Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Botoșani

 

Topic: Știri, noutăți, perspective

79 posts, 30526 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Nenea_titi

5 ani o rețea așa mică? În Ploiești în cca 2 ani au făcut o rețea un pic mai mare. E drept, trebuie tramvaie. Dar așa este, degeaba tramvaie noi, pe rețea proastă.
Și încă nu e așa proastă, în București sunt linii mult mai proaste. Și din păcate pe acelea se circulă cu tramvaiul.

 


Re: Stiri, noutati, perspective BogdanPetrini

În Ploiești lucrările efective au durat 1 an și 10 luni (Mar 2014 - Dec 2015) pe linia 101 si 2 ani pe linia 102 (Sep 2014 - Sep 2016). Documentația și proiectele în schimb au fost începute încă din 2012-2013. Probabil că acei 5 ani includ și etapele birocratice.

Legat de starea căii, eu aș spune că la Botoșani, unde au ajuns să aibe săptămâna și deraierea situația este mult mai gravă ca în București. Iată doar două exemple total aleatoare:

http://stiri.botosani.ro/stiri/evenimen ... osani.html

http://stiri.botosani.ro/stiri/evenimen ... osani.html

 


Re: Stiri, noutati, perspective Nenea_titi

Dacă comparăm Bd Basarabia cu rețeaua din Botoșani sau acum suspendata linie ( Barbu Văcărescu), sau Șerban Vodă , ai să constați că de fapt linia din BT e mai bună decât cele enumerate mai sus.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Nenea_titi

Apropo de linie : nu se poate face pe bucăți? Întâi 101, apoi 102, iar când vor fi gata ambele ramificații, să se apuce de tronsonul spre depou, retragerea și accesul să se facă temporar pe un singur fir.

 


 • PTMZ
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

La licitația pentru autobuze, unicul ofertant este asocierea S.C. BCR FLEET MANAGEMENT S.R.L. - ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L. Văd că e trecut la comentarii un mail al Isuzu, deci cred că o să vedem niște Isuzu Citibus sau Isuzu NovoCiti Life la Botoșani. Asta, firește, dacă totul e ok la evaluări.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

"Cand la noi in tara se produc autobuze, vai dar cum.... cele de la Roman nu erau bune??"   :lol:

Sper sincer, lasand gluma la o parte, ca nu se va permanentiza chestia asta din comoditate si sa continue investitia in tramvai. Ca pana la urma tramvaiul arata si se comporta asa cum il lasa cei care il administreaza, daca ar avea viata proprie inclin sa cred ca ar avea mai multa grija de el insusi. Si liniile la fel.

 


 • PTMZ
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Licitația pentru autobuze a trecut în evaluare financiară.

 


 • PTMZ
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Văd că a trecut într-o fază de licitație electronică.

 


 • PTMZ
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Licitația electronică va avea loc între 11 și 12 februarie (ora 16:00 atât ca începere, cât și ca finalizare).

 


 • PTMZ
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Azi a fost semnat contractul:
http://www.monitorulbt.ro/local/2020/02/25/a-fost-semnat-contractul-in-baza-caruia-eltrans-va-primi-autobuze-noi/
Astăzi, 25 februarie, în sala de şedinţe a Consiliului Municipal, a fost semnat contractul în baza căruia Eltrans va primi 9 autobuze noi.

Furnizorul de autobuze pentru Eltrans este asocierea BCR FLEET Management SRL şi Anadolu Automobil Rom SRL (reprezentanta firmei ISUZU Turcia, în România – n.r.). „Ei au la dispoziţie maxim 150 de zile pentru a ne asigura autobuzele, dar sperăm ca primele autobuze să le primim mai repede”, a declarat Victor Ivănescu, directorul general al Eltrans.

Autobuzele vor fi livrate, cel mai probabil, la mijlocul lunii mai.

 


Re: Stiri, noutati, perspective micutzu

Cu ce model au participat cei de la Isuzu?

