Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5245 posts, 1503946 views

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 375

📖 Pagination options
Re: Accidente,incidente hADRIAN

In jurul orei 9am o parte din vagoanele liniei 32 mergeau catre Sura Mare. La Eroii Revolutiei erau vagoanele 268(in fata) si 231(al doilea) si se pregateau sa se cupleze. Nu stiu daca pt a l trage pe 231 sau sa l impinga pe 268.

Re: Accidente,incidente subway guru

@macheta218:
Un camionagiu agabaritic a smuls reteaua de contact de sub pasajul Basarab :evil:

Un tramvai a intrat într-un autocar, în Capitală
30 May, 17:41 / B365
Un tramvai a intrat într-un autocar în Bucureşti. Accidentul a avut loc pe Şoseaua Viilor. Nicio persoană nu a fost rănită.
http://b365.ro/news/un-tram ... -capitala/
Peste 10 tramvaie de pe liniile 7 şi 11 au stat blocate şi sute de oameni au aşteptat în staţii. Totul s-a întâmplat din cauza unui autocar cu numere de Turcia care a acroşat unul dintre tramvaiele 11, la o trecere de pietoni de pe Şoseaua Viilor, anunță România TV.

Martorii spun că şoferul autocarului nu a ţinut cont de tramvaiul care venea cu viteză şi i-a tăiat calea vrând să schimbe direcţia de mers. În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit nici din autocar, nici din tramvai.

Vatmanul a spus că, pur şi simplu, nu a văzut autocarul venind şi s-a trezit zguduit de impact.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

Blocare pe Progresului, nu au fost implicate tramvaie.

http://www.realitatea.net/accident-grav ... 48132.html

Re: Accidente,incidente Costin

Azi la ora 3 s'a rupt firul de contact pentru tramvaie sub Pasajul Basarab, chiar in statia de la Grozavesti.Situatia se prezenta cam asa: reteaua era intr'o stare proasta, putin lasata si cu consolele orientate spre Milea (ca si cum ceva ar fi agatat'o si ar fi tras'o putin undeva in acea directie). O echipa de interventii a studiat'o cateva minute, apoi a plecat, urmata fiind de un tramvai din linia 11 (sens spre Giulesti). Din spate a venit un alt tramvai care a agatat reteaua si a aruncat'o peste tramvaiul aflat in statie, urmand focul de artificii corespunzator situatiei. S'a cam creat panica in statie, majoritatea calatorilor au sarit gardul inspre sosea, ca sa se indeparteze de tramvai si de reteaua care falfaia pe deasupra. Dupa ce reteaua s'a rupt pe directia Milea -> Plevnei, reteaua de pe sensul opus s'a lasat si mai tare, dar au continuat sa vina tramvaie... Nu am avut timp sa vad ce a urmat, cert este ca dupa 3 ore se circula normal pe linia 1 (observatie facuta tocmai la Lizeanu, asa ca nu am cum sa stiu cum se prezenta situatia la Grozavesti).

Re: Accidente,incidente bercenicity

D-aia se aglomerase de calatori pe la ora 5 statia lui 1 de la Piata Vitan....

Erau trei echipaje RATB la interventzie...

Re: Accidente,incidente 3mil

In cazuri d-astea cand e cazuta reteaua pe pamant sau pe vre-un vehicul alimentarea retelei se opreste manual de catre cineva de la interventii sau exista vreo siguranta ceva ce ,,sare" automat?

De regula 'sare' automat din protectziile substatiei de tractiune...

Re: Accidente,incidente Costin

N'au sarit, din sens opus veneau tramvaie si ma indoiesc ca e alimentare separata pentru cele doua sensuri... de'aia am si plecat repede din zona... cat despre echipaje, sa fim seriosi, cu 5 minute inainte de incident au trecut pe'acolo si altceva decat sa se uite pe sus (la propriu) nu au facut.

Cand am trecut eu pe acolo erau trei echipaje care munceau de 'zor' sa 'restabileasca situatia'... :?
Mai multe nu stiu si n-am vazut...era din 'fuga calului'... :mrgreen:

Re: Accidente,incidente Gabi23

Linia 41 iar e blocata in urma unui accident. Un iresponsabil cu 3 copii in masina, nu s-a asigurat la traversarea liniei si a fost lovit in zona Ghencea in fata stadionului, de vagonul 311. Sunt adunate 20-25 de vagoane...

Re: Accidente,incidente 3mil

Inca un vagon proaspat iesit de la RK tamponat...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

Acolo ar trebui sa mai moara cativa ca sa se potoleasca cu intratu aiurea cu masinile, astia de azi se pare ca au scapat, erau un inceput.  :roll:

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 375

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2446 forum members have written 436197 posts in 5437 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”