Topic: Locomotive clasa 400 (ex 40) (Electroputere Craiova România)
2757 posts, 1047955 views
📖 Pagination options
-
- Elful
-
Posted:
-
Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania)
Elful
La Craiova are facuta reparatia. Toate masinile Uniferului fac reparatiile la Craiova.
florin.lifticariu wrote:
RR facut la Palas ?
La Craiova are facuta reparatia. Toate masinile Uniferului fac reparatiile la Craiova.
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Poate toate EA-urile, pentru că în alt topic e o poză a lui AlexCta cu un DA Unifertrans pe vinciuri în Palas.
Poate toate EA-urile, pentru că în alt topic e o poză a lui AlexCta cu un DA Unifertrans pe vinciuri în Palas.
-
- Elful
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
734
734
IMG_3014.JPG (493.99 KB; downloaded 2738 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
40-0608-6 in primele drumuri dupa RRul la Adjud.
40-0608-6 in primele drumuri dupa RRul la Adjud.
IMG_3234.JPG (394.88 KB; downloaded 2660 times)
- redeme
-
Posted:
-
redeme
40-0914-8 și 40-0883-5 izolate spre Socola Triaj, pe o ploaie de seară, urâtă și întunecată:

40-0914-8 și 40-0883-5 izolate spre Socola Triaj, pe o ploaie de seară, urâtă și întunecată:

- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
EA 20 a fost bagata in consevrare dupa iesirea lui 608 de la RR. La schimb cu 239 o sa intre ceva la RR dar inca nu stiu ce masina.
EA 20 a fost bagata in consevrare dupa iesirea lui 608 de la RR. La schimb cu 239 o sa intre ceva la RR dar inca nu stiu ce masina.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Poate intra EA 015
Utilizator anonim wrote:
La schimb cu 239 o sa intre ceva la RR dar inca nu stiu ce masina.
Poate intra EA 015
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
EA 015 nu se mai repara momentan din pacate. Nu se mai repara masini din seria 0xx si 1xx momentan.
EA 015 nu se mai repara momentan din pacate. Nu se mai repara masini din seria 0xx si 1xx momentan.
-
- stefan_br
-
Posted:
-
-
- Elful
-
Posted:
-
Elful
EA-146 si EA-169 sunt in conservare la Adjud, 169 intrand de cateva zile.
EA-146 si EA-169 sunt in conservare la Adjud, 169 intrand de cateva zile.
-
- stefan_br
-
Posted:
-
stefan_br
La 146 nu ma mira, a mai fosta conservata recent (tot la Adjud)!La 169 tare as vrea sa stiu motivul caci este o locomotiva pe care o vedeam foarte des prin zona Brailei cu diverse marfare, ultimul marfar tras de ea (in aceasta zona) fiind acum 3-4 saptamani.
La 146 nu ma mira, a mai fosta conservata recent (tot la Adjud)!La 169 tare as vrea sa stiu motivul caci este o locomotiva pe care o vedeam foarte des prin zona Brailei cu diverse marfare, ultimul marfar tras de ea (in aceasta zona) fiind acum 3-4 saptamani.
- redeme
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
EA 600 a dat azi defecte in Predeal unde a stationat aproximativ 7 ore pana a plecat ajutata de 737. Aceasta da defecte destul de des fiind si propusa la conservare, oricum a inceput sa sara vopseaua de pe ea...
169 era pe 26 mai la serviciu de impingatoare in Predeal, rar de tot a fost sa nu o gasesc pe la Predeal in ultimul an...
146 nu am mai vazut-o de la sfarsitul lui 2011...
P.S. De asemenea masinile 043, 084, 218, 220 ex Servtrans au intrat in flota GFR.

EA 600 a dat azi defecte in Predeal unde a stationat aproximativ 7 ore pana a plecat ajutata de 737. Aceasta da defecte destul de des fiind si propusa la conservare, oricum a inceput sa sara vopseaua de pe ea...
169 era pe 26 mai la serviciu de impingatoare in Predeal, rar de tot a fost sa nu o gasesc pe la Predeal in ultimul an...
146 nu am mai vazut-o de la sfarsitul lui 2011...
P.S. De asemenea masinile 043, 084, 218, 220 ex Servtrans au intrat in flota GFR.
📖 Pagination options