Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534775 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Lohengrin

Ma intreb si eu asa fara sa stiu prea mult cum functioneaza "justitia" din Tara Romaneasca - si fara sa-mi doresc sa aflu: Cum se face ca nenorocitii care locuiau pe Berzei 8X (85 ? 89? nu mai stiu exact) au fost demolati in luna februarie 2011 fara sa poata face nimic si vine domnu' ND cu asociatzia Salvati Bucurestiul si castiga proces pe tema halei Matache, o maghernitza puturoasa care numai la noi putea fi declarata monument istoric - iar ditamai Primaria si-o ia in freza si se vede obligata sa sisteze lucrarile. Pun pariu ca peste casa oricarui mujic de rand ar fi intrat mintenas lama buldozerului, oricate procese ar fi avut respectivul cu Primaria.

E poate un rationament gresit, dar mi-a folosit pentru a-mi anula simpatia pe care o aveam instinctiv fata de domnul ex-matematician care merita un Oscar pentru cat de bine a pozat in independent. Daca omul ar fi intrat in partidul care-l impinge in mod evident de la spate, poate m-as fi gandit sa-l votez macar la Consiliu.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dr2005

Au fost acţiuni pentru majoritatea imobilelor din zonă. Însă primăria le-a demolat înainte ca instanţele să se pronunţe.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia ilie_v

bercenicity wrote:
3mil wrote:
11 iunie 2012
Nicio evolutie semnificativa pe acest tronson, cu exceptia noii artere spre Gara de Nord care este gata.

Poate dupa ce se deschide strapungerea il baga pe 178 pe acolo ca sa aiba o statie mai omeneasca la gara la coloane.

Nu stiu cum gandesc autoritatile astea....

O sa asteptam iar pana in toamna cand taia panglica pentru inca ceva metri sa putem circula pe breteaua asta noua, in loc sa o dea deja in folosinta (daca tot este gata).

Imi aduc aminte ca si pasajul de la Barbu Vacarescu era gata si prostii pierdeau zeci de minute in trafic uitandu-se la mareata lucrare dar neavand acces pe dansa...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Costin

Acolo mi s'ar parea de bun simt sa finalizeze in forma definitiva intersectia Vulcanescu x Berzei x Strapungere Bd Garii, sa puna frumos balize spre strada neterminata (Berzei) si apoi sa ii dea drumul. Altfel ar fi pur de ochii lumii, urmand sa inchida inca o data intersectia cand o fi gata Berzei, pentru a'i da configuratia finala.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

Se asfalta "cu toate fortele" azi la ora 16.30 intre Polizu si Grivita, sensul dinspre Polizu catre Grivita. La intersectia Polizu x Buzesti, ascuns intr-o maghernita, un panou ne informeaza ca APA NOVA are lucrare pana in august 2012 acolo pt nush ce modernizare retea de apa ...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dr2005

Păi reţeaua de apă trebuie dimensionată să poată alimenta turnurile ce se vor ridica în zonă. S-a ştiut de la bun început că raderea zonei se face strict pentru a se putea ridica regimul de înălţime în zonă.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Se excava astazi si se sapa la fo` 5 lopeti pe partea stanga a sensului catre Calea Grivitei dinspre Polizu ... cred ca alt camin ...caminele de pe dreapta le-au finalizat probabil tre` sa faca vreo conexiune subterana intre ele si p`orma le astupa ... mie imi par canalizari d`alea de 1000mm

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

In ultimele zile s-a lucrat sustinut pe tronsonul Stirbei - Vulcanescu, se pare ca cel putin pana in Golescu/Berthelot s-au finalizat lucrarile la retelele edilitare.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

Se lucreaza in ritm sustinut in zona Stirbei. Principala preocupare consta in unirea liniei de tramvai dintre intersectia Berzei - Stirbei cu cea de pe D. Golescu.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Druida

Poate la linia de tramvai se lucreaza, dar groapa din zona Virgiliu, in fata farmaciei Sensiblu, este bine-mersi la locul ei! Asa ca in continuare nu se poate 'urca' pe Berzei, dincolo de Stirbei.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Tre sa dea drumu la intersectia de la Stribei x Berzei URGENT ... adica in cateva saptamani ... se pare ca s-a basicat cineva cumva ....

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Au termen 1 august sa termine lucrarea acolo, doar intersectia aia ca sa dea drumul la tramvaie. Vin cu niste poze mai pe seara...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus chevic

Am luat ieri de la un cap la altul Strapungerea. Se lucra intens la Piata Virgiliu dupa cum se vede in pozele puse de Utilizator anonim si de mine. In rest jale.

Nu inteleg daca tot e gata noua straduta care duce la Gara de ce nu se da drumul la trafic, pe Mircea Vulcanescu se poate face dreapta pe aceasta noua strada ca sa ajungi la Gara.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus survola

Am trecut astăzi dimineața pe prelungirea străzii Gării de Nord, cu mașina, printre bidoanele albe și roșii  :D
E "foarte" gata, cu băncuțe pe trotuare, cu iarbă care se stropea etc.
Deocamdată e legată temporar de str. M. Vulcănescu (nu de giratoriu) dar pare o scurtătură bună pentru cartier, având în vedere sensul unic de pe Vulcănescu.

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”