Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4191 posts, 1268250 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 300

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse Axel

Au mai fost cazuri cu masini nelimitate. :geek:  ;)
La Autobaza Titan un autobuz din 311 care a stat o perioada pe dreapta ajunsese la viteza de 80.km.h :shock:,   soferul fiind mirat in ultimul hal. :roll: ,apoi a dus autobuzul in garaj si a fost limitat. ;)  

Re: Discutii diverse Aron

Macar de le-ar limita la un 65-70km/h autobuzele cu licenta pentru ilfov, cum ar fi cele de pe linia 783, sa mai prinda pe DN1 o viteza mai de bun simt....Un exemplu la care am participat a fost vara trecuta la organizarea Summer Well, care s-a tinut in Busteni....mergand cu un autobuz inapoi in Bucuresti, am dat de o masina ca mergea cu o viteza in jur de 45km/h, iar soferu nu a mai vrut sa mearga cu 40 ca sa ramana in spatele lui si a trecut pe banda a 2-a pentru a-l depasi....si va dati seama la 50km/h sa il intreci pe unu cu 45...trebuia sa tragi de el sa il depasesti in 3 ani....Dar de...pana la urma incetinise putin masina....

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Au dat verde la pus reclame si pe masini Citaro Euro 4, azi 4777 avea nu stiu ce reclama.

Re: Discutii diverse Chev Celios

Pai au mai fost puse reclame si cu Margineanu pe cateva Euro4 de pe la Obrejia.

Re: Discutii diverse Aron

Ia uitati peste ce poza am dat eu:

Cuvintele nu au rost, atat pentru sofer cat si pentru magaru care s-a urcat cu motocicleta
Maine poimaine vedem un tico inauntru :lol:

Re: Discutii diverse ByOnu

:shock:

Nu l-as blama pe sofer din moment ce nici eu n-as avea tupeu sa ma pun cu un asemenea tanc...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Mircea G

ByOnu wrote:
:shock:

Nu l-as blama pe sofer din moment ce nici eu n-as avea tupeu sa ma pun cu un asemenea tanc...

Ce tanc ? :shock: Eu vad doar un BOU !

Re: Discutii diverse Chev Celios

Se vede ca nu stiti despre ce e vorba.
Acela este soferul autobuzului care si-a urcat motocicleta in autobuz ca sa se duca la garaj. Intreaga poveste e asa. Acesta a venit la schimb cu motoru. L-a lasat la capat langa ghereta controloarei de capat si si-a facut serviciul. La final inainte de retragere acesta a urcat motocicleta in autobuz si a plecat pe retragere,urmand ca de la garaj sa plece cu motoru spre casa.

Re: Discutii diverse Gabi23

Chev Celios wrote:
Acela este soferul autobuzului care si-a urcat motocicleta in autobuz ca sa se duca la garaj. Intreaga poveste e asa. Acesta a venit la schimb cu motoru. L-a lasat la capat langa ghereta controloarei de capat si si-a facut serviciul. La final inainte de retragere acesta a urcat motocicleta in autobuz si a plecat pe retragere,urmand ca de la garaj sa plece cu motoru spre casa.

Exact! Si se vede clar ca poza e facuta la "caterinca"  :P. Cunosc personal cazuri de soferi care au dat jos/nu au permis accesul in autobuz cu: pubele de gunoi, biciclete, saci cu pet-uri, capace de canal, oglinzi si geamuri, garduri metalice etc.  
Poza cel mai probabil a fost facuta de un coleg in gluma la capat de linie sau la garaj si dintr-o intamplare a ajuns publica... Ce atata tam tam  :roll:.

Re: Discutii diverse 3mil

Chev Celios wrote:

Nu aveam de unde sa stim marea majoritate...

Gabi23 wrote:
Ce atata tam tam :roll:  .

Daca nu era sofer, ti se parea normal, Gabi, sa vina unu sa isi plimbe motorul cu autobuzul?
Gabi23 wrote:
Cunosc personal cazuri de soferi care au dat jos/nu au permis accesul in autobuz cu: pubele de gunoi, biciclete, saci cu pet-uri, capace de canal, oglinzi si geamuri, garduri metalice etc.

Unii soferi prefera sa nu comenteze nimic, sa nu se trezeasca in cap cu ceva, sau cu ceva daune autobuzului de la respectivii care cara diverse cu autobuzul... :|

Nu mi-o luati in nume de rau, dar asa vad eu lucrurile.

3mil wrote:
Gabi23 wrote:
Ce atata tam tam :roll:  .

Daca nu era sofer, ti se parea normal, Gabi, sa vina unu sa isi plimbe motorul cu autobuzul?

Trebuie sa recunosc ca ai si tu dreptate...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Dr2005

Gabi23 wrote:
Cunosc personal cazuri de soferi care au dat jos/nu au permis accesul in autobuz cu: [...] biciclete

Accesul cu biciclete este permis câtă vreme călătorul mai taxează o călătorie pentru ele. Refuzul şoferului de a permite accesul călătorilor cu astfel de ,,bagaje" este un abuz. În plus, conform HCGM 156/2001, ,,Contraventiile stabilite prin prezenta hotarare se constata si se sanctioneaza prin procesul-verbal incheiat de personalul cu atributii de control din cadrul RATB, de delegatii cu  împuternicire data prin Dispozitia Primarului general al Municipiului Bucuresti.", deci şoferii NU au drept legal de control, degeaba o tot ţine R.A.T.B. că trebuie să arăţi cardul la şofer la liniile de noapte (de regulă şoferul are infraroşu şi te gineşte de la 100m dacă ai sau nu card... iar când sunt 100 de oameni în staţie trece urgent pe banda 3, mai ales dacă e şofer pe 783).

Bla bla bla. Traim in Romania! Sa nu incepem cu biciclistii (din autobuze) ca n-am chef sa o lalaim aiurea pe aici. Nu e ceva normal daca esti cu bicicleta sa te urci in autobuz/tramvai!

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Dr2005

Şi dacă ai probleme şi nu mai poţi să mergi pe ea ce faci? O cari în spate? Sau dai la pedale cu roţile dezumflate, lanţul rupt, jante îndoite etc.?

De regulă am pretenţia să se respecte legea, indiferent ce serviciu sau produs cumpăr. Dar RATB circulă 100% ILEGAL...

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 300

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464006 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”