Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1487821 views
📖 Pagination options
- Chev Celios
-
Posted:
-
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB
Chev Celios
Si din ce stiu la Floreasca sau operat urmatoarele micsorari de parc:
-Linia 253: pierde un tur.
-Linia 282: pierde doua ture
-Linia 368: pierde doua ture
Si din ce stiu la Floreasca sau operat urmatoarele micsorari de parc:
-Linia 253: pierde un tur.
-Linia 282: pierde doua ture
-Linia 368: pierde doua ture
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Cum ajung cel mai rapid la intersectia 13 Sept cu Ghencea si Drumul Sarii, de la Universitate? Schimband cat mai putine vehicule, de preferat ceva direct.
Multumesc!
Cum ajung cel mai rapid la intersectia 13 Sept cu Ghencea si Drumul Sarii, de la Universitate? Schimband cat mai putine vehicule, de preferat ceva direct.
Multumesc!
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Cu 91 dar faci 7 ani... sau pe jos până la Unirii şi cu 385 sau 47.
Cu 91 dar faci 7 ani... sau pe jos până la Unirii şi cu 385 sau 47.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Si 47 are statie chiar acolo, nu? Cum se numeste statia? Cu aproximatie, odata urcat in 47 cam cat fac pana acolo, sa-mi fac un calcul.
Multumesc pt ajutor!
Si 47 are statie chiar acolo, nu? Cum se numeste statia? Cu aproximatie, odata urcat in 47 cam cat fac pana acolo, sa-mi fac un calcul.
Multumesc pt ajutor!
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
,,Drumul Sării", cam 20 - 22 de minute, vezi că de obicei pleacă şi cu 10 minute mai devreme de la Unirii: http://www.ratb.ro/docpdf2/47%20PIATA%20UNIRII.pdf
,,Drumul Sării", cam 20 - 22 de minute, vezi că de obicei pleacă şi cu 10 minute mai devreme de la Unirii: http://www.ratb.ro/docpdf2/47%20PIATA%20UNIRII.pdf
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Cel mai comod ar fii 122 de la Universitate- Calea 13 Septembrie, merge direct dar are un interval de sucedare
ByOnu wrote:
Multumesc!
Cel mai comod ar fii 122 de la Universitate- Calea 13 Septembrie, merge direct dar are un interval de sucedare
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
ByOnu
S-a blocat cumva circulatia RATB-ului la Universitate? Cred ca gardurile montate luna trecuta acolo au fost special pentru treaba asta, n-au nicio treaba cu constructii sau alte povesti... zarurile au fost aruncate de mult.
S-a blocat cumva circulatia RATB-ului la Universitate? Cred ca gardurile montate luna trecuta acolo au fost special pentru treaba asta, n-au nicio treaba cu constructii sau alte povesti... zarurile au fost aruncate de mult.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Se protesteaza anti USL si probabil vor mai fi probleme in urmatoarele zile...
Se protesteaza anti USL si probabil vor mai fi probleme in urmatoarele zile...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Maine evitati zona centrala, o parte din liniile din zona Universitate - Unirii si Victoriei vor fi redirectionate la nevoie pentru evitarea devastarii vehiculelor. Touti sa speram ca nu va fi cazul... Revin cu amanunte...
Maine evitati zona centrala, o parte din liniile din zona Universitate - Unirii si Victoriei vor fi redirectionate la nevoie pentru evitarea devastarii vehiculelor. Touti sa speram ca nu va fi cazul... Revin cu amanunte...
- subway guru
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ce ni se pune la cale permanent din '89 incoace dar cu siguranta nimic bun
In dupa masa zilei de azi traficul a fost afectat cam doua ore de un protest...
Ce ni se pune la cale permanent din '89 incoace dar cu siguranta nimic bun
In dupa masa zilei de azi traficul a fost afectat cam doua ore de un protest...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
N-am 'evitat' zona centrala nici in '89 asa ca n-am s-o evit nici acum...
Maine am de gand sa ma duc la Rosetti cu troleul sa cumpar niste otrava contra gandacilor de Colorado...din pacate e ineficienta contra paduchilor din politichia romaneasca...
Seara buna si nu fiti asa 'speriosi' si 'impresionabili'...
N-am 'evitat' zona centrala nici in '89 asa ca n-am s-o evit nici acum...
Maine am de gand sa ma duc la Rosetti cu troleul sa cumpar niste otrava contra gandacilor de Colorado...din pacate e ineficienta contra paduchilor din politichia romaneasca...
Seara buna si nu fiti asa 'speriosi' si 'impresionabili'...
- Icsilviu
-
Posted:
-
Icsilviu
Nu imi este foarte clar cand s-a intamplat, insa este vorba de o modificare ce nu poate fi mai veche de o saptamana. Linia 112 s-a prelungit pana la Carrefour Colosseum. Asta dupa ce abia au trecut doua saptamani de la infiintarea liniei gratuite de maxi taxi tot a aceluiasi Carrefour care se plimba si ea prin cartierul Bucurestii Noi. Despre mult promisa prelungire a tramvaiului 45 tot pana in curtea Colosseumului cred ca va ramane proiect SF, tinand cont ca intr-un oras cu 2 milioane de locuitori abia se gasesc bani pentru 5 troleibuze, iar modernizarea liniilor de tramvai pe Bd. Aerogarii, Bd. Liviu Rebreanu dureaza ani intregi.
Nu imi este foarte clar cand s-a intamplat, insa este vorba de o modificare ce nu poate fi mai veche de o saptamana. Linia 112 s-a prelungit pana la Carrefour Colosseum. Asta dupa ce abia au trecut doua saptamani de la infiintarea liniei gratuite de maxi taxi tot a aceluiasi Carrefour care se plimba si ea prin cartierul Bucurestii Noi. Despre mult promisa prelungire a tramvaiului 45 tot pana in curtea Colosseumului cred ca va ramane proiect SF, tinand cont ca intr-un oras cu 2 milioane de locuitori abia se gasesc bani pentru 5 troleibuze, iar modernizarea liniilor de tramvai pe Bd. Aerogarii, Bd. Liviu Rebreanu dureaza ani intregi.
- Robert24
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination