MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 506559 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie subway guru

George wrote:
Planseele astea intermediare se fac...de jos in sus? Sau de sus in jos, pe masura excavatiilor? Si ele se sprijina direct pe peretii mulati, sau trebuie turnati in prealabil si alti pereti verticali?
Scuze pentru intrebarile care sunt probabil de un amatorism teribil - ca si cum ar intreba ce inseamna un contract, de exemplu - dar chiar asta sunt in domeniul constructiilor - un amator fara prea multe cunostinte.

Planseele intermediare se fac 'top-down', turnate pe pamant si se sprijina direct pe PM...
N-ai de ce sa-ti ceri 'scuze', probabil n-am explicat eu suficient de clar pana acum... :ugeek:

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie URANUS

Multumim M.A. pentru poze. Stii cumva care este situatia PM?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Utilizator anonim

PM in cel mult doua saptamani finalizati.

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Costin89

Mai stie cineva cum stam cu lucrarile?

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie cristi20

Deci mai este doar procesul de jetgrounding. In ce stadiu e acum?

Cand incep sa sape groapa pentru lansat cartite?

jet-grouting 450 din 2300 = 19,5%

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie aztec

Poza plan
Deci fata de ce  exista oficial pana acum, adica planul din puz, sunt modificari majore ...
Pozitia acceselor este modificata major, pozitia statiei este modificata si ea(informatia a circulat).
Accesele de la trafic greu pare a fi folosibile si ca pasaj pietonal....
2012-06-23 14.26.36-1.jpg (71.05 KB; downloaded 2488 times)

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

Scuze, dar nu vad nimic spectaculos...Numai ca strada "Razoare" va reveni la pozitia initiala, de dinainte de metrou. Este singurul lucru de semnalat, pentru ca "ei" initial spusesera ca strada Razoare va ramane pe pozitia pe care o are acum, in timpul santierului.
Ca si parere personala, nu cred ca vor face atatea accese. Si in statiile de dinainte de '89 erau prevazute zeci de mii de accese la care s-a renuntat extrem de repede. Nu stiu ce ma face sa cred ca si acum se va intampla acelasi lucru.

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie aztec

Poate este corect ce spui tu, insa in lipsa acuta de informatii oficiale discutam pe ce avem.
Si fata de versiunea V1, in V2 sunt modificari majore, si poate bune de discutat si de aflat amanunte, pt ca de aici se leaga multe... de exemplu reteaua de troleu din zona.Daca se reface strada Razoare, mai usor de postat reteaua si poate de aici si lipsa pe actuala Razoare.
Apoi accesul sudic din noul plan da cam... nicaieri. exista o alta transformare a zonei.. ?

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

Stai putin, e bine ca ai postat planul respectiv. Mai vedem si noi 'altceva' pentru ca pe cale oficiala, asa cum ai precizat, e cam seceta.
Accesul sudic --> vad ca sunt niste ( viitoare ) blocuri acolo.
Nu inteleg de ce de la Academia Militara nu exista un acces. Mi se pare destul de important acel acces, sau acolo toata lumea vine la slujba cu tancul ?   :lol:

Accesele din planul postat sunt 'ultimul racnet' si se potrivesc la orice fel de 'urbanisme', cu Razoare vechi ori 'reconfigurat'...acces pe trotuarul de la Academia Militara doar daca vrea si MAPN...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Nightwolf

5 accese pt o statie .. cam ciudat ...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Dr2005

Din care unul în câmp (că ăsta e statutul actual al spaţiului verde din zonă)...

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463908 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”