 4 benzi. PUNCT. Si dupa aia ne mai putem gandi la urmatoarea centura, aurostrazi supendate....etc.... Sa nu uitam ca Parisul are vreo 4 sau 5 centuri.

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432386 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”