Topic: Să mai şi râdem...
1629 posts, 415841 views
📖 Pagination options
- Tom
-
Posted:
-
Re: Sa mai si radem...
Tom
Macar omul i-a zis marca. La Iasi a fost caz real, o "persoana in varsta" a intrebat "ce e asta" si a primit raspuns: "Tramvai".
Macar omul i-a zis marca. La Iasi a fost caz real, o "persoana in varsta" a intrebat "ce e asta" si a primit raspuns: "Tramvai".
- CitaroAdrian
-
Posted:
-
CitaroAdrian
Tatal meu, cand inca lucra la RATB, mi-a zis ca daca-l intreaba cineva de masina este el va raspunde "DAF"
Tom wrote:
Tatal meu, cand inca lucra la RATB, mi-a zis ca daca-l intreaba cineva de masina este el va raspunde "DAF"
- Elful
-
Posted:
-
Elful
Si fratele meu a fost intrebat o data, de o baba, era in statia P-ta Dr. Taberei, sens spre Valea Ialomitei, la care asta asta: "Unde e la prima?".
Si fratele meu a fost intrebat o data, de o baba, era in statia P-ta Dr. Taberei, sens spre Valea Ialomitei, la care asta asta: "Unde e la prima?".
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
Un tip se suie în tramvai, compostează repede biletul, îşi aruncă la fel de repede plasa pe scaun şi se aşează
- Au, ouăle mele!
- Ce aveaţi în plasă? Ouă? îl întreabă o doamnă.
- Nu, cuie.
Un tip se suie în tramvai, compostează repede biletul, îşi aruncă la fel de repede plasa pe scaun şi se aşează
- Au, ouăle mele!
- Ce aveaţi în plasă? Ouă? îl întreabă o doamnă.
- Nu, cuie.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Urca un om beat in autobuz si tipa:
- Cei de pe scaunele din spate sunteti niste bulangii, cei din mijloc sunteti niste maimutoi iar cei din fata sunteti niste fii de curve...
Soferul pune o frana brusca iar omul beat ajunge in mainile lui :
-Sa vedem ,imi poti repeta daca ai tupeu cine sunt fiii de curve, maimutoii si bulangii ?
Betivul raspunde:
- De unde dracu sa mai stiu dupa frana pe care ai pus-o , ca i-ai amestecat pe toti...
Intrbare: De ce nu poti manca ciupercile din jurul Cernobilului ?
Raspuns: Pentru ca fug de tine.
- Cei de pe scaunele din spate sunteti niste bulangii, cei din mijloc sunteti niste maimutoi iar cei din fata sunteti niste fii de curve...
-Sa vedem ,imi poti repeta daca ai tupeu cine sunt fiii de curve, maimutoii si bulangii ?
Betivul raspunde:
- De unde dracu sa mai stiu dupa frana pe care ai pus-o , ca i-ai amestecat pe toti...
Intrbare: De ce nu poti manca ciupercile din jurul Cernobilului ?
Raspuns: Pentru ca fug de tine.
- SPA29
-
Posted:
-
SPA29
Genial bancul
georgica2704 wrote:
Betivul raspunde:
Genial bancul
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Pilotul unui avion catre turnul de control:
- Ma aflu la 700 km de pamant , la 1300 m deasupra apei si mi se termina combustibilul . Astept instructiuni.
Turnul de control catre pilot :
- Repeta dupa noi: Tatal nostru carele esti in ceruri...
Pilotul unui avion catre turnul de control:
- Ma aflu la 700 km de pamant , la 1300 m deasupra apei si mi se termina combustibilul . Astept instructiuni.
Turnul de control catre pilot :
- Repeta dupa noi: Tatal nostru carele esti in ceruri...
- macheta218
-
Posted:
-
- Der Hofmeister
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
De ce sunt americanii mai redusi mintal ?
Ii dam sa incerce si un TBM de la M5 ?
De ce sunt americanii mai redusi mintal ?
Ii dam sa incerce si un TBM de la M5 ?
- DanCld
-
Posted:
-
- macheta218
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted: