Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4919 posts, 1315636 views
 
Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 352
 
 

📖 Pagination options
 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

S-a revenit la intervalul de succedare de 14 minute pe 41 după ora 21? Atât am aşteptat în seara asta.€

 


Re: Accidente,incidente Gabi23

In aceasta dimineata s-au tamponat intre ele doua din autobuzele turistice ale RATB. Unul din cele implicate in incident este 6290, al Autobazei Titan, care circula cu turisti pe linia T2. Mai multi calatori au fost raniti, unul dintre ei ajungand la spital.

 


Re: Accidente,incidente Gabi23

Două autobuze s-au ciocnit în Capitală, mai mulţi pasageri fiind răniţi

Un accident în care au fost implicate două autobuze s-a petrecut în urmă cu puţin timp, în Capitală. Mai mulţi călători au fost răniţi, iar unul a ajuns la spital, după ce cele două autobuze s-au ciocnit.
Autobuzele RATB implicate în accident efectau trasee turistice. Unul dintre ele se ducea la mânăstirea Căldăruşani. Autobuzul din faţă a pus o frână bruscă, iar cel din spate nu a apucat să frâneze, intrând în el.
O persoană în vârstă a fost transportată la spital după ce s-a lovit la umăr, iar alta a primit îngrijiri medicale la faţa locului.
Poliţia face cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul, din primele informaţii se pare că de vină ar fi şoferul autobuzului din spate, care nu a păstrat distanţa regulamentară între autovehicule.

Realitatea TV€

 


 • Tom
 • Posted:
 •  

Re: Accidente,incidente Tom

I-a pedepsit Dumnezeu! Mergeti cu traseul blondei la Domnul, pacatosilor? :twisted:

 


Re: Accidente,incidente blazeady

Ambele sunt de la Titan?

 


Re: Accidente,incidente bercenicity

Luni 9 aug a ajuns sa fie foarte aglomerat pe Vacaresti (coada ajungea pana pe la Palatul Copiilor pe Bd. Tineretului) - cel probabil s-a intamplat ceva pe Vitan-Barzesti (ajunsese si 102 sa circule pe Vacaresti) traficul de acolo ajungand aici.

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Un mic blocaj la Podul Grant (11 tramvaie, deci vreo 20-25 minute)... tocmai s-a rezolvat

 


Re: Accidente,incidente Razvan Mihai

Iar a incercat unu sa circule in regim metrouusor cu automobilul  :lol:

 


Re: Accidente,incidente autob368

In seara aceasta, in jurul orei 21, un Dorel care lucra cu utilajul din dotare la curatarea asfaltului (decopertarea sau cum s-o numi  :roll:  ) de la iesirea din Pasajul Lujerului a ramas cu "scula" blocata pe linia de tramvai. De fapt cred ca a muscat din bordura care separa linia, iar aceasta a intrat sub utilaj. In fine, cert e ca pana pe la ora 21.30 circulatia liniei 41 a fost blocata in ambele  sensuri, toate turele din 41 la acea ora (cred ca peste 30 la acea ora) erau pe ambele sensuri. Pe sensul spre Ghencea primul tramvai era turul 8 (#288), urmat de #143 (turul 9), #068, , #278 , #154, #008, #144, etc. Vatmanul de pe #143 era foarte grabit si nervos, intra cu viteza in statii si a luat curba de la strada Brasov/Ghencea pe culoarea rosie, aproape lipit de #288. De la terminalul Ghencea, unde ambele vagoane nu au stat mai mult de 1 minut si jumatate (cronometrat  :lol:  ) si au plecat impreuna. Urmatorul #068 a plecat dupa vreo 3-4 minute.
Apropo, chiar ca #068 are vatmani carora le place viteza  ;) . De la Ghencea pana la Tricodava a prins viteza ca lumea.  :twisted:
Din pacate, ieseam de la serviciu si nu aveam aparatul la mine  :(

 


Re: Accidente,incidente Gabi23

Pai era "graba" pentru ca cel mai probabil multe din ture trebuiau sa se retraga la depou si nici mie nu mi-ar conveni sa mai stau asa in plus din cauza unui "destept".

Legat de 068, merge ciudat de bine de cand i s-a facut RK-ul la boghiuri in primavara lui 2009. Tinand cont de cate probleme a avut 13 ani (1996-2009) acum a devenit un vagon destul de bun.

 


 • darknight
 • Posted:
 •  

Re: Accidente,incidente darknight

Un tramvai a deraiat vineri la prânz în Capitală, în cartierul Colentina. Incidentul s-a produs în staţia Cornişor.

Potrivit semnal.eu, tramvaiul 21 a deraiat blocând circulaţia pe sensul de mers dinspre Bucureşti către Voluntari.

Deocamdată se circulă doar pe o singură bandă dinspre Bucureşti către Voluntari şi invers. Nu se ştiu cauzele pentru care tramvaiul a ieşit de pe şine. Alte şase tramvaie sunt blocate pe sensul de mers Bucureşti-Voluntari.

Nu s-au înregistrat victime, iar o echipă specială a fost chemată să ridice tramvaiul de pe stradă, pentru ca traficul rutier să poata fi reluat în condiţii normale. Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului.http://www.antena3.ro/romania/un-tramva ... 06394.html€

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Cauza e aceeasi ca la ultimele deraieri: macazele proaste, montate de firme precum MariVila.

 


Re: Accidente,incidente Chev Celios

Deci da-ia erau azi atatea echipe de interventie de la RATB in Zona Colentina-Doamna Ghica-Obor,iar toate macazele din zona au fost curatate.:lol:  :lol:Deci cel mai probabil a fost un defect la macazul de intrare in depou de pe sensul Obor->Helitube.Pot sa spun ca am vazut destul de des echipe de la RATB care lucrau la acel macaz.

 


Re: Accidente,incidente Razvan Mihai

Astazi la intersectia Dr.Felix cu Titulescu a fost un accident intre un tramvai si un cetatean, incidentul sa soldat cu vatamarea cetateanului care sa bagat intre gardul dintre sensurile de mers si tramvai care facea virajul la stanga. Rezultatul a fost o blocare de 30 min la tramvaie si coloane de masini

 


Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 352
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2321 forum members have written 424102 posts in 5280 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use