Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

690 posts, 148989 views
 
Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50
 
 

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii și reclamații zapacitu

Aha, deci problema e cand ii da ecran albastru si atunci merge execrabil pentru ca ... de fapt pentru un interval relativ scurt nu merge. Deci sunt doua probleme distincte: cand merge de ce merge incet si cand se agata. La mine probabil a fost partea a doua.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Cam asa ceva. Cu un singur server, cum pateste ceva, imediat se simte pe forum, pe cand cu doua servere problemele sunt vizibile doar cand patesc ceva amandoua in acelasi timp (s-a intamplat minim o data in astea cateva zile). Altminteri Azure detecteaza problema si restarteaza serverul busit dupa maxim 10 minute, timp in care celalalt functioneaza normal si aici nu se simte nimic. Insa comportamentul asta nu e disponibil cu unul singur, trebuie minim doua.

Ma rog, discutia e super simplificata si imprecisa dpdv tehnic, si bluescreen-ul tau e mai mult o metafora, pentru ca in realitate astea sunt containere Kubernetes care ruleaza Linux, deci erorile pot fi de mai multe feluri si se manifesta in mai multe moduri. Dar in fine, astea sunt detalii pentru pasionati sau interesati.

Cand merge incet e o alta discutie. Banuiam ca e de la baza de date (acolo trecerea la alt nivel de performanta - "scale up" - e prohibitiva financiar, e complet in afara discutiei). Insa de cand functionam cu doua servere, pare ca si problema mersului incet s-a imbunatatit. Cel putin timpii medii de raspuns asa arata. Drept urmare, in cazul asta nu stiu exact ce ar putea fi, poate ca configurația serverelor combinata cu softul nostru pur si simplu necesita doua servere pentru performante mai bune. Ceva de investigat saptamana viitoare.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații bercenicity

O sugestie:

Când se efectuează căutari - si termenul de căutat și textul în care se caută sa aibe diacriticele scoase. De exemplu dacă caut ploșnițe sau plosnite obtin rezultate total diferite. Rezultatul ideal ar fi sa fie toate la un loc.

Ideal ar fi sa scriem cu diacritice, dar.. 🤷🏻‍♂️

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Hmm, asta e interesant, cel putin teoretic nu ar trebui sa fie asa. O sa investighez.

 


Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2304 forum members have written 422795 posts in 5267 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use