Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

795 posts, 180567 views

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 57

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii si reclamatii Costin

Se va rezolva diseara.

Problema a fost rezolvata.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii shoppy

Nu mai functioneaza mersul la primul mesaj necitit din subiect, te duce doar in capul paginii care contine mesajul, nu mai sare la mesaj dupa ce se incarca pagina.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii ADK

La fotografiile atașate pe forum, sub ele în loc să scrie vizualizate de X ori, scrie descărcate de X ori...

:?:

Asa a fost dintotdeauna, inclusiv pe platforma veche.

In aceasta seara, in jurul orelor 18-19, voi realiza un update major al forumului. Nu contine functionalitate noua, ci eficientizari si imbunatatiri menite sa creasca viteza de 'reactie' a forumului.

Drept urmare, toti utiliatorii autentificati vor fi deconectati. Din pacate, este imposibil de evitat acest efect, data fiind natura update-ului, insa veti putea sa va re-autentificati la loc fara probleme.

SI evident, ca orice update, e de asteptat sa fi 'stricat' diverse functionalitati. Orice probleme intalniti, scrieti aici. Daca sunt probleme cu autentificarea, dati mail la admin@metrouusor.com.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii ADK

Nu se pot vedea de pe telefon data și ora postărilor și nu există opțiunea pentru emoticonuri...
e4e3c224-66c5-43df-a054-55221ff73860.jpg (71.96 KB; downloaded 3530 times)

Se vad daca apesi pe numele autorului.

Nu, nu exista meniul de emoticonuri pe mobil, pentru ca e redundant (ai deja emoticonuri in tastatura mobilului).

Incepand de azi, forumul ofera functionalitatea de a raspunde cu citat in alt subiect decat cel curent - vedeti butonul in subsolul fiecarui mesaj.

Ca de obicei, va rog sa raportati aici orice disfunctionalitati.

Cu aceasta ocazie ra reamintim ca orice comentariu pe baza unei stiri sau a unei poze, postat oriunde altundeva decat in topicul de discutii, acolo unde subforumul are structura aceasta, este offtopic.

Incepand de azi, imaginile atasate vor fi automat redimensionate, iar numerele de inmatriculare vor fi automat sterse (atat cat de bine poate 'scula'). Veti gasi in acest sens cateva modificari in pagina de postat mesaje, in panoul cu fisiere atasate.

Evident, nici una din aceste facilitati nu este disponibila pentru imaginile gazduite extern (imgur, flickr etc), in cazul carora responsabilitatea revine exclusiv autorului sa isi redimensioneze pozele si sa ascunda numerele de inmatriculare manual (folosind, daca doreste, aceeasi 'scula' care este disponibila la https://procesorimagini.metrouusor.com/).

Ca de obicei, lasati aici orice probleme intampinati.

Am facut un update in urma caruia e posibil ca anumite parti sa arate ciudat sau sa nu functioneze bine. In acest caz va trebui sa folositi functia de clear cache (sau Ctrl + F5) si lucrurile vor reveni la normal.

De asemenea, a fost o perioada de aproximativ 20 de minute (chiar acum inaintea acestui mesaj) in care nu au putut fi postate mesaje. A fost o eroare pe care am remediat-o intre timp - scuze!

Am facut un nou update care a modificat masiv functionalitatile de paginare. Asadar daca observati probleme din aceasta categorie, va rog sa le raportati aici.

Re: Noul forum - sugestii si reclamatii BodoMinea

Am și eu câteva aspecte de adus la cunoștința echipei.

1. Nu știu dacă doar mie se pare (am impresia că am mai văzut o discuție legată de această schimbare dar nu am găsit-o prin subiectele specifice acum), dar mi se pare că logica ordonării paginii „Subiectele Proprii” (OwnPosts) s-a schimbat. De obicei, pe forumul vechi cât și pe forumul nou până cu ceva timp în urmă, pagina conținea toate subiectele în care am participat măcar o dată cu un răspuns, dar erau ordonate descrescător în ordinea ultimei postări a oricărui utilizator, sau mai bine zis a ultimii activități din acel forum. Mi se părea o variantă foarte logică, deoarece permitea monitorizarea subiectelor de interes, în ordinea celor mai recent active, dintr-un singur loc. Acum nu mai sunt ordonate așa și nici nu prea înțeleg cum sunt - tocmai am răspuns într-un topic și e ultimul de pe prima pagină a „OwnPosts”, iar mai sus se află inclusiv subiecte active cu 5-6 zile în urmă. Câteodată am mai multe subiecte necitite pe a doua pagină din OwnPosts decât pe prima. Se poate face ceva pentru a reveni la varianta inițială sau măcar aș putea afla cum e gândită actuala sortare? Cel puțin pentru mine a îngreunat serios urmărirea activității de pe forum.

2. Când am încercat (accidental) să încarc o imagine cu o extensie nepermisă (.jtiff sau ceva dubios dat de WhatsApp Web), nu am primit un mesaj intuitiv care să mă informeze ce am făcut greșit, ci un cod de eroare generic (A apărut o eroare 49ae19dc13c3409fafc5b7f22feca430). Consider că ar ajuta un mesaj mai clar în acest caz privind ce nu a funcționat.

3. S-ar putea face ca textele ce reprezintă „calea” către un topic într-o listă (de exemplu tot pe pagina OwnPosts), cele de genul „Zona metropolitană București → Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov → Autobuze STB” să fie link-uri? De exemplu acum, când scriu un mesaj, am sus opțiunea de a naviga către forumul părinte. Consider că ar ajuta această opțiune (fără a schimba cosmetic pagina, păstrând stilizarea de text simplu de acum) să existe aceste link-uri rapide. Acum este nevoie să ies de pe pagina pe care sunt, să merg pe prima pagină și să caut categoria și subcategoria prin întreaga structură arborescentă.

Mulțumesc pentru timpul acordat!

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 57

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2461 forum members have written 437684 posts in 5471 topics and 522 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”