Topic: Iluminatul interior defectuos din mijloacele de transport
381 posts, 144805 views
📖 Pagination options
- Andi_C
-
Posted:
-
Re: V3A-93-PPC
Andi_C
Din păcate, cel puțin 227 mai are doar vreo 7-8 neoane functionale, toate puse doar pe o parte a vagonului, partea stanga mai exact. Nici la celelalte vagoane ieșite de la RK situația nu stă prea bine, având toate cel putin cateva neoane arse.
WT_fan06 wrote here:
Este o binefacere că vagonul a rămas cu afișajele digitale încă funcționale în tot acest timp și ne bucurăm că nu ne stricăm ochii încercând să aflăm pe ce linie circulă. Se apropie de cum ar trebui să arate un V3A ieșit din RK.
Păcat însă că minunea iluminatului LED din salonul pasagerilor încă se lasă așteptată. Nimeni se gândește că trebuia bugetat și iluminatul LED acum la RK, în loc să ne chinuim pe termen lung cu întreținerea vagoanelor, pentru că depourile nu pot repara / menține funcțional iluminatul clasic păgubos cu neoane. Asta se vede în fiecare seară, când multe vagoane V3A devin niște caverne.
Sunt curios dacă PPC-urile ieșite mai demult din RK încă mai au iluminatul complet funcțional sau au început și ele să aibă lipsuri...
Din păcate, cel puțin 227 mai are doar vreo 7-8 neoane functionale, toate puse doar pe o parte a vagonului, partea stanga mai exact. Nici la celelalte vagoane ieșite de la RK situația nu stă prea bine, având toate cel putin cateva neoane arse.
- FabiM
-
Posted:
-
Re: Iluminatul interior defectuos din mijloacele de transport
FabiM
Un aspect de urmărit
Nu știu sigur dacă e și cazul lui 227, dar sunt tramvaie care au mai avut probleme pe partea electrică, unde a funcționat iluminatul doar pe o parte.
Exemple fiind cel puțin 4036, 224, 4014.
La 227 cel puțin am văzut să fie neoane acolo, într-adevăr pot fi cele defecte de forma.
Un aspect de urmărit
Nu știu sigur dacă e și cazul lui 227, dar sunt tramvaie care au mai avut probleme pe partea electrică, unde a funcționat iluminatul doar pe o parte.
Exemple fiind cel puțin 4036, 224, 4014.
La 227 cel puțin am văzut să fie neoane acolo, într-adevăr pot fi cele defecte de forma.
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Iluminatul interior defectuos din mijloacele de transport
Gabi23
Se montează leduri în unele vagoane, treptat în funcție de „mobilizarea” din depouri. 4003 de la Dep. Alexandria are toate lămpile funcționale. Oricum este un vagon în care niciodată nu te-ai simțit ca într-o peșteră...
Se montează leduri în unele vagoane, treptat în funcție de „mobilizarea” din depouri. 4003 de la Dep. Alexandria are toate lămpile funcționale. Oricum este un vagon în care niciodată nu te-ai simțit ca într-o peșteră...
4003 - 44 - 21.12.2024.jpg (624.71 KB; downloaded 238 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov
•
Choose destination