Forum părinte: Simulatoare

 

Subiect: Paris Metro Simulator

1 mesaj, 833 vizualizări.
  • Autor: Dragos31
  • Membru Bronze
  • Scris:
  •  

Paris Metro Simulator Dragos31

Un joc pe care il joc de mai multi ani, asa cum probabil v-ati dat seama si din subiectul topic-ului, poarta "numele" Paris Metro Simulator.

Scopul jocului este de a-ti "dezvolta" abilitatile de mecanic de metrou in Paris reusind sa pleci si sa ajungi din si in  statii la timp, sa astepti urcarea fiecarui calator din statie in vagon(un calator este egal in acest caz cu +9 la scor) si sa respecti limita de viteza impusa.

De asemenea, dupa ce "joci" fiecare linie iti va fi afisat scorul final, dar si numarul de stele pe care l-ai obtinut(de la 0 la 3).

In joc nu sunt integrate toate liniile de metro din Paris, ci doar anumite portiuni(de regula cele centrale) de pe anumite linii(cam odata la un an apare o linie noua in joc).

In imaginea de mai jos, este pagina mea de start a jocului(de mentionat ca pe linia 14 nu se pot face mai mult de o stea, din cauza panourilor de sticla de pe marginea peroanelor care au fost sintetizate si in joc, in acest caz fiind obligat sa deschizi usile doar in dreptul panourilor de sticla de la capatul peronului, unde asteapta mai putini calatori) :

Dupa cum se poate observa, sunt "prezente" in joc urmatoarele magistrale(repet, nu in totalitate, pentru ca hartile ar iesi prea lungi):
1) M1 Est si M1 Vest - in realitate este o singura magistrala intre Chateau de Vincennes si La Defense. In jos, 1Est este intre Chateau de Vincennes si Chatelet, iar 1Vest intre Chatelet si Porte Maillot.
2) 4 - in realitate este intre Porte de Clignancourt si Mairie de Montrouge. In joc, intre Motparnasse si Reaumur Sebastopol.
3) 5 - Place d`Italie - Bobigny. In joc, intre Place d`Italie si Stalingrand.
4) 6 - Charles de Gaulle-Etoile - Nation. In joc, intre Charles de Gaulle-Etoile si Motparnasse.
5) 7bis - Louis Blanc - Pre-Saint-Gervais. In joc este sintetizat traseul complet, dus-intors.
6) 7bis/3bis - nu exista in realitate. In joc, combinatie intre jumatate din linia 7bis si intreaga linie 3bis, folosindu-se de linia de legatura dintre Place des Fetes si Porte des Lilas.
7) 11 - Chatelet - Mairie des Lilas. In joc este sintetizat traseul complet.
8) 12 - Font Populaire - Mairie d`Issy. In joc, intre Saint-Lazare si Porte de Varsailles.
9) 13 - Châtillon–Montrouge - Saint-Denis–Université/Les Courtilles. In joc, intre La Fourche si Motparnasse.
10) 14 - Saint-Lazare - Olympiades. In joc este sintetizat traseul complet.

De asemenea, in joc sunt prezente urmatoarele rame de metrou(cu conditia ca daca ai selectat o linie, este bifat tipul de rama care se regaseste in realitate pe respectivul traseu, dar aceasta poate fi schimbata cu oricare alta rama printr-un singur click):

MF01:

MF67:

MF77:

MF88:

MP05:

MP73:

MP 89 CC:

De asemenea, jocul poate fi jucat online de pe PC, unde este gratuit, sau poate fi instalat si pe iOS sau Android, unde costa intre 4 si 5 lei...

 


  • Autor: PaulIP
  • Membru Silver
  • Scris:
  •  

Re: Paris Metro Simulator PaulIP

Interesanta reproducerea (fie si partiala) a retelei de metrou din realitate.
Cat seamana MF77 cu IVA noastra...

 


Prima pagină  • 
Forum părinte: Simulatoare  • 
Alege destinația

 

© 2009 - 2020 Asociația „Metrou Ușor”

Termenele și condițiile de utilizare

Întrebări frecvente - ghid de utilizare