Topic: Astra Imperio Metropolitan
1574 posts, 406601 views
📖 Pagination options
-
- TrainWrecker
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
TrainWrecker
Efectueaza probe pe traseul inelarului sau pe Iancului - Pantelimon (55)?
Efectueaza probe pe traseul inelarului sau pe Iancului - Pantelimon (55)?
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
A fost la Depoul Dudești după 3807, apoi Depoul Alexandria via Pasajul Basarab.
A fost la Depoul Dudești după 3807, apoi Depoul Alexandria via Pasajul Basarab.
3810 și 3807 Piața Hurmuzachi
IMG_20221124_012214.jpg (1.05 MB; downloaded 3416 times)
- Beaver_27
-
Posted:
-
Beaver_27
https://buletin.de/bucuresti/noile-tramvaie-astra-au-fost-omologate-ar-putea-intra-in-circulatie-pe-1-decembrie
Autoritatea Feroviară Română (AFER) a omologat noile tramvaie făcute de Astra Arad, ceea ce înseamnă că poate fi făcută recepția acestora, după care pot fi puse în circulație. Decizia AFER vine după ce Primăria Capitalei a solicitat un răspuns privind cele două certificate de omologare ale tramvaielor Astra Imperio Metropolitan. Dacă recepția nu va fi amânată, pe 1 decembrie bucureștenii ar putea circula pentru prima dată cu noile tramvaie.
https://buletin.de/bucuresti/noile-tramvaie-astra-au-fost-omologate-ar-putea-intra-in-circulatie-pe-1-decembrie
- reiny2000
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Deci AFER a spus ca e bun si Blidar s-a chinuit sa nu spuna nimic despre AFER.
Blidar a spus ca motorul are putere variabila intre 100 si 151kW, deci cam cum am calculat si eu.
Blidar a spus ca daca de la 1 decembrie nu circula atunci nu mai livreaza si da PMB in judecata.
Deci AFER a spus ca e bun si Blidar s-a chinuit sa nu spuna nimic despre AFER.
Blidar a spus ca motorul are putere variabila intre 100 si 151kW, deci cam cum am calculat si eu.
Blidar a spus ca daca de la 1 decembrie nu circula atunci nu mai livreaza si da PMB in judecata.
-
- cris_m
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai aveti dreptate si tu si el
, s-au gasit hotii intre ei si hotul cel mai destept a castigat.
Si in cazul CAF s-au laudat unii ca tribunalul o sa arunce hartiile AFER la gunoi, si au gresit, deci cred ca s-a cam terminat.
Pai aveti dreptate si tu si el

Si in cazul CAF s-au laudat unii ca tribunalul o sa arunce hartiile AFER la gunoi, si au gresit, deci cred ca s-a cam terminat.
-
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Eu sunt curios de ce s-a discutat de motor si atat. Am inteles ca numarul de scaune si lipsa suportului de biciclete este iarasi o problema. Bine, aceasta problema bănuiesc ca poate fi reparata pe fluxul de fabricatie.
Eu sunt curios de ce s-a discutat de motor si atat. Am inteles ca numarul de scaune si lipsa suportului de biciclete este iarasi o problema. Bine, aceasta problema bănuiesc ca poate fi reparata pe fluxul de fabricatie.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Despre omologare
https://clubferoviar.ro/afer-tramvaiele- ... ologate/
EXCLUSIV. AFER: tramvaiele Astra pentru București sunt omologate și pot circula
Tramvaiele Astra pentru București sunt omologate, a răspuns Autoritatea Feroviară Română (AFER) la solicitarea în acest sens făcută de Primăria Capitalei. În aceste condiții, recepționarea tramvaielor nu mai are niciun motiv să fie amânată, așa că pe 1 Decembrie bucureștenii vor putea circula cu mijloace de transport moderne.
Despre omologare
Tramvaiele Astra pentru București sunt omologate, a răspuns Autoritatea Feroviară Română (AFER) la solicitarea în acest sens făcută de Primăria Capitalei. În aceste condiții, recepționarea tramvaielor nu mai are niciun motiv să fie amânată, așa că pe 1 Decembrie bucureștenii vor putea circula cu mijloace de transport moderne.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Sunt 56 de scaune, fix cat se cerea in CS.
Robert wrote here:
Sunt 56 de scaune, fix cat se cerea in CS.
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Intre timp tramvaiele au mai primit un rand de 3 scaune suplimentare in partea din spate deci sunt 59 de locuri
Intre timp tramvaiele au mai primit un rand de 3 scaune suplimentare in partea din spate deci sunt 59 de locuri

BEFORE.jpg (309.92 KB; downloaded 2223 times)
AFTER.jpg (365.09 KB; downloaded 2216 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
subway guru wrote here:Ce o mai infiereaza astia pe Firea si ii arata batul si lui Nicusor ca nu are nici o scuza sa nu circule pe 1 Decembrie.
Despre omologare

📖 Pagination options