Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535495 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128  ... 194

📖 Pagination options
Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus andrei11

Ce inseamna "contra sex" ? Ai folosit expresia de doua ori. Inseamna ca ai formulat corect, nu poate fi o greseala.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

sens opus ... contra-sens -- jargon --> contra-sex ... whateva` d`ale noastre astora de la militie :)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dr2005

Întrebare de baraj: ziceai că ai tăi tovarăşi (că dacă ziceam ,,ziceai că colegii tăi" ieşea cacofonie) s-au pus pe luat permise 60 de zile pe lângă devierea cu pricina. Dacă lucrarea a fost fără autorizaţie, atunci ăia cu permisul luat mai sunt buni de plată?

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus chevic

Mai bine zis sa revenim la oaia noastra neagra........

Dr2005 wrote:
Întrebare de baraj: ziceai că ai tăi tovarăşi (că dacă ziceam ,,ziceai că colegii tăi" ieşea cacofonie) s-au pus pe luat permise 60 de zile pe lângă devierea cu pricina. Dacă lucrarea a fost fără autorizaţie, atunci ăia cu permisul luat mai sunt buni de plată?

Nu are legatura una cu alta, ridicarea permiselor este legala si chiar necesara. Necunoasterea / neurmarirea semnelor de circulatie pe motiv ca eu stiu intersectia este un argument suficient pentru a ridica permise de circulatie.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Mircea G

andrei11 wrote:
Nu are legatura una cu alta, ridicarea permiselor este legala si chiar necesara. Necunoasterea / neurmarirea semnelor de circulatie pe motiv ca eu stiu intersectia este un argument suficient pentru a ridica permise de circulatie.

Din fericire vina este impartita si in consecinta pedeapsa data soferului discutabila .
Ce vina are cel care vine pe un drum cunoscut si se trezeste cu un mare interzis in fata , sau stiu eu ce alt semn ??? Cind va exista PRESEMNALIZARE corecta , insotita de scheme clare unde este cazul , DA , se poate pedepsi cel vinovat , dar pina atunci NU !
Presemnalizarea este un vis in Bucuresti ...

Ca sa nu fim off topic total, un raspuns il vei avea aici, dar mai pe seara.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Dr2005 wrote:

Nu nu nu :) Citeste cu atentie :) Nu am zis nici macar o secunda ca cineva s-a pus sa ia permise. AM zis doar cu ce se sanctioneaza prostia de a nu sti ce sa faci. La momentul respectiv nu se stia oricum ca lucrarea nu are autorizatie din simplul motiv ca disparusera toti aia de la Euroconstruct. Lipsa autorizatiei s-a descoperit, cf. celui de-al doilea post al meu, mai spre dimineata pe la ora 07.00. La ora 02.00 nu aveam ce sa stim ...

Re: 4. Tronsonul: Mircea Vulcanescu - Piata Virgiliu Terapeut71

Am trecut acum 20 minute prin zona si am vazut ca se pregateau sa asfalteze pe sensul de mers dinspre Dinicu Golescu catre Berzei. Pot spune ca era ceva forfota in zona...
Insa asa cum apare si in pozele postate de colegul Robert24 nu inteleg ratiunea pentru care s-a montat acea bordura in prelungirea liniei de tramvai ce nu mai permite venind dinspre gral Berthelot nici viraj jumatate-dreapta catre Gara via Dinicu Golescu si nici viraj jumatate-stanga catre Piata Virgiliu-Berzei. De ce spun asta? pentru ca bucata dintre gral Berthelot si M Vulcanescu, adica pe acolo pe unde esti obligat sa faci dreapta daca vii dinspre Casa Radio nu cred ca se va putea trece mai devreme de 2-3 luni...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: 4. Tronsonul: Mircea Vulcanescu - Piata Virgiliu Mircea G

:shock: Ceva imi scapa !
Daca dinspre  Berthelot nu se mai poate merge spre stinga spre Academie , ce dracu se intimpla ?
Berthelot era al doilea sens de circulatie si invers fata de Stirbei .
Acum pe unde se va circula si ce rost are sensul dinspre  Berthelot spre Victoria ????

Re: 4. Tronsonul: Mircea Vulcanescu - Piata Virgiliu Robert24

Cred ca s-au gandit doar ca la intersectia Berzei cu Vulcanescu va fi celebrul sens giratoriu (oricum, dupa cum arata lucrurile nu prea curand).
Si ei probabil ca vor sa te trimita pana acolo, ca apoi sa o iei pe Vulcanescu si inapoi pe Dinicu Golescu.
Oricum, MARE porcarie!!!!

Re: 4. Tronsonul: Mircea Vulcanescu - Piata Virgiliu Terapeut71

Robert24 wrote:
Cred ca s-au gandit doar ca la intersectia Berzei cu Vulcanescu va fi celebrul sens giratoriu (oricum, dupa cum arata lucrurile nu prea curand).
Si ei probabil ca vor sa te trimita pana acolo, ca apoi sa o iei pe Vulcanescu si inapoi pe Dinicu Golescu.
Oricum, MARE porcarie!!!!

Sens giratoriu Berzei cu Vulcanescu?!? :o  Daca asa stau lucrurile, cele 2-3 luni pe care le estimam se transforma usor in prima parte a lui 2013...
Iar ca posibilitate sa te trimita pana acolo pentru a putea sa te intorci si sa o iei catre Academie sau catre Berzei consumul de carburant este pe deplin justificat deoarece privelistea ce o primesti bonus este mai mult decat ispititoare: maghernite, coclauri si mizerie. Era sa uit: si stoluri de pasari. Atat de noapte, cat mai ales migratoare.  :(

Re: 4. Tronsonul: Mircea Vulcanescu - Piata Virgiliu Tavi

Multumim Robert 24 pentru poze. Piateta Virgiliu este aproape gata!!  :P
In ceea ce priveste limitarea de la Berthelot cu Berzei solutia este ciudata dar pana nu vedem configuratia finala a celor doua intersectii nu putem decat sa chibitam. 1.
2. Rog un Admin sa mute comentariile pe topicul de comentarii acesta fiind unul destinat exclusiv pozelor  :oops:

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

Vesti bune! Au inceput sa lucreze si pe tronsonul Vulcanescu - Matache (deocamdata la noul canal colector).

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463929 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”