Topic: DAF SB220 Castrosua / Elbo / Hispano Carocerra (1994-2012)
808 posts, 298062 views
📖 Pagination options
- CitaroAdrian
-
Posted:
-
Ia te uita... DAF-ul #893 preluat de particulari
CitaroAdrian
Surpriza ! Am gasit DAF-ul #893 in curte la tata, (unde e sofer pe un autocar) DAF-ul respectiv. Am pozat, are numar nou : B 010264.
Bucuria normal ca a fost mare, am urcat putin in el, sa-mi reamintesc cum erau DAF-urile
Prima poza e laterala, a 2-a e in fata, a 3-a bordul si a 4-a in interior
Apropo, oglinzile albe sunt defapt ale lui tata
cand 735 a fost casat, oglinzile au ajuns la 893.
PS: Tudor, (Rathgeber) iti mai amintesti ce ne doream de Craciun, si eu mi-l doream pe 893 (daca 735 era deja casat) sa fie in fata blocului
Ehe...nu l-am gasit atunci, dar l-am gasit acum
Surpriza ! Am gasit DAF-ul #893 in curte la tata, (unde e sofer pe un autocar) DAF-ul respectiv. Am pozat, are numar nou : B 010264.
Bucuria normal ca a fost mare, am urcat putin in el, sa-mi reamintesc cum erau DAF-urile
Prima poza e laterala, a 2-a e in fata, a 3-a bordul si a 4-a in interior
PS: Tudor, (Rathgeber) iti mai amintesti ce ne doream de Craciun, si eu mi-l doream pe 893 (daca 735 era deja casat) sa fie in fata blocului
Ehe...nu l-am gasit atunci, dar l-am gasit acum
1.jpg (87.81 KB; downloaded 4404 times)
1 (1).jpg (103.88 KB; downloaded 4391 times)
1 (1).jpg (103.46 KB; downloaded 4385 times)
1 (1).jpg (104.26 KB; downloaded 4389 times)
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Iate uita...
Gabi23
Frumos e bine ca l-au luat. Al cui e al DLS-ului?
Si fostul #870 probabil i se va alatura
- CitaroAdrian
-
Posted:
-
CitaroAdrian
Ce DLS...?
Nu cred ca vine si #870. Demult s-a propus sa se cumpere #893. Eu stand cu zambetul pe buze pana cand, l-am vazut si in garaj. Si culmea, deja cumparat
Insa, nustiu al cui este. Dar nu se va supara daca i-am facut 2-3 poze..
Gabi23 wrote:
Ce DLS...?
Nu cred ca vine si #870. Demult s-a propus sa se cumpere #893. Eu stand cu zambetul pe buze pana cand, l-am vazut si in garaj. Si culmea, deja cumparat
Insa, nustiu al cui este. Dar nu se va supara daca i-am facut 2-3 poze..
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Am inteles. Am crezut ca si pe asta l-a luat DLS-ul cum a facut cu fostele 869, 849 si 874.
Eh am presupus ca 870 ajunge la pachet cu 893, pentru ca am vazut o chestie comuna la ele cand erau un Dep. Berceni. In fine... nu conteaza, dar oricum fi pe faza
.
Am inteles. Am crezut ca si pe asta l-a luat DLS-ul cum a facut cu fostele 869, 849 si 874.
Eh am presupus ca 870 ajunge la pachet cu 893, pentru ca am vazut o chestie comuna la ele cand erau un Dep. Berceni. In fine... nu conteaza, dar oricum fi pe faza
- CitaroAdrian
-
Posted:
-
CitaroAdrian
De-abia astept sa vad care va fi noul numar.
LATER EDIT:
imi cer scuze ca spun asta,dar nu ma mai obosesc sa edit pozele doar ca pixeli sunt prea mari,sau prea mici...cine are facebook,le poate vedea aici:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 015&type=3
Gabi23 wrote:
Eh am presupus ca 870 ajunge la pachet cu 893, pentru ca am vazut o chestie comuna la ele cand erau un Dep. Berceni. In fine... nu conteaza, dar oricum fi pe faza.
De-abia astept sa vad care va fi noul numar.
LATER EDIT:
imi cer scuze ca spun asta,dar nu ma mai obosesc sa edit pozele doar ca pixeli sunt prea mari,sau prea mici...cine are facebook,le poate vedea aici:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 015&type=3
- Dr2005
-
Posted:
-
Re: DAF
Dr2005
#836 la Zurbaua acum câteva ore:

836-421-2012-06-01-003 by transport-in-comun.ro, on Flickr

836-421-2012-06-01-002 by transport-in-comun.ro, on Flickr

836-421-2012-06-01-001 by transport-in-comun.ro, on Flickr

836-421-2012-06-01-004 by transport-in-comun.ro, on Flickr
Pe 421 s-a strecurat şi un Citaro Euro 4. Evident, am refuzat aşa ceva, am aşteptat următorul autobuz.
#836 la Zurbaua acum câteva ore:

