Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Campanie de adunare de semnături pentru strângerea câinilor

171 posts, 48012 views

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Re: Campanie de adunare de semnaturi pentru strangerea caini Buzescu

Dr2005 wrote:
Aici e vorba de câini cu stăpân.

Dealtfel, majoritatea agresiunilor sunt comise de câini cu stăpân (culmea... şi pe proprietăţi private, nu pe drumuri publice!), dar care nu sunt înregistraţi, astfel că se dă mereu vina pe maidanezi pentru ca stăpânii să nu aibă de suferit.

Este o afirmatie falsa.70% din muscaturi sunt provocate de maidanezi,iar 30% de de catre cainii cu stapan.De asemenea majoritatea muscaturilor sunt provocate pe domeniul public.Ce spui tu e mai valabil in tarile occidentale,mai ales USA.
Mai sunt cainii cu statul incert,in sensul ca proprietarii le dau drumul seara pe strada "ca sa pazeasca strada" .Nu au carte de identitate si nu poti dovedi daca sunt cu stapan sau fara.E o mare nedreptate si toata lumea are de suferit(mai putin politicienii care mentin aceasta problema si nu pun piciorul in prag).
Din pacate nici unul din cei care abandoneaza caini nu a fost arestat pana in ziua de azi ,asa cum ar fi normal.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Campanie de adunare de semnaturi pentru strangerea caini Dr2005

Păi tocmai, că sunt mulţi câini neînregistraţi, care uneori se plimbă singuri pe stradă şi fac ravagii... cum vin hinghierii, cum apar ,,proprietarii" şi fac scandal, în schimb când muşcă pe cineva brusc sunt ,,maidanezi". Mai ales în zonele cu case, ăştia sunt cei mai periculoşi. Printre blocuri... hmm, dacă aceste animale ar fi agresive, nu le-ar mai hrăni nici  :evil: u', au tot interesul să NU muşte. Bine, dacă te duci şi tragi un şut în câine cred şi eu că te muşcă... am văzut multe cazuri din astea, inclusiv moşi care de-abia se ţineau şi dădeau cu piciorul în câinele din faţa blocului. Păi oamenii ăştia nu merită muşcaţi? Şi după aia tot ei se plâng că-i muşcă câinii...

Dr2005 wrote:
Păi tocmai, că sunt mulţi câini neînregistraţi, care uneori se plimbă singuri pe stradă şi fac ravagii... cum vin hinghierii, cum apar ,,proprietarii" şi fac scandal, în schimb când muşcă pe cineva brusc sunt ,,maidanezi". Mai ales în zonele cu case, ăştia sunt cei mai periculoşi. Printre blocuri... hmm, dacă aceste animale ar fi agresive, nu le-ar mai hrăni nici  :evil: u', au tot interesul să NU muşte. Bine, dacă te duci şi tragi un şut în câine cred şi eu că te muşcă... am văzut multe cazuri din astea, inclusiv moşi care de-abia se ţineau şi dădeau cu piciorul în câinele din faţa blocului. Păi oamenii ăştia nu merită muşcaţi? Şi după aia tot ei se plâng că-i muşcă câinii...

Din experienta mea ,eu am fost atacat de mai multe ori de maidanezi vero-vero decat de caini cu stapan.Nu e nici o diferenta intre cei de la case si cei d ela blocuri,doar ca intre blocuri ai mai multe sanse de evadare(sari gardul de la gradina,te sui pe masina etc).
Ba, multi ii hranesc tocmai ca sa fie agresivi ca sa "pazeasca masina" sau sa "pazeasca taraba".Tocmai niste caini dintre blocurile din Ghencea m-au muscat de picior.
E posibil sa existe si astfel de cazuri de bosorogi care dau cu piciorul,dar pe mine m-au atacat fara sa le fac nimic.Eu nu am atacat niciodata un caine.

Re: Campanie de adunare de semnaturi pentru strangerea caini andrei11

Eu am fost atacat de mai multe ori si odata muscat numai de caini maidanezi. Muscat in conditii speciale, intr-o iarna la ora 6,30 dimineata ( noapte totala ), singur pe strada, pe sos Mihai Bravu intre Ferdinand si Obor. Mi s-a replicat (  cred ca mai mult in bascalie ) ce cautam eu pe jos la ora aia pe bulevard. Totusi 6,30 nu mi se pare o ora chiar nepotrivita, chit ca eram la sfarsit de Decembrie. Precizez ca era o haita de caini in alergare care a iesit de dupa bloc si m-am aflat la locul si la timpul nepotrivit exact in calea lor

andrei11 wrote:
Eu am fost atacat de mai multe ori si odata muscat numai de caini maidanezi. Muscat in conditii speciale, intr-o iarna la ora 6,30 dimineata ( noapte totala ), singur pe strada, pe sos Mihai Bravu intre Ferdinand si Obor. Mi s-a replicat (  cred ca mai mult in bascalie ) ce cautam eu pe jos la ora aia pe bulevard. Totusi 6,30 nu mi se pare o ora chiar nepotrivita, chit ca eram la sfarsit de Decembrie. Precizez ca era o haita de caini in alergare care a iesit de dupa bloc si m-am aflat la locul si la timpul nepotrivit exact in calea lor

Este trist ca exista astfel de oameni sadici care ti-au replicat in bataie de joc.
Ce sa mai zic eu care plec la 5 dimineata la servici sau  vin la 12.30 noaptea,adica exact cand sunt haitele mai odihnite si mai puse pe actiune. :(

http://b365.ro/news/vier-pf ... ent-254146

Primãria municipiului Ploiesti a demarat, de mai bine de o săptămână, acţiunea de strângere a câinilor fără stăpân de pe raza municipiului. Astfel, hingherii au fost văzuţi zilnic în diferite cartiere ale Ploieştiului, de unde au strâns până acum zeci de câini comunitari. Adăpostul de la Bucov are o capacitate de 700 de locuri, în prezent fiind cazaţi aici aproape 600 de maidanezi. Dar oare au început să se vadă rezultatele acestei campanii?

