Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

690 posts, 148623 views
 
Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

1. A fost cum spui tu pret de cateva zile apoi a revenit la ordinea de dinainte. O sa mai investighez ca sa fiu sigur ca nu mi-a scapat mie nimic, insa totusi cred ca e o neintelegere, in acest moment acolo nu s-a schimbat nimic fata de cum era acum un an, de exemplu.

2. Nu exista nici restrictii si nici filtrare pentru tipul de fisier atasat. Drept urmare, orice tip de fisier trebuie sa poata fi atasat si nu pot exista mesaje de eroare dedicate. Daca ai intampinat o eroare generica, atunci problema e ca e o eroare, nu ca e generica. M-ar ajuta fisierul care a cauzat-o. O sa investighez maine si codul pe care l-ai lasat aici.

3. Se poate. Dar vreau sa experimentez putin sa fiu sigur ca nu incurca la click / tap mai ales pe mobil. Deci acum nu promit ca o sa o implementez.

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii orex

1. NU! ;)
Sa-ti exemplific.
La mine imi apare cap de lista la ”subiecte proprii”, Mentenanta tramvaielor, subsemnatul nemaipostând absolut nimic acolo, din data de 14.05. 2022 (ora 16:59)! De atunci s-a mai garnisit subiectul cu inca 2(doua) pagini!
In mod firesc, acum ar fi trebuit sa-mi apara pe frontispiciu Dialog cu administratia, acolo fiind ultimul mesaj redactat, dar nu, tot Mentenanta tramvaielor e primul subiect!

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Pai, da? Asa trebuie sa fie. Lista mesajelor proprii este ordonata dupa ultimul mesaj postat, indiferent cine l-a postat (tu sau altul).

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii BodoMinea

1. Păi nu așa este.
Screenshot 2022-05-30 at 10.41.35.png (1.54 MB; downloaded 3168 times)

2. Uite fișierul care a cauzat eroarea - https://we.tl/t-k6llTjajG9
3. Ok. Înțeleg că pe mobil ar putea cauza probleme la click din moment ce sunt mai înghesuite pe ecran. Dacă consideri că încurcă, cred că se poate face un mic popover/tooltip pe mobil la apăsare, cum este cel care apare când apeși pe un nume de utilizator și acolo să fie link-urile către structura forumurilor (ca să nu fie cineva trimis accidental în afara paginii).

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Ok, merci, investighez diseara.

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

#1 si #2 sunt rezolvate.

#3 nu inca. Poti sa detaliezi in ce situatie ai vedea util linkul respectiv? Pentru ca, dupa mine, nu prea este... la mesajele noi ar fi redundant (ce e necitit intr-un anume forum oricum e deja in lista) iar la mesajele proprii e irelevant (daca parasesti pagina nu ai nici un alt indicator ca un topic e 'al tau').

 Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

In aceasta seara am realizat un set consistent de modificari la forum. Majoritatea 'invizibile' cu ochiul liber, fiind de ordin tehnic. Insa cel putin una merita mentionata - acum exista posibilitatea ca toate fisierele atasate unui mesaj sa poata fi sterse de-o data.

Insa, cum exista si multe modificari 'invizibile', este posibil sa apara erori, comportament neprevazut etc. Va rog sa raportati aici orice situatie de genul.

Multumesc!

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Pentru cine a dorit sa deschida un subiect nou si nu a putut - recent a intervenit o eroare care nu permitea deschiderea subiectelor noi. Eroarea a fost remediata acum.

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii reiny2000S-a stricat ceva...

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii andrei11

Da, la mine la fel, voiam să scriu dar ai scris tu...Fix la fel.

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Se va rezolva diseara

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii shoppy

Parca inainte exista o functie care limita automat numarul de spatii sau linii libere succesive din mesaje si acum nu mai functioneaza, ar trebui reactivata ca atunci ca luam stiri cu copy-paste se poate sa iti aisa foarte multe linii libere intre paragrafe care trebuiesc scoase manual.

 


Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Hmm, asta e cu siguranta ceva ce nu s-a schimbat acum (cu ocazia mutarii in cloud) ci acum 2 ani (cu ocazia schimbarii platformei forumului). Voi investiga, in sine nu e ceva greu de implementat, insa in prezent nu mai am atat de multe informatii la indemana privind functionalitatile vechi.

 


Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2301 forum members have written 422632 posts in 5265 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use