MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discuții până la începerea lucrărilor

2393 posts, 586222 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 171

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M6 Bucureşti – Aeroportul Henri Coand yo3ies

Pentru Guru. Cand veti incepe sapatura in zonda dintre Aeroport si Academia de politie sa aveti mare grija. Asa ca de la coleg ce se ocupa de terasamente la coleg tunelist, eu pana la vreo 12m adancime am tot dat de ramasite din razboi si din legendele povestite de un veteran de razboi mai sunt vreo 3 sau 4 depozite de munitie ramase pe acolo. Eu am golit unul singur si au carat baietii de la apararea civila 5 zile cu camioanele. Si chiar la coltul dinspre DN1 al Bricostore mai e ceva de evitat ca eu mi-am ridicat in cap baietii cu ochii albastrii. Si mai e paralel cu DN1 si o noua conducta de canalizare (parca1,8m diametru) pe la vreo 8m adancime. Mai apar si niste magistrale telefonice civile la 2-3 m adancime si unele speciale pe la vreo 6-8 m. Si am vaga impresi ca in afara de canalizare care e noua, nimic nu apare pe planuri, cel putin la mine nu aparea. Oricum pana cand veti ajunge acolo mai e o gramada dar vorbim.

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 Slasher1985

Bun, sa inteleg ca toata documentatia este finalizata aici? Pe cand sa ne asteptam la demararea licitatiei?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 sab

Intre timp a intervenit un factor "perturbator". Criza... ;)
No money, no M4 & M6. Mai bine intr-un fel... Speram ca macar M5 sa nu se impotmoteasca. :(

Mersi sab, dar caut un raspuns ceva mai fix. Intuiam si eu raspunsul tau pentru ca intre timp guvernul Copiatorului a taiat cascavalul si au ramas toti cu ochisorii in soare. Vreau totusi sa vad vreo pozitie oficiala. ;)

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 survola

Astazi dimineata se faceau masuratori pentru statia de metrou din fata Autoritatii Aeronautice.

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 andrei11

Vorba lui sab,mai e mult pana departe

Sper ca macar nepotii mei sa prinda sa vada aceste imagini in viata reala. Inceputul lucrarilor ramane pe 2014? Documentatia tehnica este realizata in procent de cat la suta?

Recent am fost nevoit sa iau autobuzul 304 de la Exaero Baneasa in Bucurestii Noi.
Tin sa precizez incaodata lipsa de respect fata de cetatenii Bucurestiului fata de gospodarirea cu chibzuinta a fondurilor metroului pentru deschiderea de noi linii.
Pur si simplu dupa exaero Baneasa pana la linia de centura ( inclusiv ) este o mare pata alba, nu inteleg de ce trebuie construit acest M 6 spre comuna Otopeni  / aero Otopeni.
Pur si simplu este bataie de joc, M 6 ar trebui construit pana la exaero Baneasa - poftim, inca o statie pana la complexul Comercial, si atat. Orice dezvoltare a lui M 6 dupa complexul comercial este de un cretinism total, o batjocura totala. Ce cautam cu M 6 in pustietatile din nord nu cunosc, in pofida faptului ca in Bucuresti sunt trasee care ard si care nu vor beneficia de metrou cat de curand.
Ruşine !

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 Mircea G

" Cica " asa  spun cerintele " ieuropene " , sa avem " aieroportul " legat de oras cu metrou pt a facilita transportul zecilor de miliarde de calatori ....
Si eu m-am legat de problema asta , dar tot asa , mi-au reprosat ca trebuie , exista trafic de calatori , si trebuie musai legata gara de aeroport .
Parerea mea a fost si este ca noi avem trafic aproape ZERO intre gara si aeroport iar acest metrou nu este necesar .
El a fost impins in fata in perioada de boom imobiliar pt " innobilarea " terenurilor investitorilor .
Pot spune iubitorii de metrou ce vor , pe aceasta directie este FRECTIE inutila , bani aruncati .

Trebuie sa aterizeze / decoleze PE ORA 16 - 17 avioane clasice ( B 737 - 800 ) full ca sa se justifice metrou. Iar toata populatia sa ia metroul de la Otopeni.
Ia sa ma mai lase naibii cu teoriile astea simandicoase, de cand la Otopeni aterizeaza / decoleazaPE ORA de la 6,00 la 22,00  16  - 17 avioane full ?
Asta inseamna o aterizare / decolare la aproximativ 90 secunde.
Si am fost permisiv, asta inseamna un metrou la 10 minute incarcat juma / juma.
Dar nu mai continui, ma enerveaza de acum discutia cu metroul la Otopeni.
Evident ca noi, ce scriem pe acest forum suntem fara judecata, sa lasam profesionistii sa ne conduca.
:twisted:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 sab

andrei11 wrote:
nu inteleg de ce trebuie construit acest M 6 spre comuna Otopeni  / aero Otopeni.

Cum de ce ? Ca aiba japonezii ce manca... si inca "o masa" copioasa... Cica ei ne acorda un imprumut "in conditii avantajoase". In traducere, adica tot ei au castigat  "cu dedicatie" consultanta, bineinteles impreuna cu omniprezenta Metroul SA (  consultanta = 66,6 milioane de euro, poate numarul asta 666 spune ceva, ;) ) si tot ei japonezii vor construi, probabil la preturi pe masura , estimarile sunt la 800 milioane de euro, dar sunt convins ca se va cheltui mult mai mult.
Si noi o sa mai platim si dobanda pentru aceasta capodopera de magistrala, o investitie pe care oricine are ochi sa vada stie ca va fi nerentabila si nu se va amortiza niciodata. La fel ca si mega-super depoul cu stadion deasupra si cu park and ride sau ce naiba de idei nastrusnice le-au mai trecut prin cap proiectantilor nostri...
Dar vorba aceea, daca este musai...cu placere... :evil:  
Intre timp noi ne chinuim tot prin corespondenta nefericita de la Unirii (pentru care nu sunt bani si nici vointa) si studiem cu mandrie speologica "pestera" ad hoc de la Unirii2, o statie facuta cu mult efort si lasata in ultimii ani sa se deterioreze ...
Iar zone care ar merita metrou mult mai mult decat Otopeniul sunt lasate la mana unui utopic parteneriat public privat, sau sunt amanate "a la long" cu perspective mult prea incerte....

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 Mircea G

Sa mai spunem ca un eventual metrou pina in cimp se poate face la preturi minime si facturate la preturi maxime ???
Punem pariu ca va costa pe km , mai mult decit utopicul metrou Bragadiru- Voluntari , prin centrul orasului , prin cea mai imposibila zona ?
Asta afacere de baieti destepti . Pacat este cind se gasesc si cei care sustin necesitatea acestui metrou ca pe aerul respirat .
Inutil metrou ! Inutil acum , inutil si pe viitor . Romania cade in continuare , economic se duce dracului . La Otopeni nu va fi trafic , nu are pt cine , trenul a incetat sa fie o optiune si caile ferate sint distruse pt urmatorii zeci de ani , deci va fi un metrou intre doua ruine .

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 ionescu63

Poate se va construi  doar primul tronson, pana la complexul comercial Baneasa si se va renunta apoi la restul. :idea:

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 171

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463968 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”