Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 490408 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI elfu

Accident ieri aprox 17- 17.30 (2 august) la intersectarea centurii la stefanesti - un tir vs autoturism.  Si or sa tot fie ....aveti grija ...

Re: CENTURA BUCURESTI survola

Probabil DOI berbeci. Trebuie să se circule mai preventiv în zonele acelea.

Re: CENTURA BUCURESTI Nightwolf

Elfule... daca ai sti tu cate acc sunt pe centura intr-o saptamana... nu ai mai contoriza toate balariile ci doar pe cele serioase :)

Re: CENTURA BUCURESTI telvanni

Nightwolf wrote:
Elfule... daca ai sti tu cate acc sunt pe centura intr-o saptamana... nu ai mai contoriza toate balariile ci doar pe cele serioase :)

Chiar, zi-mi si mie te rog, daca stii, cam cate accidente sunt la minunatele intersectii de la pasajele Stefanesti si Tunari.
Am vazut ca la Tunari au pus limitator la 70 (parca) pe sensul spre Otopeni. Il respecta cineva oare?

Re: CENTURA BUCURESTI verdiuc

telvanni wrote:
Nightwolf wrote:

Chiar, zi-mi si mie te rog, daca stii, cam cate accidente sunt la minunatele intersectii de la pasajele Stefanesti si Tunari.
Am vazut ca la Tunari au pus limitator la 70 (parca) pe sensul spre Otopeni. Il respecta cineva oare?

E si pe sensul catre A2 ...
Nu-l respecta nimeni, eu cel putin nu-l respect.

Re: CENTURA BUCURESTI Techno

Am vazut acum ca azi ar fi trebuit sa se deschida ofertele pentru modernizarea intre A1 si DN7 si DN2 si A2, mai precis:
"Modernizarea centurii rutiere a municipiului Bucureşti între A1-DN7 şi DN 2-A2; Lot 1: Sector A1 (km 55+465) – DN 7(km 64+160), Lot2: Sector DN2 (km 12+300) – A2 (km 23+750)”.

Pe 30.08 ar trebui anuntat castigatorul. Pe 12.09 s-ar semna contractul.

Asta inseamna si largire la 4 benzi?

Re: CENTURA BUCURESTI ionescu63

Câte patru asocieri de firme se bat pentru câştigarea contractelor de realizare a capetelor centurii Capitalei, informează Compania de Autostrăzi şi Dtumuri Naţionale.
Astfel, potrivit CNADNR, câte patru asocieri de firme au depus oferte în cadrul licitaţiei pentru contractele Întocmirea fazelor de proiectare PT + DE, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii: Modernizarea centurii rutiere a municipiului Bucureşti între A1-DN 7 şi DN 2-A2, Lot 1: Sector A1 (km 55+465) – DN 7(km64+160), Lot 2: Sector DN2 (km 12+300) – A2 (km 23+750).
Astfel, pentru Lotul 1 s-au înscris în cursă Asocierea SC Vectra Service SRL/SC Recon SA, Asocierea SC Straco Grup SRL/Azvi SA, Asocierea Delta ACM 93/Azvirt/Maxidesign şi Asocierea SCT Bucuresti SA /Doprastav.
Pentru Lotul 2 concurează Asocierea Tehnologica Radion SRL/SC Consitrans SRL/SC Pro Cons XXI SRL, FCC Construccion SA, Asocierea Romstrade/Primacons Group şi Asocierea Aktor SA/Dimar SRL.
Durata de realizare a proiectării pentru fiecare lot este de 3 luni, execuţia lucrărilor va dura 18 luni, la care se adaugă 48 de luni perioada de garanţie. Finanţarea va fi asigurată de la bugetul de stat. Informarea ofertanţilor cu privire la rezultatul procedurii de atribuire este programată pentru 30 August 2011.

http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 51367.html

Re: CENTURA BUCURESTI George

Stirea si termenul sunt din 2011...sa intelegem ca a murit treaba?  :?

Re: CENTURA BUCURESTI ionescu63

Din cate stiu a fost atribuit un tronson iar celalalt este in faza de contestatii. Oricum in buget nu sunt bani pentru C.B. Se incearca ceva timid in partea din sud a C.B.

Re: CENTURA BUCURESTI PinkyHog

Pe lotul 2 a castigat in urma contestatiei Tehnologica Radion.

telvanni wrote:
Nightwolf wrote:

La Stefanesti si Tunari sunt ff rare de cand cu podetele si cu giratoriile ... Inainte era omor acolo, media era cam de 1,5 morti/sapt. Au fost acolo acc si cu cate 4-5 morti si nu odata la 6-8 luni ci odata la 2-3 ... acum problema e cu cate un cascat care nu respecta indicatoarele si intra ca berbecu. In general Stefanestiu conduce in top, Tunariu` nu prea a mai avut in ultima perioada evenimente periculoase.

CB-ul a devenit mai putin periculos odata cu modernizarea, asta o pot spune raspicat. Daca s-ar monta parapeti si intre Otopeni si Mogosoaia-CHitila s-ar rezolva fff multe din probleme. Oricum, Br. Rutiera a Capitalei nu are ca zona de competenta CB_ul, iar IPJ IF nu prea se ocupa ei cu adrese&stuff catre MT so nu cred ca se va rezolva ceva prea curand ..

verdiuc wrote:
telvanni wrote:
Nightwolf wrote:

E si pe sensul catre A2 ...
Nu-l respecta nimeni, eu cel putin nu-l respect.

Asta e educatia soferului roman. Ind. ala e pus cu un scop acolo. Daca mergem pe premiza ca "eu oricum nu-l respect" ca nu se pun radare pe centura decat ff rar, at ne meritam soarta :) Anyway, sunt pe cale sa intru intr-o polemica asa ca mai bine o las balta...

Re: CENTURA BUCURESTI misterr

Nightwolf wrote:
CB-ul a devenit mai putin periculos odata cu modernizarea, asta o pot spune raspicat. Daca s-ar monta parapeti si intre Otopeni si Mogosoaia-CHitila s-ar rezolva fff multe din probleme. Oricum, Br. Rutiera a Capitalei nu are ca zona de competenta CB_ul, iar IPJ IF nu prea se ocupa ei cu adrese&stuff catre MT so nu cred ca se va rezolva ceva prea curand ..
Din cîte știu, separatoarele de sens sînt prevăzute în contract pe toată porțiunea modernizată. Din păcate, lucrările sînt abandonate de aproape un an, în stadiul în care au rămas...

Re: CENTURA BUCURESTI verdiuc

Nightwolf wrote:
Asta e educatia soferului roman. Ind. ala e pus cu un scop acolo. Daca mergem pe premiza ca "eu oricum nu-l respect" ca nu se pun radare pe centura decat ff rar, at ne meritam soarta :) Anyway, sunt pe cale sa intru intr-o polemica asa ca mai bine o las balta...

Care e scopul indicatorului ?
Am doua benzi, eu merg pe banda 1, fara trafic, de ce as reduce sub 80 ?

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432381 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”