MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5562 posts, 1206259 views

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 398

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

Off topic
Nici eu nu le pot suporta, tot timpul vorbesc la telefon !

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex Dr2005

La 2000 RON pe lună + bonuri de masă + program de 6 ore (de subteran) ce ai vrea să facă? Să dea informaţii fraierilor din ale căror impozite şi titluri de călătorie îşi iau salariile? Dacă ar face asta, atunci noi unde am mai găsi vacile cu cabină şi ţaţele (puteţi înlocui primul a şi cu â la nevoie) de la ghişeu?

Re: Discutii diverse despre Metrorex rails

Infecta atitudine, intr-adevar. Programul este de 8 ore.

Re: Discutii diverse despre Metrorex larus

S-a scris pe undeva de inundatiile de la Universitate si Romana ? Erau interesante nici comentarii de la oameni avizati si ceva fotografii.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

Ba da.. "goagal"..:)
http://www.adevarul.ro/actualitate/Ince ... 29664.html
romana.jpg (24.62 KB; downloaded 1734 times)

Re: Discutii diverse despre Metrorex lecter

Dr2005 wrote:
La 2000 RON pe lună + bonuri de masă + program de 6 ore (de subteran) ce ai vrea să facă? Să dea informaţii fraierilor din ale căror impozite şi titluri de călătorie îşi iau salariile? Dacă ar face asta, atunci noi unde am mai găsi vacile cu cabină şi ţaţele (puteţi înlocui primul a şi cu â la nevoie) de la ghişeu?

Lasa ca vor fi inlocuite de masini cat de curand, ca orice specie pe cale de disparitie...atitudine identica aveau celebrele liftiere de la Magazinul Unirea si unde au ajuns ele acum? :)

• sab
  • Posted:
  •  

Daca le inlocuiesc cu masini de care au instalat pana acum (care nu dau rest), buna solutie... ;)
Oricum daca scot casierele ar trebui sa angajeze controlori, pentru ca foarte multi vor sari peste turnicheti si pagubele vor fi mari...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex Dr2005

Câtă vreme e Ion Rădoi lider sindical al unicului sindicat de la metrou (că cine încearcă altceva zboară), poa' să pună ei şi mama maşinilor, tot vor rămâne funcţionarele alea acre şi bine plătite. Într-un fel le invidiez... cred că n-au nici BAC-ul unele şi uite ce muncă au şi ce salariu primesc.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex Utilizator anonim

lecter wrote:
atitudine identica aveau celebrele liftiere de la Magazinul Unirea si unde au ajuns ele acum? :)

Vand cartele la metrou  :lol:  :lol:

sab wrote:
Oricum daca scot casierele ar trebui sa angajeze controlori, pentru ca foarte multi vor sari peste turnicheti si pagubele vor fi mari...

Ii pot lasa pe fii lui Scorsese care exista si acum, ca de fapt tot aia te trag de guler daca sari peste turnicheti, casierele stiu doar sa apese pe butonul ala care scoate un sunet minunat...

• sab
  • Posted:
  •  

Ar merge, dar cred ca trebuie dublati agentii. Acum cred ca este unul pe statie. Daca scot casierele ar trebui unul la fiecare rand de turnicheti. Si cum de ex la "capodopera" de statie Gorjului (nu ma pot abtine... :) ) sunt 4 randuri de turnicheti ar trebui cel putin 3 agenti...
Ma refeream la faptul ca ar trebui echipe de control in trenuri, ca la RATB.

Re: Discutii diverse despre Metrorex DanCld

Nimeni nu a adus in discutie posibilitatea schimbarii complete a turnichetilor cu un sistem adevarat anti-blat (bariere, etc). Plus camere de supraveghere  ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Vise, taica, vise  :lol:

DanCld wrote:
Nimeni nu a adus in discutie posibilitatea schimbarii complete a turnichetilor cu un sistem adevarat anti-blat (bariere, etc). Plus camere de supraveghere  ;)

Ce-i drept mi se pare cam aiurea si cum e in Paris sau in Moscova, unde simti ca iti vor zdrobi oasele barierele daca nu treci cat mai repede...

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 398

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433619 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”