Topic: Să mai şi râdem...
1629 posts, 415858 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
- Aron
-
Posted:
-
Re: Sa mai si radem...
Aron
Marian....urmatorul aparat pe care sa-l cumperi
4564432_460s.jpg (45.32 KB; downloaded 1741 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Cumpar si un tanc, ca sa cap de problema trepiedului
Alinuta mergea prin padure. La un moment dat se intalneste cu o pasarica care-i spune:
- Daca nu te mariti te mananc. Speriata fuge repede la mama sa si ii spune:
- Mama, mama, trebuie sa ma marit!
- De ce?
- Ca ma mananca pasarica.
dj_exemplar wrote:
Cumpar si un tanc, ca sa cap de problema trepiedului
Alinuta mergea prin padure. La un moment dat se intalneste cu o pasarica care-i spune:
- Daca nu te mariti te mananc. Speriata fuge repede la mama sa si ii spune:
- Mama, mama, trebuie sa ma marit!
- De ce?
- Ca ma mananca pasarica.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Bancuri ..... de actualitate
Familia a hotarat sa nu il mai lase pe Adrian Nastase sa joace la loz in plic... Le este teama ca nu cumva sa nimereasca un loz cu mesajul "mai trage o data"
Conducerea penitenciarului Rahova a primit recent o scrisoare de la Doamna Nastase in care se spunea: Va rog sa il scuzati pe Adrian ca nu vine la dvs si sa nu ii puneti absent nemotivat. El nu poate veni pentru ca a facut 'rosu in gat'
Adrian Nastase este cel mai mare patriot al momentului. El a refuzat sa mearga 'la racoare' in coditiile in care tot poporul roman se topea de caldura...
Realizatorii celebrei serii de filme cu Bruce Willis- "Greu de ucis"- s-au gandit sa faca si o serie de filme cu Adrian Nastase. Aceasta se va numi "Greu de sinucis"
Bancuri ..... de actualitate
Familia a hotarat sa nu il mai lase pe Adrian Nastase sa joace la loz in plic... Le este teama ca nu cumva sa nimereasca un loz cu mesajul "mai trage o data"
Conducerea penitenciarului Rahova a primit recent o scrisoare de la Doamna Nastase in care se spunea: Va rog sa il scuzati pe Adrian ca nu vine la dvs si sa nu ii puneti absent nemotivat. El nu poate veni pentru ca a facut 'rosu in gat'
Adrian Nastase este cel mai mare patriot al momentului. El a refuzat sa mearga 'la racoare' in coditiile in care tot poporul roman se topea de caldura...
Realizatorii celebrei serii de filme cu Bruce Willis- "Greu de ucis"- s-au gandit sa faca si o serie de filme cu Adrian Nastase. Aceasta se va numi "Greu de sinucis"
- cristi20
-
Posted:
-
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Desi nu-mi place situatia lui Adrian Nastase ....
Am ajuns sa stau in cartier de fite ...sint vecin cu Adrian Nastase ...il astept si pe Basescu sa se mute la mine in cartier !
O poanta inventata de mine .
Desi nu-mi place situatia lui Adrian Nastase ....
Am ajuns sa stau in cartier de fite ...sint vecin cu Adrian Nastase ...il astept si pe Basescu sa se mute la mine in cartier !
O poanta inventata de mine .
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Rathgeber2523
Nu vi se par ca seamana?
Nu vi se par ca seamana?
Animal-vs-Mircea-Badea-600x334.jpg (52.14 KB; downloaded 1575 times)
- ikarus13
-
Posted:
-
ikarus13
Eu sunt un fan al lui Mircea Badea asa ca nu prind gluma asta .
Ma scuzati pentru Off-topic.
Eu sunt un fan al lui Mircea Badea asa ca nu prind gluma asta .
Ma scuzati pentru Off-topic.
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Rathgeber2523
Powerd by Depoul Alexandria, azi era o baba care apasa pe buton
Powerd by Depoul Alexandria, azi era o baba care apasa pe buton
DSCF9355 (Custom).jpg (89.52 KB; downloaded 1524 times)
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Nu are rost sa radem pentru ca si noi vom ajunge asa,bineinteles cei care reusesc sa se intretina
Nu are rost sa radem pentru ca si noi vom ajunge asa,bineinteles cei care reusesc sa se intretina
- shoppy
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Discutie acasa:
- Iara pleci la poze? Se mai lucreaza pe undeva in Bucurestiul asta?
- Da, intr-un singur loc.
- Unde?
- La Chisinau!
Discutie acasa:
- Iara pleci la poze? Se mai lucreaza pe undeva in Bucurestiul asta?
- Da, intr-un singur loc.
- Unde?
- La Chisinau!
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Sotul intra in pat si-i sopteste sotiei la ureche: "Sunt fara chiloti"!!!! Sotia: "Lasa-ma sa dorm, maine am sa-ti spal o pereche."
Sotul intra in pat si-i sopteste sotiei la ureche: "Sunt fara chiloti"!!!! Sotia: "Lasa-ma sa dorm, maine am sa-ti spal o pereche."
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Gabi23 wrote:
📖 Pagination options