Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 309669 views

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. shoppy

La "Podul Constanta" nu sunt marcaje de 2 ani de cand s-a inchis groapa metroului, poate ca nu stiu cum s-o masoare ca sa iasa 2 benzi sub pod.

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

Raschetarile continua in B-Noi si se mai pot gasi mai recent si pe sos Straulesti... unde acum faci slalom efectiv

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

Vad ca surprizele placute continua, intrucat au reaparut utilajele firmei Tehnologica Radion si pe Sos. Ghe. Ionescu-Sisesti. Pana acum s-a demolat fundatia unui fost gard aflat in carosabil langa intersectia cu Drumul Regimentului si s-au montat borduri pana spre strada Gheorghe Stefan. Actualmente se lucreaza la trotuarul dinspre Romatsa. Sa fie intr-un ceas bun!

Cred ca mai bine de 2 ani astept minunea...s'au innecat ca tziganu' la mal... In cateva expropieri... Evident...

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

trotuarul ala e destul de lat; ma intreb cum o sa continue pe linga parapetul de la Romatsa;

Pe Starulesti se misca foarte incet; cred ca pun citeva borduri pe zi pe partea cu casele;

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

Pe Straulesti treaba merge foarte incet; trec zilnic pe acolo; se tot chinuie cu bordurile alea; oricum dupa amiaza nu mai e nimeni la ora 18;

De citeva zile am vazut miscare pe Sisesti pe portinuea dintre Romatsa si Institutul Cantacuzino, acolo unde vor sa finalizeze trotuarul; am senzatia ca se lucreaza maxim 2-3 ore pe zi;
dar azi am vazut ca au inceput sa toarne un fel de sapa la trotuar; au inceput dinspre Romatsa; turnasera pe o lungime de 5 m; sa vedem in cit timp ajun in capatul celalalt;

Totusi eu nu inteleg cum o sa se continue trotuarul spre intersectia cu Ion Ionescu de la Brad; trotuarul se opreste brsuc in intrarea aia in panta/rampa de la Romatsa dupa care se continua cu parapetul de beton de 5 m inaltime; oare cit timp o sa stam cu acea intersectie fara trotuare si numai cu o banda pe sens ?

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

mihai_atanasiu wrote:
oare cit timp o sa stam cu acea intersectie fara trotuare si numai cu o banda pe sens ?

Dedu zicea la un moment dat: "Exista o problema cu intersectia Ionescu  de la Brad, unde s-a facut exproprierea, dar proprietarul se razboieste si acum cu autoritatile." Asa ca mai dureaza.

Re: Refacere covor asfaltic. Aron

Pe bd. Ghencea au asfaltat pana la capatul liniei 41...acuma nu stiu daca o sa continue refacerea covorului asfaltic pana la intersectia cu str Brasov.
Pe Virtutii se trage tare cu asfaltarea, acolo fiind inlocuite si bordurile si refacute trotuarele...

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

Poate monteaza si glisiera noua la pod ...

Re: Refacere covor asfaltic. mindmasster

Pe Bd Grivita au asfaltat acu 3 -4 luni. Cand au de gand sa marcheze?

Cand vor termina cu toooooate asfaltarile adica inclusiv B-Noi care acum refac la autobaza si prin alt zone...

Re: Refacere covor asfaltic. andrei11

:?:  Cand termina o iau de la capat, ce , nu te-ai prins pana acum ?

Re: Refacere covor asfaltic. mindmasster

fbsoft wrote:
Cand vor termina cu toooooate asfaltarile adica inclusiv B-Noi care acum refac la autobaza si prin alt zone...

Pe Bd Bucurestii Noi se asfalteaza doar pe portiuni .

Re: Refacere covor asfaltic. Aron

Se reface pana la intersectia cu Str. Brasov...acuma 3 zile fiind decopertat tot blvd-ul pe sensul Ghencea - Prel. Ghencea....

P.S: Pe bd Timisoara nu am mai vazut marcaje cred de un an, deci ce sa mai vorbim de 3-4 luni.....inseamna ca acuma refacerea strazilor se refera strict la asfaltare, iar pentru marcaje probabil trebie alt contract cu alta firma, sau cu aceeasi...bla bla bla..si tot asa

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433192 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”