Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1487795 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 118 119 120 121 122 123 124  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB linia 69

In loc de linia 4 (Zetarilor - CFR Progresu) mai bine prelungeau 8-ul pana la CFR Progresu (plus 2 ture) iar tramvaiele de Giurgiu ramase le bagau in linia 7. Astfel se realiza o legatura fara transbordare intre Ferentari si CFR Progresu, oricum mai util decat in prezent.
Pana la urma, daca stau bine sa ma gandesc, nu stiu daca relatia are cerere !!?? caz in care mai bine se renunta complet la linia 4.

Re: Stiri, noutati, perspective Aron

macheta218 wrote:
Vagoanele liniei  1 la plecarea din Sura Mare vor indica pe firme: 1 circula prin Serban Voda (linia 1) si  1 circula prin Sos. Viilor (linia 10),restul traseului vor indica : 1 Sura Mare-Pasaj Basarab-Sura Mare   :ugeek:

Pe dreacu scrie 10, ca azi dimineata la ambele scria 1, si in plus daca firma e vai mama lui cum sunt la cele de victoria, de scrie o litera, pauza, lipsa, gaura...in alta ordine de ideI, dupa parerea mea, ajunge in capul listei la cele mai proaste decizii ale ratb-ului....vor sa faca un sistem care sa fie cat de cat similara cu cea din vest, dar uita ca noi nu avem inca conditiile necesare pentru impunerea unor astfel de sisteme

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Mircea G

linia 69 wrote:
In loc de linia 4 (Zetarilor - CFR Progresu) mai bine prelungeau 8-ul pana la CFR Progresu (plus 2 ture) iar tramvaiele de Giurgiu ramase le bagau in linia 7. Astfel se realiza o legatura fara transbordare intre Ferentari si CFR Progresu, oricum mai util decat in prezent.
Pana la urma, daca stau bine sa ma gandesc, nu stiu daca relatia are cerere !!?? caz in care mai bine se renunta complet la linia 4.

Cind se moderniza capatul de la Zetarilor asa spuneam si eu , mai bine desfintau tot si mutau la Progresu .Oprirea lui 8 la Zetarilor , este anormala . Normal ar fo fost Progresul si ture mai multe . 4 nu are sens si logica .

Re: Stiri, noutati, perspective macheta218

NU AM SPUS CA O SA AFISEZE 10 .Am spus 1 circula prin sos. Viilor :shock:
IMG01203-20120804-1258.jpg (145.28 KB; downloaded 2433 times)

Re: Stiri, noutati, perspective Robert24

Mai naspa e ca afiseaza asta si cand se intorc, cu mult inainte de a ajunge la Sura Mare.
Ex. Un tramvai de pe 10 afisa la Timpuri Noi "circula prin Viilor". Cam aiurea....

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Gabi23

Incepand cu luna august 2012, pe liniile 453 (Ghencea - Varteju) si 427 (Ghencea - Sat Pruni) circula autobuze Mercedes Citaro.

4735 - 453 - 05.08.2012 (1).jpg (115.41 KB; downloaded 3132 times)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

Gabi23 wrote:
Incepand cu luna august 2012, pe liniile 453 (Ghencea - Varteju) si 427 (Ghencea - Sat Pruni) circula autobuze Mercedes Citaro.

Da, incepand de astazi 05.08.2012. au intrat in exploatare autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 4 pe liniile 427 si 453 care strabat oraselul Magurele pentru a ajunge in comunele Dumitrana si Varteju. ;)  8-)
Reporterul eu 8-)  a intervievat cativa calatori. :)  

Calatorii:
''Credeam ca nu vad eu bine cand am vazut 427''.
''E bine ca beneficiaza si Magurele de aceste autobuze moderne''
4692-427,05.08.2012.jpg (78.2 KB; downloaded 3096 times)

Re: Stiri, noutati, perspective florin.lifticariu

E numai in acest weekend intoarcerea lui 1 la Sura Mare sau asa ramine ? (comunicat RATB) nu am vazut...
De linia 4...hmmm...era destul de buna pe Giurgiului, mai ales ca 7 si 25 circula din an in paste... :x

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB macheta218

Au circulat si vineri. ;)

Re: Stiri, noutati, perspective autob368

Linia 1 ramane asa, la Sura Mare. Linia 4 a fost modificata, pe traseul Zetarilor-CFR Progresul.
Doar in pagina precedenta (109) scria in primul post de linia 4. Acolo ai si linkul catre site-ul RATB cu intervalul de circulatie.

Re: Stiri, noutati, perspective florin.lifticariu

Mia bine o faceau linia 4...Zetarilor/Piata Unirii; ar fi fost mult mai folositoare......

Re: Stiri, noutati, perspective cristapone

Cei de la RATB nu s-au sinchisit sa dea un anunt oficial pe http://www.ratb.ro :oops:  si nici nu am modificat harta cu traseul lui 1...  :roll:
Nu de alta dar nu toti calatorii RATB-ului frecventeaza acest forum si poate ca o sa fie usor derutati cu aceasta schimbare....  :|  :geek:

Re: Stiri, noutati, perspective ikarus13

florin.lifticariu wrote:
Mia bine o faceau linia 4...Zetarilor/Piata Unirii; ar fi fost mult mai folositoare......

Nu ai cum sa duci linia 4 la Piata Unirii... ;) . Iti reamintesc ca acolo au capat tramvaiele 7, 27 , 32( care sunt aproape unul dupa altul) si 47.Pai daca mai vine si 4 in acea bucla ce o sa se intample? Si acum se astepata tramvaiele uneori intre ele...Daca vrei sa ajungi la Unirii din Zetarilor exista diferite variante, de exemplu 4+7.

Re: Stiri, noutati, perspective Robert24

Cea mai buna varianta decat sa lase aceasta gainarie cu 4 "redus", in care sunt plimbate 2 V3A-uri goale, era sa prelungeasca fie pe 8, fie pe 23 (mai degraba) la CFR Progresul.
Rezolvau problema elegant...

Go to page:  1  ... 118 119 120 121 122 123 124  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433421 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”