Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

697 posts, 151207 views
 
Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50
 
 

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii și reclamații reiny2000

A stat 20-30 de secunde să se încarce (după ce am dat trimite) și după a dat eroare. În același timp cam 1-2 minute forumul a mers mai greu. Și-a revenit destul de repede.

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Noul forum - sugestii și reclamații ADK

Ceva probleme de long loading mai am și eu, dar nu mereu. Am zis că o fi de vină semnalul și/sau alte aplicații care rulau pe fundal, însă nu prea cred (din faptul că postez deseori din același loc de pe același dispozitiv). Problema e undeva de la forum (probabil trafic mare?), mai mereu copiind preventiv integral mesajul dinainte să-l postez deoarece m-am trezit cu "Pagina nu funcționează" iar apoi "Reconfirmați formularul" cu câmpul de text gol, neavând cum să mai recuperez cele scrise...

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Andrei98

Costin wrote here:
@Andrei98 in ceea ce priveste timpul re raspuns pe server, observ cateva 'varfuri' pe zi (numar 7 in ultimele 24 de ore) si se coreleaza cu traficul pe site. Insa un pattern cum descrii tu nu se vede. E posibil sa fie de la conexiunea la internet?

De la internet nu prea are cum pentru ca patesc asta si pe PC cu conexiune cu fibra optica de 1GB/s si pe conexiunea 5G de pe telefon si orice altceva functioneaza perfect.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații zapacitu

Si eu patesc din cand in cand, nu stiu de la ce este, dar de regula merge decent. Orientativ e ceva mai slow decat anii trecuti, dar nu deranjant de mult. Are spike-uri insa.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Spike-urile le vad si eu, probabil o sa mai fac o tura de investigatii si posibile optimizari dupa sarbatori.

Insa lentoarea generala ar putea fi de la locatia serverelor si nu de la "noul forum". Acum suntem gazduiti in regiunea "Europa de vest" din Azure care, fara sa fie o garantie, de cele mai multe ori inseamna Olanda. Inainte, cand eram pe un server virtual, eram in Letonia. Deci sigur sunt alte rute cu alti timpi de raspuns.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații zapacitu

A fost mai ieftin Azor pe vest decat Azor pe nord... sau decat pe Germania?

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Da, Europa de vest era optiunea cea mai ieftina. Comparabila cu Europa de nord (SE sau NO) dar aia era mai departe de Romania.

Cea mai apropiata de Romania era in Polonia, si aia era printre cele mai scumpe.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații satanistu

Si eu am cautat acest topic ca sa scriu undeva (e prea urat sa zic - reclam), ca site-ul merge foarte greu si are loading time foarte mare - mereu.

Chestia asta se intampla de minim 2 luni si devine foarte frustrant cand vrei sa deschizi mai multe topicuri deodata si te trezesti ca secundele se transforma in minute...

Lentoarea asta o gasesc doar la eMAG de Black Friday...

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Noul forum - sugestii și reclamații ADK

Personal, în funcție de timp mai compun câte un mesaj cu... pauze (adică scriu acum, apoi peste 5 minute, 10 etc), și când dau să postez apare informația că "Pagina nu funcționează" dau back apărând "Reconfirmați formularul" ori ceva de genul, iar apoi caseta de mesaj poate apărea goală... De m-am învățat să copiez înainte de postare deja cele scrise, de parcă între timp se schimbă adresa ori ceva de genul de destinație dacă las prea mult câmpul de "Răspunde".

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

@satanistu
Screenshot_20231213_205841_Firefox.jpg (335.05 KB; downloaded 880 times)

Daca vorbim de ultimele 30 de zile, am mari dubii ca ceea ce experimentezi tu e de la forum, conform cu imaginea de mai sus.

@ADK, "pagina nu functioneaza" indica o eroare pe server care acum nu poate fi decat din cauza ca se restarteaza aplicatia conform cu protocoalele Azure (deci nu e nici ciclic, nici manual, ei stiu de ce). La fel, pentru ultimele 30 de zile, situatia sta astfel:
Screenshot_20231213_210240_Firefox.jpg (256.84 KB; downloaded 880 times)

Deci da, s-a intamplat si ai avut ghinion sa patesti cand scrii un mesaj. Solutia ta cu copiatul continutului e corecta. Solutia noastra la problema va fi sa gazduim aplicatia pe doua instante, si cand una se restarteaza, cealalta va continua sa fie disponibila. Vom face asta cand ne vom permite, pentru ca creste considerabil costurile.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Lyvyoo

Pe varianta de mobil  (am Chrome, pe Android) nu apare un lucru esential - data postarii! Pe varianta desktop aceasta apare sub user si avatar dar pe mobile nu exista, lucru care face destul de greu de citit forumul pentru ca nu stii la ce data se raporteaza o postare, lucru esential. Sigur merge modificat destul de simplu dar ma mir cum nu au fost sesizari in acest sens.

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Noul forum - sugestii și reclamații ADK

Dacă înțeleg bine, ai încercat să apeși pe numele de utilizator?

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Lyvyoo

Incercam sa citesc doar, fara sa apas pe nimic. Iar data postarii nu apare nicaieri. In varianta desktop apare sub numele de utilizator, fara sa apesi pe nimic.
WhatsApp Image 2024-01-09 at 23.28.35.jpeg (144.32 KB; downloaded 677 times)

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Noul forum - sugestii și reclamații ADK

ADK wrote here:
Dacă înțeleg bine, ai încercat să apeși pe numele de utilizator?

Așa ar trebui să apară:
Screenshot_20240109-233209-180.png (50.82 KB; downloaded 675 times)

 


Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2321 forum members have written 424107 posts in 5280 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use