Topic: Accidente / incidente
5167 posts, 1437027 views
📖 Pagination options
- Tom
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Tom
Apa nova este una din acele privatizări impuse din afară, iar managementul acestora este pe măsura a ceva primit gratis de la pigmeii est-europeni. La tarifele abominabile practicate de această șandrama francofonă, ar trebui să funcționeze impecabil. iar avariile de acest gen să apară doar când Dorel a săpat cum știe el mai bine și a dat în țeavă. Apa Nova este o rușine pentru București, iar cei care le-au dat-o francezilor, sunt PENALI si trebuie închiși.
În ceea ce privește incidentul, mă surprinde că șoferul a forțat trecerea prin așa ceva. Sunt unii care ar spune acum că "dacă mai erau DAC-urile...". Dacă mai erau autobuze cu podea ridicată, dar tot intra până la trepte. Nu există instrucțiuni pentru aceste situații? Troleibuzele și tramvaiele sigur nu intrau prin așa ceva.
Apa nova este una din acele privatizări impuse din afară, iar managementul acestora este pe măsura a ceva primit gratis de la pigmeii est-europeni. La tarifele abominabile practicate de această șandrama francofonă, ar trebui să funcționeze impecabil. iar avariile de acest gen să apară doar când Dorel a săpat cum știe el mai bine și a dat în țeavă. Apa Nova este o rușine pentru București, iar cei care le-au dat-o francezilor, sunt PENALI si trebuie închiși.
În ceea ce privește incidentul, mă surprinde că șoferul a forțat trecerea prin așa ceva. Sunt unii care ar spune acum că "dacă mai erau DAC-urile...". Dacă mai erau autobuze cu podea ridicată, dar tot intra până la trepte. Nu există instrucțiuni pentru aceste situații? Troleibuzele și tramvaiele sigur nu intrau prin așa ceva.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pentru ce debit maxim de apă este prevăzută rețeaua ? Hai să nu mai vorbim tedențios. Întâi răspundem la această întrebare esențială și după aceea comentăm.
...
5-25-2019 2-22-52 PM.jpg (85.62 KB; downloaded 2635 times)
- br101
-
Posted:
-
br101
V3A 095 a luat foc in statie, prima statie de la Dristor spre Pta. Ramnicu Sarat.
Am filmat dar e fisier prea mare...
V3A 095 a luat foc in statie, prima statie de la Dristor spre Pta. Ramnicu Sarat.
Am filmat dar e fisier prea mare...
- aztec
-
Posted:
-
- br101
-
Posted:
-
- Daniel2000
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse
Daniel2000
Am primit poza asta pe Facebook...mai multe detalii nu am.
Am primit poza asta pe Facebook...mai multe detalii nu am.
FB_IMG_1559129331631.jpg (56.56 KB; downloaded 2273 times)
- andreir14
-
Posted:
-
andreir14
Primele imagini de la fața locului cu 095.
Sursa: Info Trafic București
Primele imagini de la fața locului cu 095.
Sursa: Info Trafic București
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--57839269.jpeg_1559129379598.jpeg (165.32 KB; downloaded 2286 times)
- br101
-
Posted:
-
br101
Ceva pe acoperis pocnea urat de tot, din pacate nu pot numi componentele.
Ceva pe acoperis pocnea urat de tot, din pacate nu pot numi componentele.
- punmeister
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Pentru obiectivitate si tratament egal, ar trebui retrase toate V3A-93 cateva saptamani pana "se ia o decizie".
Pentru obiectivitate si tratament egal, ar trebui retrase toate V3A-93 cateva saptamani pana "se ia o decizie".
- br101
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Dupa cum arata pare o problema la zona de traversare a articulatiei a cablajelor de inalta.
Dupa cum arata pare o problema la zona de traversare a articulatiei a cablajelor de inalta.
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
O imagine ceva mai clară după incident.
Sursa: Facebook (Tramclub)
O imagine ceva mai clară după incident.
Sursa: Facebook (Tramclub)
FB_IMG_1559134640464.jpg (82.12 KB; downloaded 2569 times)
- 19jimmy84
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination