MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1393635 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 613

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Utilizator anonim

De fapt acum au pe cine sa dea vina dinafara firmei lor. Ca din 2006 de cand te stiu eu te tot plangi ca se opreste curentu, la M5 se lucreaza din toamna 2011 :lol:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Dr2005

Din 2006 şi până la începerea lucrărilor am avut o singură întrerupere de curent (de 3 zile, în 2007)! În schimb, de când cu Râul Doamnei stau săptămânal câteva ore în întuneric.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate mradulescu

Pana la urma, asta nu e vina constructorului metroului, care-si face treaba cum se poate...

Este nesimtirea Enel, care nu a luat masurile necesare din timp.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate subway guru

Dr2005 wrote:
Din 2006 şi până la începerea lucrărilor am avut o singură întrerupere de curent (de 3 zile, în 2007)! În schimb, de când cu Râul Doamnei stau săptămânal câteva ore în întuneric.

Intrerupere de trei zile???
Inseamna ca 'Sfantul Enel' spre deosebire de Sf. Petru pazeste doar portile iadului... :?
La Raul Doamnei se lucreaza doar la 'instalarea' noilor cabluri de curent pentru devieri, nu s-a facut inca nici-o interventie in instalatia existenta, asta urmeaza doar dupa ce se monteaza toata reteaua noua si se va trece de pe 'vechi' pe nou...asa ca ce zice Enel...sunt bancuri bune pentru prosti...ca noi toti astia din 'prostime'...abureli...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Da, trei zile, a fost mai mare plăcerea să învăţ pentru BAC la 40 de grade (privind noul aparat de aer condiţionat instalat de doar câteva zile) şi apoi la lumânare. Da' a fost bine, am terminat cu 8,63... în schimb, văd că pe măsură ce trec anii, promovabilitatea scade, deşi BAC-ul s-a simplificat mult (noi aveam 2 probe orale cu note şi 4 scrise, ei au două orale cu admis/respins şi 3 scrise).

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

Inele? Eu pariez pe niste cel mult semicercuri... Acum am mai ctit... boltarii cu lungime...

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate andrei11

Omul cu petardele ; sau de ce sa vorbim daca nu suntem intrebati. Sau broasca de serviciu : "Am si eu o nedumerire"
Stie cineva cand, cum si daca se mai face legatura intre Academia Militara si Eroilor ? Ca toata lumea se imbulzeste de la Razoare spre Taberei, 2 TBM - uri, la la la, la la la, dar de la Razoare spre Opera ? Ceva noutati, in afara de un gard "tras" in parc la Eroilor ?

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate aztec

Probabil ca sunt planificate lansarile catre capatul vestic( Drumul Taberei) si lasat la urma, dupa ce pleaca ramele (TBM) si aceasta catre Opera, distanta fiind mai scurta.
Zic, presupun...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate 133 313

Bucata de 1 statie Academie-Eroilor va fi foarte foarte interesant de observat. Se monteaza una bucata TBM, merge o statie se demonteaza, se monteaza iar dar invers, merge o statie si este demontat iar. Nu va fi tocmai eficient, economic vorbind. Mama ei de parcare de la Universitate... ca o caruta inaintea calului.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate aztec

Interesant,... dar astept cel sustinut de metrou, poate va fi ceva mai "Tare".

Eu unul sper camere live cu fiecare santier, planurile detaliate a fiecarei statii si al intregului santier, update-uri dese cu stadile lucrarilor si evolutii diverse, odata cu introducerea ramelor o harta cu pozitia lor si evolutile zilnice....VISE...cel putin asa vad eu un site al lucrari sustinut de metrorex.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate subway guru

Utilizator anonim wrote:
Avem si http://metrouldrumultaberei.ro/

Comparatia aia cu metroul new-yorkez e pura...tampenie...nu seamana nimic cu nimic...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Ăla e site-ul lui Poteraş, e şi o cuvântare de-a sa pe acolo.

Re: Stiri despre proiect George

Da, interesant a fost un anunt acum vreo jumatate de an - inca nu incepuse bine nimic - cica "apartament metrou Valea Ialomitei"  :lol:

Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433500 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”