 


Re: Stiri, noutati, perspective marian2001FCBT

Primarul din Botoșani a încărcat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu specificațiile tehnice ale unui Isuzu Citibus. Deci, probabil că acesta este tipul de autobuz care va veni în Botoșani.
39BB103C-6DF7-4B1B-8588-C350C3C84775.jpeg (391.56 KB; downloaded 3122 times)

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective Utilizator anonim

De asemenea, primarul a anuntat ca autobuzele vor inlocui tramvaiele pana la modernizarea retelei.

Tramvaiele din Botoșani vor fi înlocuite cu autobuze pana la modernizarea rețelei


Primarul municipiului Botoșani, anunță că a fost semnat contractul pentru achiziția în leasing operațional a 9 autobuze Isuzu Citibus, care urmează să înlocuiască tramvaiele din oraș.

Acesta declară că „Sunt bucuros că astăzi s-a semnat, în sala de consiliu a Primăriei, contractul prin care aducem la Botoșani autobuzele noi, marca Isuzu, care vor înlocui, peste câteva săptămâni, actualele tramvaie.
Reușim astfel să scoatem din trafic vagoanele care, din nefericire, au fost implicate în ultima perioadă în evenimente rutiere minore din cauza stării precare a căii de rulare.
Am reușit astfel să mă țin de cuvânt în ceea ce privește introducerea în cel mai scurt timp posibil a unor autobuze moderne în transportul public de călători din municipiul nostru. Țin să felicit echipa de la Eltrans pentru operativitatea cu care au parcurs etapele procedurale prevăzute de lege pentru a putea achiziționa în leasing operațional cele 9 autobuze noi, care vor înlocui actualele tramvaie atât pe traseul 101, cât și pe 102.
În următorii ani, adică în intervalul în care va fi reabilitată calea de rulare și vor fi achiziționate tramvaie noi, transportul în comun al botoșănenilor va fi asigurat de aceste autobuze moderne, cu o capacitate de 73 de persoane fiecare, confortabile, ușor de accesat de la nivelul stațiilor inclusiv de către persoanele cu dizabilități, dotate cu aer condiționat și aparatură de sonorizare.”

https://mobilitate.eu/tramvaiele-botosani-autobuze/

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective Utilizator anonim

Au sosit autobuzele care vor înlocui tramvaiele din Botoșani pentru mai mulți ani


Autobuzele noi, care vor înlocui tramvaiele din Botoșani, au ajuns în Portul Constanța, anunță primăria municipiului Botoșani. Vagoanele de tramvai din Botoșani, care au fost implicate în ultimii ani într-o serie de evenimente minore, producând neplăceri călătorilor, vor deveni în cel mai scurt timp istorie. Opt din cele nouă autobuze noi, marca ISUZU Citibus, contractate de SC Eltrans SA pentru înlocuirea tramvaielor, au ajuns deja în Portul Constanța. După înmatricularea lor, ele vor fi puse în circulație pe traseele 101 și 102.

Semnarea de către primarul municipiului a unuia dintre contractele cu finanțare europeană pentru înlocuirea liniei de rulare a tramvaielor în tot municipiul Botoșani a permis achiziționarea în leasing operațional a noilor autobuze ISUZU și scoaterea la pensie a bătrânelor tramvaie marca Tatra.
Botoșănenii vor putea uita în curând de disconfortul actualelor tramvaie, de incidentele în care ajungeau să fie acestea implicate din cauza uzurii proprii ori a căii de rulare sau de nivelul ridicat de zgomot produs în trafic, spune primăria.

https://mobilitate.eu/autobuzele-inlocu ... -botosani/

98206592_3058698137506870_8189101520650764288_n.jpg (144.1 KB; downloaded 2815 times)

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Botoșani  • 
Choose destination

Since our 2094 forum members have written 398580 posts in 4921 topics and 483 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use