Topic: Discutii - Lucrari statia Favorit
832 posts, 273201 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Favorit
subway guru
Una din cele doua echipe de PM...a fost 'concediata' pt 'chiul'...fara mila si reprosh...ori...ori...cine nu se tine de treaba...la somaj!
Nici paine fara munca, nici munca fara paine...
Una din cele doua echipe de PM...a fost 'concediata' pt 'chiul'...fara mila si reprosh...ori...ori...cine nu se tine de treaba...la somaj!
Nici paine fara munca, nici munca fara paine...
- ByOnu
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- George
-
Posted:
-
George
Deocamdata se pare ca harnicii nu au fost inca angajati, atat ieri cat si azi lucra o singura instalatie de PM, cealalta sta pe tusa...
Inteleg ca statia Favorit e totusi urgenta, pentru TBM - atunci de ce nu se aduc mai multe echipe din alte parti?
Deocamdata se pare ca harnicii nu au fost inca angajati, atat ieri cat si azi lucra o singura instalatie de PM, cealalta sta pe tusa...
Inteleg ca statia Favorit e totusi urgenta, pentru TBM - atunci de ce nu se aduc mai multe echipe din alte parti?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pt. ca echipele de barbati adevarati sunt putine, doar Doreii sunt in exces, dar de d'astia n-avem nevoie...
Pt. ca echipele de barbati adevarati sunt putine, doar Doreii sunt in exces, dar de d'astia n-avem nevoie...
- subway guru
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Nu sunt undeva pe la 75% cu peretii ? Deci teoretic in vreo luna se termina si aici ?
Ca pana acum ordinea celor mai evoluate lucrari ar cam fi Academia Militara, Valea Argesului, Tudor Vladimirescu si Favorit...
subway guru wrote:
NOPE...
Nu sunt undeva pe la 75% cu peretii ? Deci teoretic in vreo luna se termina si aici ?
Ca pana acum ordinea celor mai evoluate lucrari ar cam fi Academia Militara, Valea Argesului, Tudor Vladimirescu si Favorit...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Prietenii gen #sab ne acuza mereu ca nu am fi realisti...desi nu e adevarat...
Raspunsul meu la prima intrebare a ta:
NOPE!
P.S.
Mai 'realisti' ca cei care cunosc in amanuntime datele 'NU SE EXISTA!'
Utilizator anonim wrote:subway guru wrote:
NOPE...
Prietenii gen #sab ne acuza mereu ca nu am fi realisti...desi nu e adevarat...
Raspunsul meu la prima intrebare a ta:
NOPE!
P.S.
Mai 'realisti' ca cei care cunosc in amanuntime datele 'NU SE EXISTA!'
- autob368
-
Posted:
-
autob368
Probabil ca Andrei a fost la fel de bine informat cum am fost si eu la Romancierilor Repet ce am spus si atunci, au fost informatii primite de pe santier, de la persoanele abilitate. Oricum ce mai aflu, cand mai aflu, va anunt si eu... vedem care e mai aproape de adevar
Probabil ca Andrei a fost la fel de bine informat cum am fost si eu la Romancierilor Repet ce am spus si atunci, au fost informatii primite de pe santier, de la persoanele abilitate. Oricum ce mai aflu, cand mai aflu, va anunt si eu... vedem care e mai aproape de adevar
- George
-
Posted:
-
George
Cam subtire munca pe la Favorit, in raport de ce spune subway...din cate am vazut cand am mai trecut pe acolo, o instalatie Kelly sta cam intotdeauna, cel mult una e activa, daca nu stau chiar amandoua. De ce nu se apasa pedala de acceleratie, sa termine odata?
Cam subtire munca pe la Favorit, in raport de ce spune subway...din cate am vazut cand am mai trecut pe acolo, o instalatie Kelly sta cam intotdeauna, cel mult una e activa, daca nu stau chiar amandoua. De ce nu se apasa pedala de acceleratie, sa termine odata?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Corect!!!...Progresam, dar nu destul...cu o singura instalatie...nu se face primavara...
PM 11120mp / 17051 = 65%
Corect!!!...Progresam, dar nu destul...cu o singura instalatie...nu se face primavara...
PM 11120mp / 17051 = 65%
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination