Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing)

894 posts, 224751 views
 
Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64
 
 

📖 Pagination options
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) Andrei98

Tot el a scris o postare unde anunțase cu surle și trâmbițe că s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor la licitația de autobuze electrice și că cică ar fi peste 10 participanți. Nu  este nevoie de mai mult ca să ne dăm seama că omul este paralel cu realitatea.

 


 • cris_m
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) cris_m

Sau cei care se ocupa de administrarea contului/paginii...

 


Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) BodoMinea

oc7avian wrote here:
Am parcurs caietul de sarcini și nu există nicio mențiune de modificare a sistemului de taxare. Deci rămân mai departe surprins-confuz..

Pentru că regula cu pricina se referă doar la plăți efectuate cu cardul bancar, nu și la validările normale cu cardul STB. Se vrea ca plata cu cardul direct la validator să înlocuiască mai multe titluri de călătorie și aceasta e varianta corectă, însumarea la finalul zilei (a se vedea daily capping în Londra, acolo s-a ajuns și la weekly/monthly capping și ca idee, și acolo se „discriminează” în avantajul plăților conctactless).

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) V2A

Asocierea OTP Bank - Radcom a depus pe 28.01.2022 o contestație la CNSC.
Contestatie - 280122.pdf
Contestatie - 280122.pdf (4.95 MB; downloaded 77 times)

 


Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) oc7avian

Mulțumesc de clarificări

E o noutate dacă oficial au început demersurile. Da, sistemul din Londra e foarte bun. Pe pagina oficială STB încă se recomandă validarea la fiecare validator, contrar regulamentului postat de pe pagina anterioară. Dacă ai informații:

1) abonamentul zilnic e maximul de obținut deci. Va fi valabil la 24h după prima validare?

2) tarifarea va fi integrată cu metroul? (adică abonament integrat)

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) V2A

Decizia CNSC în cazul contestației OTP Bank - Radcom (respingere):
Decizia CNSC 381 C2 204_22.02.2022.pdf
Decizia CNSC 381 C2 204_22.02.2022.pdf (1.88 MB; downloaded 58 times)

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) V2A

Licitația a fost atribuită astăzi către asocierea BCR - S&T România, pentru suma de 5142573,62 lei.

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) V2A

În emisiunea "Drumurile Noastre" de pe B1 TV, Criț a spus că, în curând, vor putea fi achiziționate titluri de călătorie de la "vending machine-urile" (se referă la terminalele de plăți Selfpay) aflate la magazine.

 


Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) punmeister

Deci la fel ca in cazul OV-Chipkaart in Olanda. Bun.

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) V2A

Adrian Criţ, STB: Vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi, astfel încât să nu fie nevoiţi să se prezinte în fiecare lună

Adrian Criţ, director general Societatea de Transport Bucureşti (STB), a spus, la Videoconferinţa ZF Visa “Mobilitate urbană în era plăţilor digitale”, că STB va implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi, pentru a nu mai fi nevoie ca aceştia să se prezinte la ghişeele sTB în fiecare lună.

„În viitor, ca urmarea a implicării municipalităţii şi a Ministerului de Transport vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi, astfel încât să nu fie nevoiţi să se prezinte în fiecare lună”, a spus el.

Ce a mai spus Adrian Criţ la ZF Visa “Mobilitate urbană în era plăţilor digitale”:

Anul 2011 a fost o perioadă de răscruce, pentru că, începând cu luna iunie, noi am renunţat la tot ceea ce înseamnă bilete de hârtie. Am început să folosim doar plăţi cu cardul eliberat de STB. Tot în acel an am dezvoltat parteneriate cu BCR şi BRD pentru utilizarea plăţii cu cardul bancar.

În momentul de faţă avem 400 de vehicule unde se poate face plata online cu cardul şi de asemenea avem 130 de vehicule hibrid. În plus, practic pe 3 linii de tramvai putem folosi plata cu cardul.

Vânzările de titluri de călători în zona de online au crescut de circa 3 ori în ultimul an. Cu crescut atât vânzările prin aplicaţie, cât şi prin utilizarea plăţii prin SMS.


https://m.zf.ro/auto/adrian-crit-stb-vom ... 20718439

 


 • cris_m
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) cris_m

Si culmea chiar se vede la controale, din ce in ce mai putini fara "bilet". In plus, la validator aud mult mai des piuitul pe parcursul unei calatorii, tare am impresia ca datorita trecerii la tarifarea orara.

