Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4850 posts, 1231017 views
 
Go to page:  1  ... 313 314 315 316 317 318 319  ... 347
 
 

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente TrainWrecker

Stie cineva despre care tramvai se vorbeste in articolul de mai sus? (nr. de parc)

 


Re: Accidente / incidente andrei11

Câtă agitaţie pentru un geam spart ! Televiziunile astea de scandal v-au deformat percepţia cu totul ! Aştept să ne semnaleze cineva şi când se arde  primul bec.

 


  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Mircea G

andrei11 wrote here:
Hai cu exagerările. De parcă tu ai oprit la fiecare pieton vesel care stătea pe bordură ! .

Chiar DA . Cind vad asa ceva , incetinesc , opresc caut  sa se indeparteze . Nu trebuie sa dai peste el , dar si daca se prabuseste pe masina   am mai multe belele .

 


Re: Accidente / incidente andrei11

Mircea G, începi să devii penibil. Mergi cu auto, ai verde la semafor, pietonii sunt la bordură cu roşu,  te opreşti tu cu maşina să vezi care e beat şi care nu şi dacă are de gând să sară în faţa maşinii.  Sau când depăseşti un biciclist ai o distanţă de siguranţă între tine şi el de 5 - 10 metri. Şi îi şi pui fiola la gură !
Când omul e beat e beat pe responsabilitatea lui, nu a şoferului, a vatmanului, a mecanicului de tren, etc.
Apropo, ce  te faci ca şi mecanic de  tren când treci pe lângă un peron cu un marfar  şi cade beţivul între vagoanele 37 şi 38 ?

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente ADK

Ceva de genul am spus și aici...
ADK wrote here:
Nici nu știu cum aș putea percepe ca conducătorul auto să fie de vină pentru orice călător care "cade" între roți, după ce mașina a trecut de el când era la o distanță de siguranță.

Un pic de premeditare nu strică, dacă respectivul este deja vizibil dinaintea trecerii conducătorului auto. Doar că, acum nu știu câți o să stea să-i avertizeze pe fiecare în parte (fie printr-un claxon scurt, fie mai românește... strigi la ei, asta dacă ai norocul să te asculte/aude vreunul) pe toți care nu-și țin echilibrul, de regulă faci tot posibilul să-i ocolești cât mai mult, doar că în cazul unui vehicul pe șine nu poți menține o distanță de siguranță față de unul pe pneuri, deși vorbesc de cazurile unde se pot premedita, dar sunt și situații unde acestea apar după ce vehiculul a trecut și ca atare, îl agăți sau prinzi fără să vrei iar vinovăția practic nu-ți aparține.

Prin 2015 la Nițu Vasile, eram într-un troleibuz pe linia 73 când până să intre în stația din dreptul BCR-ului (pe sensul spre Metalurgiei) un șofer a deschis ușa din exteriorul unei mașini parcate pe prima bandă, troleul find pe a doua, pe la jumătatea autovehiculului în loc să aștepte să treacă de tot, nu știu cum exact însă i-a prins puțin mâna dar nu ceva prea grav aparent, deși s-a chemat doar ambulanța. Învinuit pe nedrept a fost șoferul troleibuzului, care a fost luat la întrebări absurde de către rănit, deși lumea din jur îl învinuia pe șoferul mașinii mici pentru neasigurare.

Deși problema echilibrului o poate avea oricine fără să primească neapărat un semn dinainte, un exemplu personal de acum mai multe săptămâni când lucram ceva la o mașină în curte și din cauza unei poziții neobișnuite de lucru minute bune în șir, după revenirea la poziția normală m-a luat brusc o amețeală de mai multe secunde, timp în care singura dorință și aia destul de mare, era să mă așez undeva aproape cât mai repede ceea ce am și făcut-o având o bancă, deși altul s-ar fi așezat direct pe jos cu sau fără bancă. Dacă țin bine minte, pe moment aveam și dorința de...somn. Noroc că find acasă n-am avut cui să-i fac probleme, și asta aparent din cauza unui stil de a lucra intensiv într-o poziție din cauza mașinii de mai mici dimensiuni, eu find mare trebuia cumva să mă adaptez situației.

 


Re: Accidente / incidente Gabi23

TrainWrecker wrote here:
Stie cineva despre care tramvai se vorbeste in articolul de mai sus? (nr. de parc)

3806

 


Re: Accidente / incidente shoppy

Ca x, y sau lumea zice sau ar face nustiuce este irelevant, codul rutier este clar, pietonul nu era pe trecere deci tramvaiul / troleibuzul avea prioritate.

 


Re: Accidente / incidente WT_fan06

Pe lângă asta, mai e și aspectul "cine a lovit pe cine". Dacă tramvaiul a trecut de persoană și persoana a căzut apoi, nu poate fi vina vatmanului că nu a prevăzut acest lucru, pentru că nu tramvaiul a lovit persoana, în opinia mea.

 


Re: Accidente / incidente Chev Celios

Exact WT_fan06. A mai fost acum ceva ani un caz pe la Constanta in care s-a ajuns la concluzia ca un om a lovit masina pe trecere. Stiu suna incredibil dar asta a fost decizia.

 


Re: Accidente / incidente subway guru

Din punctul de vedere al legilor fizicii impactul coliziunii se judeca pornind de la masa si viteza celor doua obiecte.

 


Re: Accidente / incidente Chev Celios

Acum o ora se pare ca un CA de pe 21 a ramas defect in statia Bucur Obor sens Gara Obor. Toate autobuzele opresc la trotuar.

 


Re: Accidente / incidente Sava_6115-6315

https://twitter.com/Clienti_stbsa/status/1603376449444012032?cxt=HHwWgICz5deYq8AsAAAA

Au formulat stirea de zici ca 11 circula pe Dr Felix... S-au prins soferii ca nu mai circula 46-le. Turele din 11/44 deservite de depoul Victoria incep sa aibe probleme pe traseul de intrare/retragere . Zilele trecute am vazut si cate 4-5 masini parcate in gabaritul tramvaiului.

 


Re: Accidente / incidente TrainWrecker

Ar trebui sa-l ducă pe 45 la Banu Manta, am mai propus asta acum ceva timp pe alte topicuri, poate chiar revenirea lui 42... deoarece 3 circula gol și degeaba.

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente GPS

Și 42 era plin de abia puteai urca în tramvai.

 


Go to page:  1  ... 313 314 315 316 317 318 319  ... 347
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2251 forum members have written 417578 posts in 5204 topics and 510 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use