Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Mercedes-Benz Citaro Hybrid

1168 posts, 420581 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 84

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Stefan28

Chiar astăzi era 7000 în probe pe 105!  ;)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Utilizator anonim

Pe la 10 a fost si in Baneasa, semn ca inca sunt soferi de specializat pentru 131 dar si liniile din zona - 304 si 205.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid CiprianTRB

Da, astăzi a fost în recunoaștere de traseu pe 105.
Mai jos aveți o poza de la un prieten cu 7000 la PPL.
IMG-20200722-WA0029-01.jpeg (388.61 KB; downloaded 3148 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid orex

Da-mi voie! Ete ”scartz”!
Recunoasterea traseului liniei 105 o poti vedea aici de cand s-a facut, de mai bine de o LUNA!
PS
Simt nevoia sa avem un ”corolar”!

Uite că a făcut și azi...  :bere:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

S-au facut cam toate liniile din nord si Drumul Taberei, dar sunt soferi multi, deci il vom tot vedea pe strazi. Acum o saptamana faceau si cu 7001 si cu un E4.

@stefan28
Sigur n-ai prins alocutiunea ”Dovada, dovada”. Oricum are cea mai mica importanta!
Dar sa-mi spui ce si cum va fi pe 105...abia astept, nu de alta, dar sunt direct beneficiar! ;)  :yes:
PS
Din cartierul de bastina nu s-a ”plimbat”  vreun ”brotacel” fara sa-l VEDEM! ;)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

barbuandrei wrote:
Se pare ca 7005 este putin mai "obraznic", zilele acestea stand mai mult in garaj cu probleme tehnice, soferii fiind nevoiti sa foloseasca Euro 4, astazi fiind 4669 la traseu.

A revenit la traseu 7005, cel putin azi e in 131. Pe 7000 nu l-am vazut inca in traseu cu calatori, semn ca a ramas pentru scolarizare momentan.

De asemenea cel putin in ultimele zile nu am mai remarcat plecarea smucita de pe loc, semn ca ori s-au obisnuit soferii, ori s-a umblat la ele.

Saptamana viitoare le vedem pe 105, apoi teoretic urmeaza 178 cu un necesar de 24 masini. Iar cu 178 vom vedea prima linie cu adevarat modernizata, avand in vedere ca 105 avea deja Kenturi aproape noi iar pe 131 erau mai mult de jumatate din parc.

Eu credeam că vor fi pe 105 chiar de mâine, cum a fost și in cazul liniei 131. Sâmbătă pe 4 Iulie a preluat Bujoreni ture iar marți pe 7 Iulie au intrat pe traseu...  :roll:

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid barbuandrei

Sunt înmatriculate inca. S-au livrat pana la 7023, urmatoarele fiind cu livrare in august.

Adica inca 8 bucati, ca si-n septembrie, respectiv cate 9 unitati (octombrie-decembrie) ceea ce ne aduce la un plus de 58 de autobuze NOI, in anul de gratie 2020!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

7002 tocmai a fost acrosat lateral stanga la Presei, nu imi dau seama daca e si infundat panoul sau e doar zgariat.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid Tom

7008 și 7009 au venit? Văd că vin altele noi și ele nu.

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid CiprianTRB

Cel puțin 7008 a sosit. Mai jos aveți un screenshot din clipul de la sindicat cu hibridele vandalizate.
IMG-20200721-WA0164-01.jpeg (207.51 KB; downloaded 2308 times)

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 84

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2425 forum members have written 433915 posts in 5402 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”