Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4497 posts, 1015144 views
 
Go to page:  1  ... 220 221 222 223 224 225 226  ... 322
 
 

📖 Pagination options
 • dany
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Accidente / incidente dany

Eu as suspenda 1-2 zile linia respectiva si sa vezi dupa ce se potolesc :). Tara asta este plina de idioti si de frustrati care au doar drepturi dar cand vine vorba de obligatii nu stiu ce inseamna asta.

 


Re: Accidente / incidente br101

Numarul de parc incepe cu 47, deci 47xx.
Am fost ultimul calator care a plecat de acolo si tot timpul am stat cu orarul-pdf deschis ca sa arat tuturor ca masina plecase conform orarului de la capatul Clabucet.
Cat timp soferul a zacut pe trotuar si era ingrijit de acea doamna minunata, care ii vorbea foarte bland, Citaro-ul a stat cu motorul pornit. Mai multi politisti au intrat in cabina sa-i ia soferului actele, haina, geanta dar niciunul nu a oprit motorul. Abia soferul de pe urmatorul R476, cu plecarea la ora 21:50 de la Clabucet, si-a oprit masina (cu pasageri, evident) si a venit sa traga autobuzul implicat aproape de bordura si sa-l opreasca complet. Probabil ca si el a riscat injuraturi cand s-a intors la masina sa-si continue cursa.

Au fost unii calatori in autobuzul implicat care au spus ca soferul nu trebuia sa vina in salon si sa dea curs provocărilor femeii. Eu personal nu pot fi atat de obiectiv, masina era relativ goala deci se auzea totul iar el era balacarit in ultimul hal. Cat sa indure un sofer Stb? Probabil foarte mult, ma opresc aici, este alta discutie.
Incidentul poate fi verificat de catre cei care sunt mai apropiati de Stb.

 


Re: Accidente / incidente Beaver_27

Cred că este 4798.

 


 • cris_m
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Accidente / incidente cris_m

Bine, asa si eu am patit o chestie acum ceva timp pe linia 311, a venit soferul in salon sa ma dea jos ca am tinut usa unei doamne care alerga pe tocuri sa prinda autobuzul plecat prea repede de la Faur. M-a smucit putin mustaciosul de sofer, m-am uitat urat la el, i-am zis ca pentru gestul lui poate ramane fara job, ne-a despartit doamna in cauza.
Respectivului am zis ca ii fac reclamatie cand l-am mai vazut la ceva timp distanta, inchizand pur si simplu usa 1 in fata calatorilor care voiau sa urce (unii dintre ei persoane in varsta care doar pe la usa 1 se pot urca datorita barelor pe ambele parti...).
Cazul de astazi, aduce din nou in discutie necesitatea existentei unor agenti de paza/politisti locali in toate vehiculele STB care sa asigure linistea si ordinea pe durata calatoriei.

 


Re: Accidente / incidente Andrei98

Cred ca ar fi de ajuns folosirea camerelor video existente, bineinteles cu repunerea tuturor in functiune inainte, ca la multe dispozitivele de stocare s-au evaporat ca prin magie, probabil unii si le-au "titularizat" acasa...
Daca s-ar folosi imaginile si ar fi aplicate sanctiuni drastice nu ar mai fi nevoie de nimeni prezent in plus acolo, si nici de incubatorul din fata.

 


Re: Accidente / incidente br101

Da,vorbim de o masina din Floreasca pt. ca cel de-al doilea sofer le spunea politistilor ca masina va ramane acolo pe Calea Grivitei. Le spunea  ca e din garajul Floreasca, nu are cine sa vina sa o preia iar el trebuie sa-si continue cursa.

 


 • aztec
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Accidente / incidente aztec

In ce tara traim sa avem paznic la fiecare autobuz?
Sincer... Mai bine cu 200 politisti in plus pe strazi fata de 2000 paznici prin mijloace de transport.
Si in primul rand implicare din partea organelor de ordine...nu delasarea generalizata de azi.
In primul rand soferul nu trebuia sa paraseasca "incinta " lui. Nu avea ce sa caute sa se certe cu o nebuna. Sau suparata ce era ea.
Punct.

Trist ca se intampla astfel de incidente, dar sa nu o dam in balada soferului ce dupa ce are cusca ii mai trebuie si paznic...
Intretinerea siatemulyi video acolo unde exista, posibil montarea acolo unde mai este nevoie...si ..daca au nevoie sa apeleze la fortele de ordine...de la locala, normala, jrutiera,andarmi etc...ca nu ducem lipsa...

 


Accidente / incidente Andrei Andraș

De pe un grup de pe Facebook.
Pe Calea Plevnei acum câteva momente.
received_849845022034781.jpeg (289.89 KB; downloaded 1395 times)

 


 • cris_m
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Accidente / incidente cris_m

Mmm ok, asta arata ori ca a mers cu viteza, ori situatia mai grava, i s-a facut rau soferului. :?

 


 • dany
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Accidente / incidente dany

La cat de rau e lovit cred ca mai revine asta la pastele cailor

 


Re: Accidente / incidente barbuandrei

Sincer, nu cred ca va mai fii reparat.  :popa:

 


Re: Accidente / incidente Victor92

Ce numar de parc avea (daca s-a scris pe grup)?

 


Re: Accidente / incidente Calaretul

Intr-un grup pe Facebook exista o postare cu un accident de la Brico Depot Giulesti , si spune ca sunt implicate 4 auto + Autobuz STB , numarul autobuzului fiind 4661. Nu am idee daca este vorba despre acelasi accident.

 


Accidente / incidente Andrei Andraș

4661

 


Go to page:  1  ... 220 221 222 223 224 225 226  ... 322
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2059 forum members have written 393773 posts in 4869 topics and 479 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use