Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Știri despre transportul local din București

755 posts, 162585 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54
 
 

📖 Pagination options
 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

ACTUALIZARE:

Având în vedere necesitatea prelungirii termenului de finalizare a lucrărilor desfășurate pe Șos. Alexandriei, linia de tramvai 32 va fi suspendată și în cursul zilei de luni, 01.08.2022.

De asemenea, autobuzele liniei navetă 632 vor fi menținute în circulație până la reluarea traseului de bază al liniei 32.

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

ACTUALIZARE:

Ținând cont de faptul că termenul de finalizare a lucrărilor desfășurate pe Șos. Alexandriei a fost prelungit din nou, linia de tramvai 32 va fi suspendată și în cursul zilei de marți, 02.08.2022.

Așadar, autobuzele liniei navetă 632 vor fi menținute în circulație până la reluarea traseului de bază al liniei 32.

 


 • LucaTB
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București LucaTB

Linia 32 va reveni la traseul de bază

Începând de miercuri, 03.08.2022, linia de tramvai 32 va funcționa pe traseul de bază cuprins între terminalele “Piața Unirii” și “Depoul Alexandria”, ca urmare a finalizării lucrărilor executate la rețeaua Apa Nova de pe Șos. Alexandriei și a asigurării condițiilor de circulație a tramvaielor pe această arteră.
De la aceeași dată, linia navetă de autobuz 632 va fi suspendată.
https://stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1708

 


Re: Știri despre transportul local din București Mariusv

Nu a revenit in seara asta linia 32 la Dep Alexandria ? Cam la ora 22 a trecut 329 pe Bd Timisoara cu afisaj '606 se retrage la Alexandria'....

 


Re: Știri despre transportul local din București andrei11

N-am înţeles întrebarea !

 


Re: Știri despre transportul local din București Mariusv

Comunicatul oficial zice ca 32 revine la traseul de baza miercuri (3 aug), dar eu am vazut vagonul 329 pe Bd Timisoara (cam la ora 22) care avea afisajul 'se retrage la Alexandria'....

 


Re: Știri despre transportul local din București alexandru_minciu91

La ora 00, erau vreo 5 tramvaie care așteptau intrarea în Depoul Alexandria.

 


Re: Știri despre transportul local din București STB Spotting 21

Mariusv wrote here:
Comunicatul oficial zice ca 32 revine la traseul de baza miercuri (3 aug), dar eu am vazut vagonul 329 pe Bd Timisoara (cam la ora 22) care avea afisajul 'se retrage la Alexandria'....

Asta inseamna ca vagonul se indrepta "acasa", spre Alexandria. Din cate am observat, 329 a circulat exclusiv pe linia 25 zilele astea, fiind domiciliat la depoul Militari provizoriu. Sper sa nu ma fi inselat.

 


Re: Știri despre transportul local din București nathalael

Au deschis circulația spre depou de aseară. In jurul orei 19, #336 a plecat direct spre Alexandria după accidentul cu victima in care a fost implicat la Sebastian

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Linia 97 va funcționa pe traseul de bază și în zilele de weekend

Având în vedere anularea evenimentelor culturale care urmau să se desfășoare în cadrul proiectului „Străzi deschise – București, Promenadă Urbană” pe Bd. Bucureștii Noi și, implicit, anularea restricțiilor de circulație instituite pe această arteră, pe tronsonul cuprins ȋntre Str. Jimbolia și Str. Subcetate, linia de troleibuz 97 va funcționa pe traseul de bază și în zilele de weekend din perioada 13.08.2022 – 04.09.2022.

Totodată, linia navetă de autobuz 697, care a asigurat preluarea călătorilor de pe Bd. Bucureștii Noi în perioada desfășurării evenimentelor, va fi suspendată.

https://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1710

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Șase linii de autobuz – deviate temporar în weekend, pentru desfășurarea Supercupei României la karting electric

Liniile de autobuz 122, 137, 168, 226, 361 și 368 vor funcționa pe trasee modificate sâmbătă, 20 august 2022 (între orele 11.30-17.30) și duminică, 21 august (între orele 10.30-16.30), pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv „Supercupa României la karting electric”, ce va avea loc în Piața „George Enescu”.

