Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

 

Topic: Astra Imperio Metropolitan

1934 posts, 548327 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 139
 
 

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan Robert

Dupa incidentul de astazi din Cluj-Napoca nu este de joaca cu oglinzile. Un sofer de Solaris a reusit cu oglinda sa demoleze o statie noua de autobus. Eu asa ceva nu am vazut…parca era din carton 😂

 


Re: Astra Imperio Metropolitan cris_m

andreiiul wrote here:
Eu nu inteleg cum de 3801 a venit fara oglinda si restul vin cu oglinda.

Exemplare unice, stiti voi, mai fac unii in Lizeanu asa... Astia sunt mai cu motz, au fabrica vezi doamne moderna, insa abordarea e cam aceeasi. Oricum, mult prea multa agitatie pentru niste chestii absolut nesemnificative simplului calator.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

Legat de gabarit, tineti cont ca tramvaiul vine asa cum l-a cerut PMB. Deci nu exista ca "au fost luati prin surprindere". Doar au fost incompetenți timp de 4 ani cat au stiut ce tramvai vine, si acum cand chiar a venit, surpriza, e conform cerintelor!

 


Re: Astra Imperio Metropolitan punmeister

Reminder ca si la Oradea cand au fost livrate ULF-urile au fost nevoie de adaptari, so all is well.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan ByOnu

Eu cred ca noi toti de pe acest forum cunoastem aceste aspecte. Dar evident ca presa si politicul vor face tam-tam pe acest nimic, la fel cum au facut si cu CAF-urile. Dintr-o data toata natiunea este experta in gabaritul materialului rulant. Doar hate si venin. Singurul lucru criticabil este ca s-a cam frecat menta 4 ani de zile, timp in care toata reteaua putea fi adusa la standardele necesare discret.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Pai daca suntem condusi de incompetenti care se trezesc in ultimul minut este normal ca presa sa faca tam-tam si sa umble toata tara cu gabaritul in gura, daca s-ar fi facut din timp puteau sa o bage ca modernizare si era toata lumea fericita ca se face ceva, asa toata lumea ii injura, si pe merit.
Si in marea Franta s-au taiat sute de peroane ca sa incapa noile trenuri regionale, deci uneori este mai ieftin sa cumperi ce deja are producatorul si sa-ti armonizezi reteaua.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan serbanandrei

E putin spus ca s-a frecat menta 4 ani !!!!  Nu au avut niciodata  interesul a modernizeze reteaua de tramvai si troleibuz. Nu vedeau in fata ochilor decat autobuze si nimic altceva. Acum constata ca toata Europa civilizata modernizeaza si mai bine spus a modernizat exact ce pe ei ( adica administratia locala din Bucuresti ) nu a interesat niciodata transportul electric. Peste noapte nu se poate apara ce vor ei asa ca mai avem de asteptat cel putin dupa mine cel putin 5 ani,pana reusesc ei sa modernizeze reteaua.
Unde nu-i cap vai de picioare !!!

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Astra Imperio Metropolitan ADK

Probabil vroiau întâi să se vadă cu tramvaiul în curte. 😁

 


Re: Astra Imperio Metropolitan serbanandrei

Nu vroiau nici tramvaie nici troleibuze  prea curand. Doar autobuze . PAi daca au  semnat contract cu o asociere turco-germana pentru troleibuze si ei nu au aveau fabricate decat cateva folosite partial in Germania !!!! Din atatea firme consacrate castigase cineva care practic construia pentru noi special. ????? Iar la tramvaie la fel. Din atatea firme consacrate castigasera tocmai turci ,care nici macar nu aveau tramvaiul omologat. Asa se intampla cand faci caietul de sarcini special pentru unii, ceilalti sunt automat eliminati !!!!
Numai capete crete si in colturi sunt in Primaria Capitalei !! Fac niste caiete de sarcini de te stergi cu ele la fund. Parca eram fratii de cruce cu turcii .Bine macar ca in ceasul al 12-lea s-a miscat ceva. Sunt curios sa vad cine va castiga licitatia la troleibuze cand va fii si la autobuzele eletrice.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

Va rog ramaneti pe subiect

 


Re: Astra Imperio Metropolitan subway guru

Intrebare de inginer, nu se poate scurta bratul oglinzii de pe stanga astfel incat sa nu se mai loveasca de cea a tramvaiului ce vine din sens contrar???
Importanta e oglinda de pe dreapta pentru ca vatmanul sa poata supraveghea peronul in statie…

 


Re: Astra Imperio Metropolitan andrei11

În mod sigur dacă scurtezi braţul nu mai poţi observa lungul tramvaiului...

 


Re: Astra Imperio Metropolitan subway guru

Nu-l mai vezi cand iei curba la dreapta dar in situatia asta oglinda cealalta e de baza.

 


Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Pai si in ce curba cred ei ca o sa se lovesca oglinzile intre ele?, ca cea mai strânsă  cubra (ca are si contrasina) este la Ciurel, si are stalpi intre linii, si deja au trecut pe acolo.

 


Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 139
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2319 forum members have written 423970 posts in 5277 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use