Daniel Marin, 49 de ani

„Se vede că au început să strângă câinii. Eu stau spre Gara de Nord, dar lucrez la «1 Mai», iar în zona aia chiar nu mai sunt câinii care erau înainte. Am văzut că au venit maşinile să-i strângă vreo două zile la rând”.

Viorica Dumitrache, 58 de ani

„Eu nu locuiesc în Ploieşti, dar cred că este foarte bine că strâng toţi câinii. Până la urmă, strada este pentru oameni, nu pentru câini. Dar tot oamenii sunt de vină pentru, că lasă câinii pe străzi’’.http://www.telegrama.ro/stiri/administr ... -rezultate

Re: Campanie de adunare de semnaturi pentru strangerea caini rosetti61

Maidanezii nu mai au nici o jena - aseara (vineri) in parcul Arinii Dornei din Militari, fara complexe, patrupedele se dedau la o partida de sex canin, in mijlocul aleii (unde este coltul tablagiilor), in vazul tuturor - bunici, copii dar nimeni nu a incercat dupa ei sa intrerupa orgia... Nu stiu daca i-a troznit careva (o meritau din plin !) ca n-am stat sa vad - toata lumea i-a ocolit.

Re: Campanie de adunare de semnaturi pentru strangerea caini ByOnu

Proasta educatie, ce sa-i faci... nu ma intrebati daca ma refeream la caini sau la oameni... :lol:

rosetti61 wrote:
Maidanezii nu mai au nici o jena - aseara (vineri) in parcul Arinii Dornei din Militari, fara complexe, patrupedele se dedau la o partida de sex canin, in mijlocul aleii (unde este coltul tablagiilor), in vazul tuturor - bunici, copii dar nimeni nu a incercat dupa ei sa intrerupa orgia... Nu stiu daca i-a troznit careva (o meritau din plin !) ca n-am stat sa vad - toata lumea i-a ocolit.

Pai cum puteau sa intrerupa orgia?Nu aveau cum .
Dar puteti sa semnalati la primarie sa vina sa le sterilizeze sau sa le duca la adapost(si mai bine).Daca nu ,mergeti voi cetatenii cu cainii de lesa si ii duceti la cabinetul ala care face sterilizari gratuite.

Re: Campanie de adunare de semnaturi pentru strangerea caini rosetti61

Parca nu stii cum e in parc... aia jucau de zor table, pe bancile de pe margine alti chibitasi iar in mijlocul aleii 4 caini - cei doi cuplati si ceilati care asteptau momentul sa "se elibereze" + unu galben laptos care latra prin boscheti. Daca interveneai iesea cu scandal sau cine stie ce se mai putea intampla in spaima canina; paznicul sedea tolanit pe banca in dreptul fantanii. Doar trecand pe langa caini era posibil ca acestia sa-si mute atentia :D O ranga bine plasata si dupa aia sa vezi distractie, cum fuge cu "remorca" dupa el :D (dar acolo nimeni nu avea rangi ci doar table). Si lumea care privea. Pentru ca e interesant sa vezi cat dureaza si cum se termina  :mrgreen:

http://www.realitatea.net/peste-70prc-d ... 11885.html

Peste 70% dintre bucureşteni vor eutanasierea câinilor bolnavi fără stăpân, conform unei cercetări realizate de compania eResearch Corp asupra propunerii de proiectului privind modificarea legislaţiei câinilor făra stăpân. Studiul mai arată că peste 75% din bucureşteni, care susţin măsurile propuse de municipalitate, au fost agresaţi de câinii comunitari, potrivit Mediafax.

Peste 90% din cei intervievaţi "percep într-un mod negativ" prestaţia municipalităţii referitoare la problema câinilor fără stăpân. Mai mult de jumătate dintre persoanele intervievate consideră că autorităţile au încasat fonduri alocate sterilizării câinilor fără stăpân, fără a demara însă acţiuni în acest sens.

72 de procente din persoanele intervievate doresc amendarea celor care scot câinii din adăposturi pentru a-i elibera ulterior pe străzi, iar 70% dintre intervievaţi vor castrarea câinilor fără stăpân, în timp ce 56% doresc adopţia câinilor comunitari de către ONG-uri.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/peste-70prc-d ... z21q0cZTff

Re: Campanie de adunare de semnaturi pentru strangerea caini DanCld

Bucurestiul trebuia sa scape definitiv de caini in perioada in care atentia presei era prin alte cotloane; reamintim publicului cititor ca legea care i-a permis marinarului sa treaca la fapte mari a fost adoptata prin 2001 sau 2002 de catre parlamentul PSD cu o larga majoritate. Faptul ca o operatiune strict tehnica de igienizare a climatului urban s-a transformat ulterior intr-o lupta politica e o cu totul alta discutie. Sa nu se astepte cineva ca daca ar fi intrat in vigoare legea neconstitutionala votata anul trecut s-ar fi ajuns la un masacru in masa; in primul rand nu ar fi existat destui bani pentru asta asa cum nu exista nici acum pentru prinderi si sterilizari.

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433192 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”