În intervalul menționat, ca urmare a restricționării traficului rutier pe Calea Victoriei, între Bd. Dacia și Str. Ion Câmpineanu, pe Str. Ştirbei Vodă, ȋntre Str. Berzei și Calea Victoriei și pe Str. Valter Mărăcineanu, ȋntre Calea Victoriei și Str. Ion Cȃmpineanu, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) va modifica traseele celor șase linii astfel:

- liniile 122 şi 137 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele „Complex Cartier Latin‟, respectiv „Carrefour Militari” şi intersecția Str. Ştirbei Vodă/ Str. Luterană/ Str. Ion Câmpineanu, apoi pe un traseu modificat pe Str. Luterană, Str. G-ral Budişteanu, Bd. Dacia, Piaţa Romană, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Piaţa 21 Decembrie 1989. Celălalt sens nu va fi modificat;
- liniile 168 şi 226 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele „Cartier Constantin Brâncuşi”, respectiv „Depoul Alexandria” şi intersecția Str. Ştirbei Vodă/ Str. Luterană/ Str. I. Câmpineanu, apoi pe un traseu modificat pe Str. Luterană, Str. G-ral Budişteanu, Bd. Dacia, Calea Dorobanţilor, Piaţa Lahovari, Str. George Enescu, Bd. Gheorghe Magheru, „Piața Romană”. Celălalt sens nu va fi modificat;
- linia 361 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre „Complex Comercial Bǎneasa” şi Piața Victoriei, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Piața Unirii 2‟ pe Bd. Lascǎr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bǎlcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii. Celălalt sens nu va fi modificat;
- linia 368 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Valea Oltului” şi intersecția Str. Ştirbei Vodă/Str. Luterană/Str. I. Câmpineanu, apoi pe un traseu modificat pe Str. Luterană, Str. G-ral Budişteanu, Bd. Dacia, Bd. Gheorghe Magheru, „Piața Romană”, cu ȋntoarcere pe Bd. Gheorghe Magheru, Str. George Enescu, Str. Nicolae Golescu, Str. Episcopiei, Str. Știrbei Vodă, Str. Luterană, apoi traseul actual.

https://tpbi.ro/sase-linii-de-autobuz-de ... lectric/

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Liniile 23 și 27, deviate în perioada 20-22.08.2022. TPBI înființează linia navetă 627

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus modificarea traseelor liniilor de tramvai 23 și 27 începând de sâmbătă, 20 august 2022 (de la primă cursă) și până luni, 22 august 2022 (ora 22.00), pentru a permite executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua publică de canalizare de pe Calea Dudești nr. 89.

Astfel, linia 23 va funcționa pe traseul de bază ȋntre terminalul „Faur Poarta 4” și intersecția Bd. Camil Ressu/ Șos. Mihai Bravu, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Șos. Mihai Bravu, Calea Vitan, Bd. Octavian Goga, după care revine pe traseul actual.

La rândul ei, linia 27 va funcționa pe traseul de bază ȋntre terminalul „Complex Comercial Titan” și intersecția Bd. Camil Ressu/ Șos. Mihai Bravu, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Șos. Mihai Bravu, Calea Vitan, Bd. Octavian Goga, după care revine pe traseul actual.

Pentru preluarea călătorilor din staţiile situate pe Calea Dudești, TPBI va ȋnfiinţa linia navetă de autobuz 627, care va funcţiona pe traseul: terminal „CET Sud Vitan”, Bd. Energeticienilor, Str. Fizicienilor, Bd. Camil Ressu, Calea Dudești, Str. Nerva Traian, cu ȋntoarcere pe Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, Calea Dudești, Bd. Camil Ressu, Str. Fizicienilor, Bd. Energeticienilor, terminal „CET Sud Vitan”.

https://tpbi.ro/liniile-23-si-27-deviate ... eta-627/

 


Re: Știri despre transportul local din București STB Spotting 21

Linia 136 – deviată temporar duminică

Autobuzele liniei 136 vor circula pe un traseu modificat duminică, 21 august 2022, începând cu ora 17.00 și până la sfârșitul programului. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această măsură ca urmare a restricțiilor de circulație impuse pe Bd. Libertății, între Bd. Regina Maria și Str. Națiunile Unite, pentru desfășurarea unor filmări în Piața Francofoniei și pe Bd. Libertății.

