Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 362077 views

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. subway guru

Strada pe care locuieste Crin Antonescu, asfaltata in cateva ore
http://www.ziare.com/crin-antonescu/pre ... re-1177974
Crin Antonescu a preluat marti fotoliul de presedinte interimar al Romaniei. In cinstea acestui eveniment, strada pe care locuieste acesta a fost asfaltata in doar cateva ore, minune care ii poate duce pe cei mai in varsta cu gandul la vremurile de dinainte de 1989.

Conform imaginilor inregistrate de jurnalistii de la Romania TV, marti, dis de dimineata, strada pe care locuieste Crin Antonescu, intr-un cartier rezidential din apropierea Lacului Floreasca, era neasfaltata (foto sus).

Muncitorii au asteptat ca Antonescu sa plece de acasa pentru a se putea apuca de lucrare. Cum a iesit din garaj masina insotita de SPP-isti, muncitorii s-au si pus pe treaba, spunand ca doresc sa termine in cel mult 48 de ore, informeaza Romania TV.

Iata insa ca au indeplinit planul de lucrari mult mai repede. Jurnalistii de la B1TV au transmis in direct imagini de pe strada respectiva in jurul orei 17.00 (foto jos). Din ele reiese ca totul a mers snur, spre bucuria noului presedinte al Romaniei si a vecinilor acestuia.

C.B.
Strada-pe-care-locuieste-Crin-Antonescu--asfaltata-in-cateva-ore.jpg (9.13 KB; downloaded 3152 times)

Re: Refacere covor asfaltic. George

Mi-ar prinde bine un interimat de vreo 30 de zile, in care domnul Prim-Ministru care conduce actualmente sectorul 6, onorabilul Rares Manescu, sa faca urmatoarele pentru Presedintele sau:
- sa desfiinteze piata infecta improvizata langa rondul Valea Argesului, care functioneaza fara conditii igienice elementare;
- sa stranga potaile care latra toata noaptea langa blocul meu pana crapa si pana cand nu mai pot sa doarma oamenii, potai care s-au inmultit considerabil;
- sa se stranga gunoiul, ceea ce de la alegeri incoace vad ca nu prea mai functioneaza, probabil ca sunt niscaiva probleme cu plata;
- sa puna stalpisori pe bune pe trotuarele din zona ca sa le elibereze de masini.

Sincer, daca ma gandesc ca nu ne-am dezbarat de metehnele epocii Ceausescu, cred ca si 1 zi ar fi suficient.

Re: Refacere covor asfaltic. Buzescu

Propun sa schimbam presedintii mai des.Poate asa vom avea mai multe strazi asfaltate.

Re: Refacere covor asfaltic. Buzescu

George wrote:
Mi-ar prinde bine un interimat de vreo 30 de zile, in care domnul Prim-Ministru care conduce actualmente sectorul 6, onorabilul Rares Manescu, sa faca urmatoarele pentru Presedintele sau:
- sa desfiinteze piata infecta improvizata langa rondul Valea Argesului, care functioneaza fara conditii igienice elementare;
- sa stranga potaile care latra toata noaptea langa blocul meu pana crapa si pana cand nu mai pot sa doarma oamenii, potai care s-au inmultit considerabil;
- sa se stranga gunoiul, ceea ce de la alegeri incoace vad ca nu prea mai functioneaza, probabil ca sunt niscaiva probleme cu plata;
- sa puna stalpisori pe bune pe trotuarele din zona ca sa le elibereze de masini.

Sincer, daca ma gandesc ca nu ne-am dezbarat de metehnele epocii Ceausescu, cred ca si 1 zi ar fi suficient.

Incearca sa strangi mai multi cetateni si sa mergeti impreuna la primarie cu aceste cereri.

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

In ultima perioada se lucreaza de zor la raschetarea asfaltului pe Bd. Bucurestii Noi intre Laromet si podul Straulesti. Asfaltul era de o calitate acceptabila, asa ca mi se pare absurd ca se asfalteaza acum doar ca sa sparga cateva luni mai tarziu odata cu inceperea lucrarilor la metrou.
Sau se amana oare lucrarile respective, avand in vedere ca inca nu s-a publicat anuntul de atribuire a contractului pe SEAP, iar apropiata rectificare bugetara se anunta negativa, sursele spunand ca urmeaza a fi taiate masiv fondurille de investitii de la mai toti ordonatorii de credite?

Re: Refacere covor asfaltic. mihai_atanasiu

Da, si eu am trecut ieri pe acolo si am vazut asfaltul nou; lasa ca pina se apuca de sapat pentru metrou mergem lin pe asfaltul nou;

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

Adrian Rosca wrote:
In ultima perioada se lucreaza de zor la raschetarea asfaltului pe Bd. Bucurestii Noi intre Laromet si podul Straulesti. Asfaltul era de o calitate acceptabila, asa ca mi se pare absurd ca se asfalteaza acum doar ca sa sparga cateva luni mai tarziu odata cu inceperea lucrarilor la metrou.
Sau se amana oare lucrarile respective, avand in vedere ca inca nu s-a publicat anuntul de atribuire a contractului pe SEAP, iar apropiata rectificare bugetara se anunta negativa, sursele spunand ca urmeaza a fi taiate masiv fondurille de investitii de la mai toti ordonatorii de credite?

Lucrari la metrou peste cateva luni in Bucurestii Noi??? Secolul asta??

Re: Refacere covor asfaltic. subway guru

Avand in vedere ca in mod normal (dar ce mai e normal in aceasta tara...) lucrarile de metrou ar trebui sa inceapa in aceasta toamna, acolo sunt doar bani aruncati pur si simplu 'pe fereastra', cu mult mai multi decat la amarata aia de Vila Dante (exemplu cules pur si simplu 'la plezneala'...doar pt ca s-a batut atata apa-n piua pe acest exemplu in ultimele zile...)  :evil:

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

Am si eu o ghicitoare: daca acum PUZ-ul pentru Parc Bazilescu-Straulesti e in dezbatere publica, ghici cand va iesi autorizatia de construire?

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

Legat de zona respectiva, se continua raschetarile si asfaltarile la o zi doua trei distanta in zona Bucurestii Noi ( parca Bazilecu ) <=> Lac Straulesti, asa ca mare atentie, acu esti pe asfalt mai incolo... schimbi un cauciuc, o janta... nimicuri de genul.

Re: Refacere covor asfaltic. shoppy

Rectificari si pe Drumul intre Tarlale.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic. V2A

Se reasfalteaza Strada Paris. Piata Victoriei a fost deja asfaltata.

Re: Refacere covor asfaltic. florin

Da, era foarte important să asfalteze toată Piaţa Victoriei, inclusiv pe unde nu se circulă. Bine că ne văităm că n-avem bani de alte proiecte.  :roll:

florin wrote:
Şi pe Griviţa aşteptăm marcajele, nu ştiu ce mai aşteaptă. Mi se pare periculos să laşi 6 benzi fără marcaj.

2 luni mai târziu şi tot nu avem marcaje pe Griviţa. Unde se poate face o reclamaţie? Administratorul drumului ar trebui amendat.

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463909 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”