Infrastructura rutieră din RomâniaȘtiri și noutăți din domeniul infrastructurii rutiere

 

Topic: Coridorul IV

360 posts, 135567 views
 
Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 26
 
 

📖 Pagination optionsRe: Coridorul IV Goldmund

@Mrs,
cel putin al doilea film arata de ce are Romania o infrastructura a transporturilor atat de "dezvoltata"...Incapabili, rea vointa si coruptie, iata elementele ce tin tara asta pe loc de zeci de ani.
Mare pacat

 


Re: Coridorul IV DanCld

Am gasit o opinie interesanta pe skyscrapercity:

Apropo ca fapt divers m-am uitat la numarul de vizualizari cand s-a scos la licitatie tronsonul Timisoara-Lugoj pe un ziar din Timisoara.Ma asteptam ca acesta sa fie mare mai ales ca nu toata ziua se construieste autostrada respectiva , dar surpriza. Numarul vizualizarilor era undeva la 100, mai toate articolele aveau un numar mult mai mare de vizualizari, altele treceau si de 500, deci e simplu sa tragi concluzia ca interesul pt autostrazi e destul de mic .Asta o stiu si partidele si e clar ca, cu autostrazile nu se castiga prea multe voturi.Iar dc mai pui ca nu poti sa cresti pensiile , salariile bugetariilor si sa faci si autostrazi sau alte investitii ai imaginea f buna pt care autostrazile nu se prea realizeaza.


So true  :ugeek:

 


Re: Coridorul IV Goldmund

@Dan Cld,
opinia respectiva cu privire la interesul romanilor pt. autostrazi e si nu e adevarata:
cand sute de mii de turisti vor la munte sau mare si stau mai mult in "coloana", intreaba cu totii disperati "de ce nu avem autostrazi". Da, interesul pt. o licitatie e mic din mai multe motive:
1-liciteaza, "tot ai lor castiga"
2- "e aleasa firma cea mai proasta si face iar ceva de mantuiala"
3-"pana e gata ce azi s-a licitat , copiii sunt mari si am si nepoti"(v. si firma franceza care a oprit lucru la autostrada spre Mare!!- si mai vor si bani mai multi!)
4-daca publicul e "absent", asta nu e un motiv ca sa nu construiasca autostrazi in Romania. Ar fi o crima sa blocheze in continuare constructia de autostrazi. Fara ele, economia nu va fi niciodata la fel de rentabila precum economiile din Vest...

 
Re: Coridorul IV Tavi

Daca nu se poate tehnic face autostrada circulabila pe un fir atunci de ce s-au inghesuit politicienii sa afirme asta? Chiar atat de handicapati sa fie??

http://www.romanialibera.ro/actualitate/dobrogea/autostrada-soarelui-se-amana-pentru-2014-218713.html

 


Re: Coridorul IV Dominatrix

Din ce vad aici, modificarile au aparut din cauza romanilor si nu a francezilor. In primul rand, modificarea proiectului este din cauze arheologice (deci e normal sa coste mai mult), iar in al 2'lea rand, partea romana nu a pus la dispozitie terenul la timp datorita intarzierii cu care s-au facut exproprierile. Dar, cu un tupeu si o nesimtire care imi aminteste de Popeye, care - coincidenta sau nu, se trage de pe acelaesi plaiuri cu ea - Boagioaica spune ca francezii sint niste moluste. Desigur, aruncarea gunoiului peste gardul altcuiva e usor pentru oricine.

   • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Coridorul IV Dr2005

Nu zicea tot Boangioaica că ,,roagă anal la CFR"? Acum sugativă... probabil pentru că nu e în stare să facă nimic normal  :twisted: €

 


Re: Coridorul IV Tavi

Update exproprieri pe Medgidia - Constanta http://www.moficial.ro/2011/0167.pdf si Centura Constanta http://www.moficial.ro/2011/0168.pdf

 


Re: Coridorul IV Goldmund

Eu zic ca si guvernantii nu stiu ce e in teren si nu doar cei care citesc un articol( ;) )Acum e din nou posibil ca anul acesta 2011 sa fie gata A2 pana la Constanta, plus Ocolirea plus calea ferata prin Dobrogea:
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... cesta.html

 


Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 26
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri și noutăți din domeniul infrastructurii rutiere  • 
Choose destination

Since our 2250 forum members have written 417405 posts in 5195 topics and 507 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use