Astfel, linia 136 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „C.E.T. Vest Militari” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/ Str. Izvor, apoi pe un traseu modificat pe Str. Izvor, Bd. B.P. Hașdeu, Splaiul Independenței, cu întoarcere pe Bd. Libertății, Bd. Națiunile Unite, Str. Izvor, Calea 13 Septembrie, apoi traseul actual.

https://tpbi.ro/linia-136-deviata-temporar-duminica/

 


Re: Știri despre transportul local din București georgica2704

Temporar, liniile 102, 125, 141, 220, 312, 313 şi N105 vor fi deviate.

Ca urmare a restricțiilor necesare construirii pasajului suprateran în intersecția Turnu Măgurele/ Bd. Metalurgiei/ Bd. Alexandru Obregia, în perioada 20.08.2022-21.08.2022, se va restricționa circulația pe direcția înspre/dispre Bd. Alexandru Obregia, respectiv Bd. Metalurgiei, prin închiderea zonei centrale a Str. Turnu Măgurele. Din această cauză, liniile de autobuz 102, 125, 141, 220, 312, 313 și N105 vor circula în această perioadă, astfel:
- linia 102, sens Gara Progresul circula deviat de la Str. Turnu Magurele/ Bd. Alexandru Obregia, pe  Bd. Alexandru Obregia, cu întoarcere în rondul Bd. Alexandru Obregia/ Str. Nițu Vasile, apoi pe Bd. Alexandru Obregia, Str. Turnu Măgurele, traseul de bază, iar sens Cora Pantelimon de la Str. Turnu Magurele/ Bd. Metalurgiei, pe Bd. Metalurgiei cu întoarcere în rondul de la METRO Berceni, apoi pe Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Magurele, traseu normal;
- linia 141, sens Zețarilor circulă deviat de la Str. Turnu Măgurele/ Str. Emil Racoviță, pe Str. Emil Racoviță, Str. Serg. Nițu Vasile, Bd. Constantin Brâncoveanu, apoi traseul normal;
- linia 220, sens Piața Rahova circulă deviat de la Str. Turnu Măgurele/ Str. Emil Racoviță, pe Str. Emil Racoviță, Str. Sergent Nițu Vasile, Bd. Constantin Brâncoveanu, apoi traseul normal;
- linia 312, sens Arcade Berceni circulă deviat de la Str. Turnu Măgurele/ Bd. Metalurgiei, pe Str. Turnu Măgurele, cu întoarcere în rondul de la METRO Berceni, apoi pe Str. Turnu Măgurele, Bd. Metalurgiei, apoi traseul normal;
- linia 313, sens Piața Sfânta Vineri, circulă deviat de la Bd. Metalurgiei/ Str. Turnu Măgurele, pe Str. Turnu Măgurele, cu întoarcere în primul scuar de la intersecția cu intrarea Ciurului, apoi pe Str. Turnu Măgurele, Bd. Alexandru Obregia , apoi traseul normal, iar sens Piața de Gros, va circula deviat de la Bd. Alexandru Obregia/ Str. Turnu Măgurele, pe Str. Turnu Măgurele, cu întoarcere în scuarul de intrare în Mall Grand Arena, apoi pe Str. Turnu Măgurele, Bd. Metalurgiei, traseu normal;
- linia N105, sens Piata Unirii circulă deviat de la Bd. Metalurgiei/ Str. Turnu Măgurele, pe Str. Turnu Măgurele, cu întoarcere în primul scuar de la intersecția cu intrarea Ciurului, apoi pe Str. Turnu Măgurele, Bd. Alexandru Obregia, apoi traseul normal, iar sens Vulcan Berceni autobuzele vor circula deviat de la Bd. Alexandru Obregia/ Str. Turnu Măgurele, pe Str. Turnu Măgurele, cu întoarcere în scuarul de intrare în Mall Grand Arena, apoi pe Str. Turnu Măgurele, Bd. Metalurgiei, traseul normal.
https://stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1718

 


Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 1959 forum members have written 379778 posts in 4611 topics and 454 subforums.
Within the past 24 hours there were 181 registered members online who wrote 83 posts.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use