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) V2A

Titluri de transport STB SA comercializate prin intermediul Companiei Naționale Poșta Română

Începând de luni, 11 aprilie 2022, STB S.A. va comercializa carduri electronice de călătorie prin intermediul oficiilor poștale din București și județul Ilfov

Societatea de Transport București STB S.A. continuă demersul de implementare a unor metode alternative de plată a titlurilor de călătorie început în anul 2021, și diversifică oferta serviciilor prin comercializarea cardurilor electronice de călătorie pentru mijloacele de transport în comun de suprafață și metrou, prin intermediul Companiei Naționale Poșta Română.

Astfel, prin cele 72 de oficii poștale din București și 23 de oficii poștale din județul Ilfov se vor pune la dispoziția persoanelor interesate următoarele titluri de călătorie:

2 călătorii metropolitane - 6 lei

2 călătorii metropolitane integrate cu metroul – 10 lei

abonament metropolitan 24 ore - 8 lei

abonament metropolitan 72 ore - 20 lei

abonament suprafață și metrou 24 ore - 14 lei

abonament suprafață și metrou 72 ore - 35 lei

abonament suprafață/metrou/tren 24 ore – 20 lei

abonament suprafață/metrou/tren  72 ore– 40 lei

Lista oficiilor poștale din București și județul Ilfov care vor comercializa titluri de călătorie poate fi consultată pe site-ul stbsa.ro – https://www.stbsa.ro/posta.

„Prin acest demers, STB SA își mărește aria de acoperire a centrelor de vânzare din zona metropolitană București-Ilfov și oferă posibilitatea călătorilor să își achiziționeze titluri de călătorie indiferent de locul în care se află și de modalitatea de plată aleasă, astfel încât serviciul de transport să devină unul atractiv, accesibil și eficient”, a declarat Adrian Criț, Director General STB SA.

Reamintim celor care utilizează acest serviciu public, că plata taxei de călătorie nu este o opțiune, ci o obligație, iar calitatea servicilor oferite de STB S.A. ține și de acest aspect.

În viitorul apropiat, STB SA va comercializa prin intermediul oficiilor poștale toate titlurile de călătorie disponibile în oferta tarifară.

https://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1626

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) V2A

STB SA emite abonamente metropolitane anuale pentru elevi și studenți

Începând de miercuri, 13.04.2022, Societatea de Transport București STB SA pune la dispoziția elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenților abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an școlar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie.

Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt:

   elevii claselor 0-XII;
   elevii școlilor profesionale;
   elevii școlilor postliceale;
   elevii și studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.

Facilitatea de reducere cu 50% a prețului abonamentelor este disponibilă pentru studenții înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani. Începând de mâine, aceștia pot achiziționa de la centrele de emitere și reîncărcare STB SA abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale.

https://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1627

 


Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) Vasile52

http://www.metrorex.ro/puncte_de_vanzare_a_titlurilor_de_calatorie_p1385-1

In plus fata de locatiile casieriilor speciale, incepand cu data de 05.05.2022, titlurile de calatorie pentru elevi si studenti vor putea fi achizitionate si de la casieriile normale din urmatoarele statii:
Magistrala 1: Pantelimon, Republica, Costin Georgian, Nicolae Grigorescu 1, Titan, Dristor 1, Mihai Bravu, Timpuri Noi, Piata Unirii 1, Izvor, Eroilor, Grozavesti, Petrache Poenaru, Crangasi, Basarab 1, Gara de Nord 1, Piata Victoriei 2, Stefan cel Mare, Obor, Piata Iancului, Piata Muncii, Dristor 2;
Magistrala 2: Dimitrie Leonida, Aparatorii Patriei, Piata Sudului, Constantin Brancoveanu, Eroii Revolutiei, Tineretului, Piata Unirii 2, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei 1, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Pipera;
Magistrala 3: Preciziei, Pacii, Gorjului, Lujerului, Politehnica;
Magistrala 4: Gara de Nord 2, 1 Mai;
Magistrala 5: Valea Ialomitei, Constantin Brancusi, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont și Academia Militara.


A fost actualizata lista caselelor. Pe langa caseriile speciale au fost adăugate si casieriile normale unde se pot cumpăra titluri cu tarif redus.

 


Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 1996 forum members have written 385422 posts in 4743 topics and 460 subforums.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use