MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Favorit

832 posts, 273197 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Favorit subway guru

PM 7413mp din 17501 = 43,5%

Una din cele doua echipe de PM...a fost 'concediata' pt 'chiul'...fara mila si reprosh...ori...ori...cine nu se tine de treaba...la somaj!
Nici paine fara munca, nici munca fara paine...

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit ByOnu

Si pe cine pui in loc?.. :geek:

Pe unii mai harnici...

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit George

Deocamdata se pare ca harnicii nu au fost inca angajati, atat ieri cat si azi lucra o singura instalatie de PM, cealalta sta pe tusa...
Inteleg ca statia Favorit e totusi urgenta, pentru TBM - atunci de ce nu se aduc mai multe echipe din alte parti?

Pt. ca echipele de barbati adevarati sunt putine, doar Doreii sunt in exces, dar de d'astia n-avem nevoie... :!:

PM 8746mp din 17051 = 51,3%

PM 9772mp din 17051 = 57,3%

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit Utilizator anonim

subway guru wrote:
NOPE...

Nu sunt undeva pe la 75% cu peretii ? Deci teoretic in vreo luna se termina si aici ?
Ca pana acum ordinea celor mai evoluate lucrari ar cam fi Academia Militara, Valea Argesului, Tudor Vladimirescu si Favorit...

Utilizator anonim wrote:
subway guru wrote:
NOPE...

Nu sunt undeva pe la 75% cu peretii ? Deci teoretic in vreo luna se termina si aici ?
Ca pana acum ordinea celor mai evoluate lucrari ar cam fi Academia Militara, Valea Argesului, Tudor Vladimirescu si Favorit...

Prietenii gen #sab ne acuza mereu ca nu am fi realisti...desi nu e adevarat...
Raspunsul meu la prima intrebare a ta:
NOPE!

P.S.
Mai 'realisti' ca cei care cunosc in amanuntime datele 'NU SE EXISTA!'  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit autob368

Probabil ca Andrei a fost la fel de bine informat cum am fost si eu la Romancierilor  :lol:  Repet ce am spus si atunci, au fost informatii primite de pe santier, de la persoanele abilitate. Oricum ce mai aflu, cand mai aflu, va anunt si eu... vedem care e mai aproape de adevar  :D  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit George

Cam subtire munca pe la Favorit, in raport de ce spune subway...din cate am vazut cand am mai trecut pe acolo, o instalatie Kelly sta cam intotdeauna, cel mult una e activa, daca nu stau chiar amandoua. De ce nu se apasa pedala de acceleratie, sa termine odata?

Corect!!!...Progresam, dar nu destul...cu o singura instalatie...nu se face primavara...
PM 11120mp / 17051 = 65%

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit Utilizator anonim

Acum doua ore lucrau ambele instalatii.

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433192 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”