Topic: Accidente / incidente
4563 posts, 1055568 views
📖 Pagination options
-
- andreir14
- Membru Silver
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
andreir14
Cred ca despre acelasi accident e vorba, din moment ce autobuzul implicat a fost fotografiat pe Calea Plevnei, adica in zona unde se afla Brico Depot Giulesti.
Cred ca despre acelasi accident e vorba, din moment ce autobuzul implicat a fost fotografiat pe Calea Plevnei, adica in zona unde se afla Brico Depot Giulesti.
-
- Gabi23
- Site Admin
-
Posted:
-
Gabi23
4661-163 e un accident foarte grav...
Sunt si răniți și multe pagube.
4661-163 e un accident foarte grav...
Sunt si răniți și multe pagube.
20190429_125515.jpg (3.49 MB; downloaded 2201 times)
-
- Dragos31
- Membru Silver
-
Posted:
-
-
- Calaretul
- Membru Bronze
-
Posted:
-
Calaretul
Un comentariu al unui martor la accident : "Duba care venea dinspre Giulesti forteaza semaforul loveste busul lateral dreapta soferul busului cade de la volan, buzul continua deplasarea "
Un comentariu al unui martor la accident : "Duba care venea dinspre Giulesti forteaza semaforul loveste busul lateral dreapta soferul busului cade de la volan, buzul continua deplasarea "
-
- Andrei98
- Membru Silver
-
Posted:
-
Andrei98
Se vede ca intrat puternic rau de tot acolo, s-a deformat si structura autobuzului si din cauza asta vad ca s-au spart si toate geamurile, clar nu il mai repara nimeni...
Se vede ca intrat puternic rau de tot acolo, s-a deformat si structura autobuzului si din cauza asta vad ca s-au spart si toate geamurile, clar nu il mai repara nimeni...
-
- Robert24
- Membru Gold
-
Posted:
-
-
- Alex21
- Membru Bronze
-
Posted:
-
-
- Costin
- Site Admin
-
Posted:
-
Costin
Alex21, ai citit stirea de mai sus, sau scrii sa te afli in treaba?
Avertisment, nr 1, conform regulamentului.
Alex21, ai citit stirea de mai sus, sau scrii sa te afli in treaba?
Avertisment, nr 1, conform regulamentului.
-
- 1689
- Membru Silver
-
Posted:
-
1689
Ma tem ca e irecuperabil...Faptul ca atitea geamuri laterale sint sparte ma face sa cred ca sasiul e deformat. Plus plafonul care e practic rupt in partea frontaka...
Ma tem ca e irecuperabil...Faptul ca atitea geamuri laterale sint sparte ma face sa cred ca sasiul e deformat. Plus plafonul care e practic rupt in partea frontaka...
-
- punmeister
- Membru Gold
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Depinde si modul si cum pot fi luati banii pentru asigurare, daca nu este acoperit, e istorie.
Depinde si modul si cum pot fi luati banii pentru asigurare, daca nu este acoperit, e istorie.
-
- Andrei98
- Membru Silver
-
Posted:
-
Andrei98
Nu cred ca se mai poate repara daca sasiul e indoit, se vede ca e deformat cu totul, altfel nu se spargeau toate geamurile...
Nu cred ca se mai poate repara daca sasiul e indoit, se vede ca e deformat cu totul, altfel nu se spargeau toate geamurile...
-
- Victor92
- Membru Gold
-
Posted:
-
Victor92
Eu zic sa asteptam un comunicat oficial din partea autoritatilor in care sa se mentioneze concret ceea ce s-a intamplat.
Cineva a spus mai sus ca si o duba ar fi fost parte la acest accident grav...
Eu zic sa asteptam un comunicat oficial din partea autoritatilor in care sa se mentioneze concret ceea ce s-a intamplat.
Cineva a spus mai sus ca si o duba ar fi fost parte la acest accident grav...
-
- Dragos31
- Membru Silver
-
Posted:
-
Dragos31
In jurul orei 14:20 am "aterizat" si eu la fata locului, cu ajutorul lui 329(pe aceasta cale ii multumesc vatmanului pentru ca m-a asteptat si nu mi-a inchis usa in nas
). Presa ajunsese si ea, si incerca sa afle cum a "sarit" autobuzul de pe sosea...

La ora 14:30, incepe operatiunea de "extragere" a autobuzului din imobilul in care acesta ramasese intepenit...

In jurul orei 14:45, cu ajutorul lui B 18 SPB, 4661 este repus pe sosea si tractat la Autobaza Militari.

Dupa cum a spus si Victor92, a fost avariata o duba, dar si doua masini...

In jurul orei 14:20 am "aterizat" si eu la fata locului, cu ajutorul lui 329(pe aceasta cale ii multumesc vatmanului pentru ca m-a asteptat si nu mi-a inchis usa in nas

La ora 14:30, incepe operatiunea de "extragere" a autobuzului din imobilul in care acesta ramasese intepenit...

In jurul orei 14:45, cu ajutorul lui B 18 SPB, 4661 este repus pe sosea si tractat la Autobaza Militari.

Dupa cum a spus si Victor92, a fost avariata o duba, dar si doua masini...

📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination