Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Știri despre transportul local din București

780 posts, 179001 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56
 
 

📖 Pagination options
 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Traseele liniilor de autobuz 243, 282 și N103 vor fi modificate începând cu noaptea de 27/28.09.2022, pentru a permite Trustului de Clădiri Metropolitane București SA să efectueze lucrări de construcție a pasajului rutier „Doamna Ghica”.

Ca urmare a restricțiilor de circulație ce vor fi instituite din acest motiv pe Str. Doamna Ghica, pe sensul Șos. Colentina – Bd. Lacul Tei, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) va modifica cele trei linii astfel:
- linia 243 va funcţiona pe sensul spre terminalul „CFR Constanţaʺ pe un traseu modificat de la intersecţia Str. Doamna Ghica/ Şos. Colentina pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Sensul spre „Emil Racoviță” nu va fi modificat;
- linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Gara Basarab” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre „Șoseaua Fundeni” nu va fi modificat;
- linia N103 va funcţiona, ȋncepȃnd cu noaptea de 27/28.09.2022, pe sensul spre Piața Unirii, pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre „Institutul Oncologic” nu va fi modificat.

https://www.facebook.com/tpbiro/posts/pf ... eEjTtuxl

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

TPBI: linia 41 – suspendată în perioada 30 septembrie (de la ora 21.00) – 06 octombrie (ora 4.00); va funcționa linia navetă 641

Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30.09.2022 (începând cu ora 21.00) – 06.10.2022 (ora 4.00), pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecția Str. Brașov/ Piața Drumul Taberei.

Pentru preluarea călătorilor, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcționa între „Piaţa Presei” şi „Ghencea‟ pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

https://tpbi.ro/tpbi-linia-41-suspendata ... eta-641/

 


 • Gabi23
 • Site Admin
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Gabi23

Șase linii de autobuz – deviate temporar pentru desfășurarea Campionatului Național „Super Rally”
Liniile de autobuz 131, 205, 331, 335, 361 și 783 vor funcționa pe trasee modificate în perioada 30.09.2022 (începând cu ora 23.00) – 01.10.2022 (până la ora 19.00), pentru a permite desfășurarea evenimentului sportiv „Campionatul Național Super Rally”.

În intervalul menționat, ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Regele Mihai I, între Piața Arcul de Triumf și Piața Presei (fără afectarea circulației în intersecții), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) modifică traseele celor șase linii astfel:

Linia 131 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Romană” şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Complex Comercial Băneasa” pe Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Şos. București – Ploiești, apoi traseul de bază. Sensul spre spre „Piața Romană” nu va fi modificat.
Linia 205 va funcţiona pe traseul de bază între „Gara de Nord‟ şi intersecţia Alexandru Constantinescu/ Bd. Mărăşti, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Străulești‟ pe Bd. Mărăşti, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul de bază. Sensul spre „Gara de Nord” nu va fi modificat.
Linia 331 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Piaţa Romană” şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Cartier Dămăroaia‟ pe Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Bd. Poligrafiei, apoi traseul de bază. Sensul spre „Piața Romană” nu va fi modificat.
Linia 335 va funcţiona pe traseul de bază între „Faur” şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Complex Comercial Băneasa” pe Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Şos. București – Ploiești, apoi traseul de bază. Sensul spre „Faur” nu va fi modificat.
Linia 361 va funcţiona:
ȋn ziua de 30.09.2022, după ora 23:00, pe traseul de bază între „Piața Unirii‟ şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Complex Comercial Băneasa” pe Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Şos. București – Ploiești, apoi traseul de bază. Sensul spre „Piața Unirii” nu va fi modificat;
în ziua de 01.10.2022, până la ora 19.00, pe traseul de bază între „Piața Unirii‟ şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul „Complex Comercial Bǎneasa” pe Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Şos. București – Ploiești, apoi traseul de bază. Pe sensul spre Piața Unirii, linia 361 va funcţiona pe traseul de bază ȋntre „Complex Comercial Băneasa” şi Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Lascǎr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bǎlcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii;
după ora 19.00, ca urmare a evenimentului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană”, autobuzele liniei 361 vor circula pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Complex Comercial Bǎneasa” şi Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascǎr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bǎlcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii. Sensul spre „Complex Comercial Băneasa” nu va fi modificat.
Linia 783 va funcţiona:
ȋn ziua de 30.09.2022, după ora 23:00, pe traseul de bază între „Piața Unirii‟ şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Aeroportul Internațional Henri Coandă”, pe Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Şos. București – Ploiești, apoi traseul de bază. Sensul spre „Piața Unirii” nu va fi modificat;
în ziua de 01.10.2022, pȃnă la ora 19:00, pe sensul spre terminalul „Aeroportul Internațional Henri Coandă”, pe traseul de bază între „Piața Unirii‟ şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Şos. București – Ploiești, apoi traseul de bază. Pe sensul spre Piața Unirii, linia 783 va funcţiona pe traseul de bază ȋntre „Aeroportul Internațional Henri Coandă” şi Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Lascǎr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bǎlcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii;
după ora 19:00, ca urmare a evenimentului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană”, autobuzele liniei 783 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Aeroportul Internațional Henri Coandă” şi Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Unirii pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascǎr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bǎlcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii. Sensul spre „Aeroportul Internațional Henri Coandă” nu va fi modificat.

https://tpbi.ro/sase-linii-de-autobuz-de ... r-rally/

 Re: Știri despre transportul local din București Victor92

EXCLUSIV | Otokar, compania din Turcia care a încheiat cu PMB contractul pentru furnizarea a 400 de autobuze: o țeapă tipic turcească! Autobuzele se strică pe bandă rulantă, turcii nu-s în stare să le repare! STB: ”Repetarea unor defecte similare, la un interval de zile apropiat” (DOCUMENTE)

Primăria Municipiului București a încheiat un contract pentru furnizarea a 400 de autobuze Otokar în Capitală, în anul 2018, Societatea de Transport București (STB) fiind beneficiarul acestei achiziții în valoare de 458.100.826 lei fără TVA. O achiziție cercetată de DNA sub semne de întrebare legate de dare de mită și trafic de influență.

În exclusivitate, Gândul prezintă informații de ultimă oră referitoare la întârzierile în ceea ce privește mentenanța autobuzelor Otokar, dar și penalitățile pe care trebuie să le plătească, din această cauză, compania din Turcia. Și aste deoarece “marfa” – în acest caz autobuzele cu care circulă bucureștenii – este de foarte proastă calitate.

Compania Otokar din Turcia s-a obligat, prin respectivul contract, să furnizeze municipalității, în termen de 17 luni de la semnare, 3 tipuri de autobuze:

320 de autobuze marca Otokar, model KENT LF de 12 m
50 de autobuze marca Otokar, model KENT LF de 10,50 m
30 de autobuze marca Otokar, model KENT LF ARTICULAT de 18 m
Otokar este o companie deținută de grupul turcesc KOC, grup care are, potrivit informațiilor obținute de Gândul, și interese militare în România, colaborând cu Automecanica Mediaș pe producția de vehicule militare.

Garanția oferită de compania Otokar pentru cele 400 de autobuze
Cele 400 de autobuze Otokar au fost livrate, conform contractului, iar acestea au început să circule în București. Firește, a fost nevoie și de asigurarea mentenanței acestor autobuze, compania Otokar obligându-se să suporte aceste cheltuieli, în perioada de garanție a autobuzelor. Firesc.

Compania Otokar s-a obligat, prin contract, să ofere o garanție de 240.000 km sau minim 4 ani (full warranty) de la data punerii în exploatare a autobuzelor, asigurând, totodată, și unele ”consumabile”:

Uleiuri
Antigel
Filtre
Acumulatori
Anvelope (160.000 km)
Becuri auto

Continuare pe: https://www.gandul.ro/actualitate/exclus ... 19853383

 


Re: Știri despre transportul local din București andrei11

Puţin şi de la Mercedes...Dacă e cazul vor urma şi alte articole.
HotNews
Referitor la cele 130 de autobuze hibrid Mercedes Citaro, care au intrat în exploatare eşalonat, începând cu luna iulie 2020, au fost înregistrate 233 de defecţiuni în garanţie, potrivit sursei citate.

 


 • Gabi23
 • Site Admin
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Gabi23

TPBI: liniile 86, 90 și 143 – deviate duminică seară, ca urmare a meciului FCSB – UTA

Liniile 86, 90 și 143 nu vor mai întoarce la „Arena Națională” în ziua de duminică, 16.10.2022, începând cu ora 18.30, având în vedere desfășurarea meciului de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și UTA Arad. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”).
Astfel, liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalul „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” și intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.
La rândul ei, linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (capătul liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

Linia 246 – modificată pe sensul spre „Pantelimon”

Autobuzele liniei 246 vor circula pe un traseu modificat pe sensul spre capătul de linie „Pantelimon” începând de luni, 17 octombrie 2022, până în primăvara anului viitor. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus această măsură ca urmare a restricționării traficului rutier în rondul de la intersecția Bd. Theodor Pallady/ Drumul între Tarlale, în vederea construirii pasajului rutier pe Bd. Theodor Pallady (ȋn zona satului Căţelu).
Până la finalizarea lucrărilor, linia 246 va funcționa pe sensul spre „Pantelimon” astfel: terminal „Complex Comercial Titan”, Bd. Theodor Pallady, Autostrada A2, ȋntoarcere la DNCB, Autostrada A2, Drumul între Tarlale, Şos. Gării Căţelu, Şos. Pantelimon, terminal „Pantelimon”. Sensul spre „Complex Comercial Titan” nu va fi modificat.


https://tpbi.ro/linia-246-modificata-pe- ... telimon/
https://tpbi.ro/tpbi-liniile-86-90-si-14 ... csb-uta/

 


Re: Știri despre transportul local din București Dragos31

Circulația mijloacelor de transport public va fi reorganizată pe bulevardele General Paul Teodorescu şi Doina Cornea, precum și în zona intersecţiei Str. Răzoare/Şos. Panduri

Având în vedere finalizarea lucrărilor de modernizare a căii de rulare a tramvaielor de pe Bd. General Paul Teodorescu şi Bd. Doina Cornea (care formează fostul Bd. General Vasile Milea), precum şi a rețelei de contact pentru troleibuze din zona intersecţiei Str. Răzoare/Şos. Panduri, începând de luni, 24.10.2022, STB SA va aplica următoarele măsuri de reorganizare a transportului public:

Linia de tramvai 1 va funcţiona între terminalele „Şura Mare” şi „Bd. Banu Manta”, pe următorul traseu:

Pe sensul de mers spre „Bd. Banu Manta”: terminal „Şura Mare”, Str. Şura Mare, Şos. Giurgiului, Şos. Olteniţei, Calea Văcăreşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, terminal „Bd. Banu Manta”.

Pe sensul de mers spre „Șura Mare”: terminal „Bd. Banu Manta” Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Şos. Orhideelor, Bd. Doina Cornea, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Dr. Constantin Istrati, Şos. Viilor, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şos. Olteniţei, Str. Şura Mare, terminal „Şura Mare”.

Linia de tramvai 8 va fi suspendată.

Linia de tramvai 10 va fi reînființată și va funcționa între terminalele „Şura Mare” şi „Bd. Banu Manta” pe următorul traseu:

Pe sensul de mers spre „Bd. Banu Manta”: terminal „Şura Mare”, Str. Şura Mare, Şos Giurgiului, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şos. Viilor, Str. Dr. Constantin Istrati, Str. Progresului, Bd. Timişoara, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Doina Cornea, Şos. Orhideelor, Pasajul Basarab, Şos. Nicolae Titulescu, terminal „Bd. Banu Manta”.

Pe sensul de mers spre „Șura Mare”: terminal „Bd. Banu Manta”, Şos. Nicolae Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Ştefan cel Mare, Şos. Mihai Bravu, Calea Văcăreşti, Şos. Olteniţei, Str. Şura Mare, terminal „Şura Mare”.

Linia de tramvai 11 va fi reînființată și va funcționa ȋntre terminalele „Zețarilor” și „Cartier 16 Februarie”, pe următorul traseu:

Pe sensul de mers spre „Cartier 16 Februarie”: terminal „Zețarilor‟, Prelungirea Ferentari, Calea Ferentari, Calea Rahovei, Str. Progresului, Bd. Timișoara, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Doina Cornea, Șos. Orhideelor, Calea Giulești, terminal „Cartier 16 Februarie‟.

Pe sensul de mers spre „Zețarilor”: terminal „Cartier 16 Februarie”, Calea Giulești, Șos. Orhideelor, Bd. Doina Cornea, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Timișoara, Str. Progresului, Calea Rahovei, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, terminal „Zețarilor”.

Linia de tramvai 43 va fi suspendată.

Linia de troleibuz 69 va funcționa ȋntre terminalele „Valea Argeșului” și „Baicului”, pe următorul traseu:

Pe sensul de mers spre „Baicului”: terminal „Valea Argeșului”, Str. Valea Argeșului, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. 1 Mai, Str. Sibiu, Drumul Taberei, Drumul Sării, Str. Răzoare, Șos. Panduri, Str. Prof. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Piaţa Operei, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Carol I, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, terminal „Baicului”.

Pe sensul de mers spre „Valea Argeșului”: terminal „Baicului‟, Bd. Gării Obor, Bd. Ferdinand, Bd. Carol I, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogălniceanu, Piaţa Operei, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (pe bretea), Str. Dr. Bagdasar, Șos. Panduri, Bd. Geniului, Drumul Sării, Drumul Taberei, Str. Sibiu, Str. 1 Mai, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Valea Argeșului, terminal „Valea Argeșului‟.

Linia de troleibuz 80 va fi suspendată.

Linia de troleibuz 93 va fi reînființată și va funcționa ȋntre terminalele „Valea Argeșului” și „Gara de Nord‟, pe următorul traseu:

Pe sensul de mers spre „Gara de Nord”: terminal „Valea Argeșului‟, Str. Valea Argeșului, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. 1 Mai, Str. Sibiu, Drumul Taberei, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Iuliu Maniu, Șos. Cotroceni, Str. Constantin Noica, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Pârcălabul Baldovin, Str. Gării de Nord, Piaţa Gării de Nord, staţia „Gara de Nord”.

Pe sensul de mers spre „Valea Argeșului”: staţia „Gara de Nord”, Str. Witting, Calea Plevnei, Str. Constantin Noica, Șos. Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, Bd. General Paul Teodorescu, Drumul Taberei, Str. Sibiu, Bd. 1 Mai, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Valea Argeșului, terminal „Valea Argeșului‟.

Linia de troleibuz 96 va funcționa ȋntre terminalele „Depoul Alexandria” și „Gara de Nord”, pe următorul traseu:

Pe sensul de mers spre „Gara de Nord”: terminal „Depoul Alexandria”, Șos. Alexandriei, Str. Antiaeriană, Drumul Sării, Str. Răzoare, Șos. Panduri, Str. Prof. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Podul Eroilor, Splaiul Independenţei, Str. Constantin Noica, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Pârcălabul Baldovin, Str. Gării de Nord, Piaţa Gării de Nord, staţia „Gara de Nord”.

Pe sensul de mers spre „Depoul Alexandria”: staţia „Gara de Nord”, Str. Witting, Calea Plevnei, Str. Știrbei Vodă,   Bd. Eroilor, Str. Prof. Dr. Bagdasar, Șos. Panduri, Bd. Geniului, Drumul Sării, Str. Antiaeriană, Șos. Alexandriei, terminal „Depoul Alexandria”.

Linia navetă de autobuz 610 va funcționa ȋntre terminalele „Romprim” și „Piaţa Eroii Revoluţiei”, pe traseul:

Pe sensul de mers spre „Piața Eroii Revoluției”: terminal „Romprim”, Șos. Olteniței, Șos. Viilor, stația „Piaţa Eroii Revoluţiei‟.

Pe sensul de mers spre „Romprim”: stația „Piaţa Eroii Revoluţiei‟, Str. Mitropolit Dosoftei, Calea Șerban Vodă, Piaţa Eroii Revoluţiei, Șos. Olteniței, terminal „Romprim”.

Liniile navetă 690 și 696 vor fi suspendate.Precizăm că valoarea totală a lucrărilor executate este de 21.902.200,48 lei (fără TVA).

312406448_516724660466157_1701592499696258256_n.jpg (149.7 KB; downloaded 2167 times)


Sursa: https://stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1764&a ... V8nWTCEA

 


 • Gabi23
 • Site Admin
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Gabi23

Începând de luni, 24 octombrie 2022, traseele liniilor 1, 69, 96 și 610 vor fi modificate, liniile 10, 11 și 93 vor fi reînființate iar liniile 8, 80, 690 și 696 vor fi suspendate.

TPBI a realizat harta traseelor modificate/reînființate:
TPBI - TRASEE MODIFICATE.jpg (301.63 KB; downloaded 1924 times)

 


 • ByOnu
 • Membru Gold
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București ByOnu

Bravo TPBI pentru realizarea hartii!  :applause:  Face cat 10 comunicate de presa. Nu ar trebui sa se mai iasa cu comunicate neinsotite de reprezentare grafica a situatiei din teren.

 


 • GPS
 • Membru Gold
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București GPS

Într-adevăr, o hartă foarte bine realizată! :applause:

 


Re: Știri despre transportul local din București Dragos31

Schimbarea orei oficiale nu va afecta programul liniilor STB SA

În conformitate cu Ordonanţa de Guvern nr. 20 din 18.08.1997 privind stabilirea orarului de vară și a orei oficiale de vară pe teritoriul României, în noaptea de 29/30.10.2022, ora 04:00 devine ora 03:00.

În acest sens, Societatea de Transport București a organizat funcționarea liniilor de noapte și a liniei 783, astfel încât programul de circulație să nu fie afectat.

Sursa: https://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1767

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Linia 66 – suspendată temporar. TPBI înființează linia navetă 667

Începând de marți, 01 noiembrie 2022, linia de troleibuz 66 va fi suspendată, iar pentru preluarea călătorilor va fi înființată linia navetă de autobuz 667. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public (TPBI) a dispus această măsură ca urmare a solicitării Trustului de Clădiri Metropolitane București SA, în vederea executării lucrărilor de construcție a Pasajului Doamna Ghica.

Până la finalizarea lucrărilor, autobuzele liniei navetă 667 vor circula între „Spitalul Fundeni” și „Piața Rosetti” pe următorul traseu: terminal „Spitalul Fundeni”, Str. Sportului, Şos. Colentina, Calea Moşilor, Bd. Carol I, Piaţa C.A. Rosetti (capătul autobuzelor liniei 311) și retur.

Pe Șoseaua Colentina, linia 667 va funcționa pe calea de rulare a tramvaielor între Doamna Ghica și Bucur Obor (pe sensul spre Piața Rosetti), respectiv, între Bucur Obor și Str. Teiul Doamnei (pe sensul spre Spitalul Fundeni). Autobuzele vor opri, pe ambele sensuri, la peroanele stațiilor de tramvai „Teiul Doamnei”, „Ziduri Moși” și „Bucur Obor”.
https://tpbi.ro/linia-66-suspendata-temp ... eta-667/

 


Re: Știri despre transportul local din București Dragos31

Măsuri de reorganizare temporară a circulației cu ocazia desfășurării meciului de fotbal F.C. FCSB – West Ham United FC

Având în vedere organizarea meciului de fotbal între echipele F.C. FCSB și West Ham United FC pe Arena Națională, STB SA va înființa linia specială de autobuz 604, care va funcționa pe traseul Piața Unirii – Arena Națională și va asigura transportul suporterilor începând de astăzi, 03.11.2022, de la ora 19:00, până pe data de 04.11.2022, la ora 00:50, astfel:

Pe sensul spre Arena Națională: Piața Unirii 2 (capătul liniei 783), Bd. lon Constantin Brătianu, Piața Universității, Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, Șos. lancului, Bd. Pierre de Coubertin, terminalul „Arena Națională”;
Pe sensul spre Piața Unirii: terminalul „Arena Națională”, Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă, Șos. lancului, Bd. Pache Protopopescu, Bd. Carol I, Piața Universității, Bd. lon Constantin Brătianu, Piața Unirii 2 (capătul liniei 783).
Autobuzele liniei 604 vor efectua opriri numai în stațiile „Piața Unirii 2” și „Arena Națională”.

De asenenea, în situația în care Brigada Rutieră va restricționa traficul pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion, începând cu ora 19:30, circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90 și 143 va fi modificată astfel:

Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcänescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Sos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (aferent liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul de bază.

Sursa: https://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1770

 


Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 1994 forum members have written 384834 posts in 4729 topics and 457 subforums.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use