Topic: Discuții diverse
4068 posts, 1029293 views
📖 Pagination options
- Axel
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse
Axel
Mai multe mertane au nevoie de linoleum nou.
Mai multe mertane au nevoie de linoleum nou.
podea.jpg (87.22 KB; downloaded 2289 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Este autobuz de la Autobaza Titan. Care este numarul de parc al celui care a ajuns in acest hal?
Este autobuz de la Autobaza Titan. Care este numarul de parc al celui care a ajuns in acest hal?
- SprinterXP
-
Posted:
-
SprinterXP
4493 este cel din poza, si inca mai sunt destule in care era sa ma mai impiedic de linoleum.
4493 este cel din poza, si inca mai sunt destule in care era sa ma mai impiedic de linoleum.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Pe langa "covorul" de linoleum baretele de sustinere deteriorate nu se inlocuiesc? Invelisul de plastic a crapat, s-a rupt, dand la iveala banda textila din interior - care bineinteles ca s-a jegozit. primele serii de Citaro au din astea, cele din Euro 4 au un material spongios, care nu stiu cat o rezista, dar e mai bun - cu dezavantajul ca unele nu sunt fixate bine pe bara si aluneca. Nu mai zic de buretele de la bara de sprijin din fata scaunelor de la mijloc, ca ala e istorie, a fost foame mare...
Pe langa "covorul" de linoleum baretele de sustinere deteriorate nu se inlocuiesc? Invelisul de plastic a crapat, s-a rupt, dand la iveala banda textila din interior - care bineinteles ca s-a jegozit. primele serii de Citaro au din astea, cele din Euro 4 au un material spongios, care nu stiu cat o rezista, dar e mai bun - cu dezavantajul ca unele nu sunt fixate bine pe bara si aluneca. Nu mai zic de buretele de la bara de sprijin din fata scaunelor de la mijloc, ca ala e istorie, a fost foame mare...
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Se inlocuiesc si ele, totul depinde de fiecare autobaza. Am vazut schimbate acele barete prin autobuze de la Nordului si Militari. Dar asta e ultima lor problema acu... N-au anvelope, becuri, pompe, curele, coltare, oglinzi, neoane, filtre etc. etc. E jale din cauza incompetentei administrative de la nivelul conducerii...
Se inlocuiesc si ele, totul depinde de fiecare autobaza. Am vazut schimbate acele barete prin autobuze de la Nordului si Militari. Dar asta e ultima lor problema acu... N-au anvelope, becuri, pompe, curele, coltare, oglinzi, neoane, filtre etc. etc. E jale din cauza incompetentei administrative de la nivelul conducerii...
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Dacă nu le are, cum le vinde? http://www.ratb.ro/docpdf/Stocuri%20vanzare.pdf
Sau le-o fi vândut deja?
Dacă nu le are, cum le vinde? http://www.ratb.ro/docpdf/Stocuri%20vanzare.pdf
Sau le-o fi vândut deja?
- SprinterXP
-
Posted:
-
SprinterXP
Scuzati calitatea pozei, am facut-o in graba cu "frigiderul".
Fotografie0019 (800x600).jpg (119.29 KB; downloaded 3215 times)
Scuzati calitatea pozei, am facut-o in graba cu "frigiderul".
- Axel
-
Posted:
-
Re: Mercedes Citaro "day by day"
Axel
6236 pe Bd.Nicolae Grigorescu.
6236 pe Bd.Nicolae Grigorescu.
6236-600,20.07.2012.jpg (135.34 KB; downloaded 2750 times)
- 3mil
-
Posted:
-
- Gabi
-
Posted:
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Da este o conventie ca aceea de la R.A.R.
Stiu sigur ca prin sud-ul oras-ului exista conventia 602.
600: RIN GRAND HOTEL - UNITATEA SPORTIVA DOBROIESTI.
In concluzie RATB a incheiat contracte cu Rin Grand Hotel pentru aceste conventii.
3mil wrote:
600-le ala e cursa normala sau conventie?
Da este o conventie ca aceea de la R.A.R.
In concluzie RATB a incheiat contracte cu Rin Grand Hotel pentru aceste conventii.
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Presupun ca cei de la RATB nu se agita cu reclame pe euro4, deoarece isi iau banii din spoturile publicitare care sunt redate pe LCD-urile din interior...
Presupun ca cei de la RATB nu se agita cu reclame pe euro4, deoarece isi iau banii din spoturile publicitare care sunt redate pe LCD-urile din interior...
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Este o competitie sportiva ca toate aceste curse au legatura cu locatii sportive, nu este conventia cu un hotel anume . De exemplu in zona Garii de Nord pot fi vazute:
635 >> CSA STEAUA Sport Hall - Hotel IBIS si 665 >> SC RAPID Arena - Hotel IBIS
4859 - 665 - 27.07.2012 by Gabriel Dumitriu, on Flickr
4912 - 635 - 27.07.2012 (1) by Gabriel Dumitriu, on Flickr
Axel wrote:
Este o competitie sportiva ca toate aceste curse au legatura cu locatii sportive, nu este conventia cu un hotel anume . De exemplu in zona Garii de Nord pot fi vazute:
635 >> CSA STEAUA Sport Hall - Hotel IBIS si 665 >> SC RAPID Arena - Hotel IBIS
4859 - 665 - 27.07.2012 by Gabriel Dumitriu, on Flickr
4912 - 635 - 27.07.2012 (1) by Gabriel Dumitriu, on Flickr
- Citelis5396
-
Posted:
-
📖 Pagination options