Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

 

Topic: Drumuri radiale

58 posts, 6872 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5
 
 

📖 Pagination options
  • orex
  • Membru Silver
  • Posted:
  •  

Re: Drumuri radiale orex

In raspunsul consolidat la solicitarile de clarificari aferente procedurii de atribuire a contractului ,, Elaborare documentatie tehnici Studiu de Fezabilitate (SF), elaborare Proiect pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor de Construire (PAG) 9i obtinerea Autorizaliei de Construire pentru Obiectivul "Orbital Bucuresti - Drumul Radial 1 (DR 1- Vest Expres)", la intrebarea 8 ”Va rugam si confirmati ca: Terminalul multimodal de pasageri Vest; Prelungirea liniei de tramvai; Accesul la terminalul de autobuz; etc, prevazute in Analiza de favorabilitate nu fac parte din obiectul proiectului ,,ORBITAL BUCURE$TI DRUMUL RADIAL 1 (DR1-VEST EXPRES)”, s-a raspuns dupa cum urmeaza:
”In Analiza de Favorabilitate cap. 15 [Elemente cu caracter aplicativ], se mentioneaza ca, in concordanta cu Planul de Mobilitate Urbana Durabila-Bucuresti llfov (PMUD-Bl), in zona CF si DN a Centurii Bucuresti, este prevazuta realizarea unui terminal multimodal. Precizam ca obiectivul terminal multimodal, prelungirea liniei de tramvai si accesul la terminalul de autobuz nu fac parte din obiectul proiectului ,,ORBITAL BUCURESTI DRUMUL RADIAL 1 (DR1-VEST EXPRES)". Pentru DR1-Vest Expres ofertantii vor trebui sa analizeze si sa includa in oferta doar infrastructura aferenta buclei (zonei) de intoarcere, asa cum este descrisa si in Analiza de Favorabilitate Anexa nr. 3, si care va asigura circulatia atat pentru tramvaie (cu doua linii), cat si pentru autobuze. Unitatea Park and Ride, peroanele aferente, pasajul pietonal ce face legatura cu peroanele, prelungirea liniei de tramvai, precum si accesul la terminalul de autobuz vor face obiectul unui alt proiect.
PS
A.D.I.Z.M.B. se va ocupa in toate cele 12 cazuri de elaborarea studiilor de fezabilitate pentru constructia drumurilor radiale conexe Autostrăzii de centură (A0), iar CNAIR de  implementarea proiectelor.

 


  • shoppy
  • Membru Silver
  • Posted:
  •  

Re: Drumuri radiale shoppy

Deci asta s-a ales de promisiunea electorala a primarului de a construi strapungerea Timisoara si a promova transportul in comun, vine MT si construieste doar o sosea. Acum intelegem mai bine de ce anuntul cu, construirea drumurilor radiale facut de PMB nu a fost semnat de primar, ci de alta persoana.

 


Go to page:  1 2 3 4 5
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 1965 forum members have written 380746 posts in 4624 topics and 458 subforums.
Within the past 24 hours there were 209 registered members online who wrote 93 posts.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use