836-421-2012-06-01-003 by transport-in-comun.ro, on Flickr

836-421-2012-06-01-002 by transport-in-comun.ro, on Flickr

836-421-2012-06-01-001 by transport-in-comun.ro, on Flickr

836-421-2012-06-01-004 by transport-in-comun.ro, on Flickr
Pe 421 s-a strecurat şi un Citaro Euro 4. Evident, am refuzat aşa ceva, am aşteptat următorul autobuz.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Pai si eu ce naiba tot ziceam acum o saptamana ca s-a introdus al treilea tur pe aceasta linie, pe langa 2 DAFuri si un Mercedes Citaro?! Linia va fi full Mercedes in viitorul apropiat fiind o masura impetuos necesara. Si autobuzele DAF care circula pe aci sunt vai mama lor...
854 >>> este defecta si nu sunt mari sanse sa mai fie reparata, ca nu mai merita sa bagi bani in ea
861 >>> are probleme destul de mari si ea, pierde aer, probleme mari cu franele, abia se mai taraie
855 >>> are probleme cu directia si cu franele, in rest dupa un an de circulatie am ascultat destule pareri si in concluzie e cel mai bun dintre toate DAFurile care au circulat pe 162 si 421. Chiar daca aspectul estetic lasa de dorit, prinde o buna viteza, iar consumul este rezonabil.
836 >> a fost a 4-lea autobuz pentru 421, deci a doua rezerva din motive... tot tehnice. Are si un ventilator sub bord de inebunesti...
In rest ca informatii despre restu:
- 733 nu va mai circula niciodata, nici nu a fost dusa in martie-aprilie la ITP, iar zilele trecute ii demontau parbrizul
. A fost oficial restrasa in din circulatie la jumatatea lunii februarie 2012 si in locul ei a reinceput sa circule 872.
- 778 este si ea trasa pe dreapta definitiv. N-a circulat anul acesta decat 2 zile
la inceputul lui aprilie, s-a reincercat sa fie scoasa la traseu dar la ce bomba pe roti era... au retras-o repede in garaj. In plus este tamponata in bot cu parbrizele sparte dupa ce l-a pupat in... luneta pe 4997
.
Restul: 734, 750, 755, 842, 860, 872 se chinuie si ele cu schimbul pe linia 162 avand fiecare din ele tot felul de probleme...
Dr2005 wrote:
Pai si eu ce naiba tot ziceam acum o saptamana ca s-a introdus al treilea tur pe aceasta linie, pe langa 2 DAFuri si un Mercedes Citaro?! Linia va fi full Mercedes in viitorul apropiat fiind o masura impetuos necesara. Si autobuzele DAF care circula pe aci sunt vai mama lor...
854 >>> este defecta si nu sunt mari sanse sa mai fie reparata, ca nu mai merita sa bagi bani in ea
861 >>> are probleme destul de mari si ea, pierde aer, probleme mari cu franele, abia se mai taraie
855 >>> are probleme cu directia si cu franele, in rest dupa un an de circulatie am ascultat destule pareri si in concluzie e cel mai bun dintre toate DAFurile care au circulat pe 162 si 421. Chiar daca aspectul estetic lasa de dorit, prinde o buna viteza, iar consumul este rezonabil.
836 >> a fost a 4-lea autobuz pentru 421, deci a doua rezerva din motive... tot tehnice. Are si un ventilator sub bord de inebunesti...
In rest ca informatii despre restu:
- 733 nu va mai circula niciodata, nici nu a fost dusa in martie-aprilie la ITP, iar zilele trecute ii demontau parbrizul
- 778 este si ea trasa pe dreapta definitiv. N-a circulat anul acesta decat 2 zile
Restul: 734, 750, 755, 842, 860, 872 se chinuie si ele cu schimbul pe linia 162 avand fiecare din ele tot felul de probleme...
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Staţi că vine reducerea de parc în două săptămâni. Anul trecut s-a făcut reducere de parc în iunie, apoi în septembrie s-a făcut altă reducere de parc (şi cele 876 ture au ajuns 750). Probabil se va face la fel şi anul ăsta, aşa că vor fi destule Citaro pentru toate traseele.
Staţi că vine reducerea de parc în două săptămâni. Anul trecut s-a făcut reducere de parc în iunie, apoi în septembrie s-a făcut altă reducere de parc (şi cele 876 ture au ajuns 750). Probabil se va face la fel şi anul ăsta, aşa că vor fi destule Citaro pentru toate traseele.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
- CitaroAdrian
-
Posted:
-
CitaroAdrian
Acum autobuzul numai apartine RATB-ului. Pana una alta, cred ca mai sta in curte pana i se schimba numarul rosu. Deci, inca mai e acolo.
Trebuie ca tata sa fie titularul lui
)
Victor92 wrote:
Se pare ca 893 va fi salvat. L-am vazut in aceasta seara (ora 20:00) intr-o curte de pe Bulevardul Metalurgiei vis-a-vis de Autobaza Obregia. Era parcat alaturi de cateva autocare si o duba.
Acum autobuzul numai apartine RATB-ului. Pana una alta, cred ca mai sta in curte pana i se schimba numarul rosu. Deci, inca mai e acolo.
Trebuie ca tata sa fie titularul lui
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Patricia Tour?
Ăia mai aveau un Rocar U512 cumpărat de la Giurgiu... şi un paznic speriat de bombe la intrare.
Patricia Tour?
Ăia mai aveau un Rocar U512 cumpărat de la Giurgiu... şi un paznic speriat de bombe la intrare.
- CitaroAdrian
-
Posted:
-
CitaroAdrian
Da, stiu, ca au avut un Rocar, si Dragos, Patricia Tour e un Mercedes mai vechi, portocaliu, nu ?
Dr2005 wrote:
Patricia Tour?
Da, stiu, ca au avut un Rocar, si Dragos, Patricia Tour e un Mercedes mai vechi, portocaliu, nu ?
📖 Pagination options